Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

A torna legjobbja volt

Vincze Gábor nem zárt jó évet előző klubjában, a Debrecenben. Örült az ETO megkeresésének és rövid gondolkodási idő után három évre Győrbe szerződött. Sopronban már együtt dolgozott az ETO FC jelenlegi szakmai igazgatójával.

Vincze Gábor az elmúlt bajnokság küzdelmeiben mindössze 19 alkalommal lépett pályára. Akkor még a Debrecen szerelésében futballozott az 50-szeres ifi- és 6-szoros utánpótlás-válogatott labdarúgó. Minden bizonnyal ez is közrejátszott abban, hogy nem sokat töprengett, amikor Győrből keresték, rövid gondolkodás után megegyezett az ETO vezetőivel, s a Rába partjára költözött. Úgy fest, jót tett a környezetváltás, hiszen Vincze Gábort a hétvégén a szombathelyi torna legjobb játékosának választották.

„ A város már most nagyon tetszik, Debrecen sem volt rossz hely, de itt sokkal mozgalmasabb az élet. A körülmények is jobbak: a stadion, a létesítmény még most is egyedülálló. Azt hiszem, itt minden megvan, ami a jó focihoz kell."

Debrecenben nem sikerült a vasutascsapat meghatározó játékosává válnia, ezért nem is volt meglepő távozása.
„ Debrecenben a vártnál sokkal kevesebb játéklehetőséghez jutottam, érlelődött bennem a váltás gondolata, ezért is örültem a győri megkeresésnek. Igaz, az ETO mostanában múltjához képest halványabban szerepel, de remélem, ez megváltozik. Győrben részese szeretnék lenni annak a valaminek, ami úgy látom, már elkezdődött. Négy-öt remek képességű, rutinos labdarúgó érkezett egy zömében tehetséges fiatalokból álló csapathoz. Persze előfordulhat, hogy nem lesz egyszerre élcsapat az ETO, úgy gondolom, először a középmezőny biztos tagjává kell válnunk."

Vincze Gábor egyébként már dolgozott a jelenleg Győrben szakmai igazgatóként tevékenykedő Reszeli Soós Istvánnal. Elmondta: Sopronban remekül együttműködtek a szakvezetővel, s természetesen ez is közrejátszott abban, hogy az ETO-hoz igazolt, de talán a legnagyobb vonzerőt az jelentette, ismét egy klubban futballozhat testvérével, Vincze Ottóval.

„ Egy rövid ideig már szerepeltünk egy csapatban Ottóval, azt hiszem, nem is kell hangsúlyoznom, mekkora motivációt jelent számomra, hogy újra egy egyesület színeiben léphetünk pályára. Hozzám hasonlóan neki sem sikerült olyan évet produkálnia legutóbbi csapatában, mint amilyet szeretett volna. Örülök, hogy Zalaegerszeg után Győrbe igazolt."
A 28 éves labdarúgó egyébként – néhány győri hölgy legnagyobb sajnálatára – már nem facér. A futballista családjával együtt érkezett Győrbe. Érdekesség, hogy felesége, a Fresh együttes most is nagyon vonzó egykori énekesnője. Velük együtt költözik a városba négy hónappal ezelőtt született kislányuk is.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén is megnyert a magyar vízilabda csapat a Világligát

A 2002-es harmadik hely és a 2003-as győzelem után 2004-ben ismét a magyar férfi… Tovább olvasom