Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Argentin edzővel is tárgyalásban áll a Lombard FC

Továbbra is négy jelöltje van a Pápa kispadjára Bíró Péternek, a Lombard FC tulajdonosának, ám csütörtökön még nem tudta megmondani, kire eshet a választása.
Továbbra is négy jelöltje van a Pápa kispadjára Bíró Péternek, a Lombard FC tulajdonosának, ám csütörtökön még nem tudta megmondani, kire eshet a választása. Két magyar (az egyik éppenséggel a korábban Diósgyőrött dolgozó Gálhidi György) és két külföldi edző jöhet számításba a korábban önként távozó, és azóta már a Zalaegerszeg alkalmazásában álló Szentes Lázár utódjaként.

A Nemzeti Sport információi szerint német és argentin edzővel áll tárgyalásban a Lombard FC, és közülük az utóbbival éppen a mai napon találkozik Bíró Péter. Az üzletember nem is olyan régen kijelentette, ha kell, az eddiginél is több pénzt ad a pápai futballra, hiszen az őszi sikertelenség ellenére is az élvonalban maradás a cél. Márpedig ha adott esetben külföldi edzővel lehet elérni a kitűzött célt, Bíró Péter erre is áldoz majd amellett, hogy a keretet is meg akarja erősíteni.

A tulajdonos érdeklődésünkre elárulta, hogy a két külföldi szakember a hazájukban megszerezhető legmagasabb edzői képesítés birtokosa. Bíró Péter azonban annak a lehetőségét sem zárta ki, hogy végül mégis magyar edzőt ültet le a kispadra. A három másik jelölttel már lezajlottak a személyes egyeztetések is, az argentin edző pedig – mint azt fentebb jeleztük – mára kapott időpontot a Lombard első emberéhez. Pápán egyébként azt tervezik, hogy legkésőbb a két ünnep között, tehát még ebben az évben megnevezik az új vezetőedzőt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Papírforma a Serie A-ban

A Serie A tabellájának élén álló négy klub egyaránt győzelemmel zárta a szerdai fordulót. A Milan, a… Tovább olvasom