Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

A semmire sem jó iksz: Bp.Honvéd-ETO 1-1

Döntetlent hozott a bekkelő csapatok mérkőzése az NBI 13. fordulójában. A Bp. Honvéd vezetett, az ETO Völgyi góljával egyenlített. Lassú iramú, átlagos magyar meccs volt.

 
BP. HONVÉD–GYŐRI ETO FC 1-1 (0-0)
Monicomp Liga-mérkőzés, Bozsik-stadion
V.: Iványi (Albert, Medovárszki)

Bp. Honvéd: Kemenes – Takács Á., Debreceni, Botis, Hajdú N. – Abass, Horváth A. (Akassou 74.p.), Moreira, Danilo – Bojtor (Sadjo 79.p.), Ruani (Rufinho 77.p.)

Győri ETO: Radosavljevic – Fehér, Eugene, Sztanisic, Völgyi – Copa, Pilibaitis, Kiss M. (Ji-Paraná 46.p.), Koltai (Aleksidze 66.p.) – Ceolin (Marinelli 61.p.), Bouguerra

Gólszerzők: Hajdú (48.p.-tizenegyesből) ill. Völgyi (67.p.)

Massimo Morales: Az ETO ellen egy döntetlen elfogadható eredmény. A végén voltak nagy helyzeteik, így akár a győzelmet is megszerezhettük volna. Elégedett vagyok a csapatommal.

Pintér Attila: Fegyelmezetten játszottunk. Buta hibából kaptunk gólt. Becsülettel tette a csapat a dolgát ez után is, és egyenlítettünk. Igazságos a döntetlen. Az utolsó passzainkban voltunk pontatlanok. 90. perc: Vége a meccsnek. 

84. perc: Sadjo lőtt kapásból az oldalhálóba 7 méterről.

79. perc: A hazaiaknál Bojtor helyére Sadjo áll be.

77. perc: Újabb hazai csere. Ruani le,  Rufino be.

74. perc: Cserélt a Honvéd. Horváth helyére Akassou jött.

67. perc: Egyenlít az ETO! Marinelli szögeltére Völgyi érkezett. Senki sem figyelt rá, így 10 méterről, zavartalanul fejelhetett a kapu közepébe. 1-1.

66. perc: Újabb csere az ETO-ban. Koltai jön le, Aleksidze áll be.

64. perc: Bougerra harcolt a labdáért két védő között, és fordulásból lőtt 18 méterről. Kemenes vetődve védett.

61. perc: Cserél az ETO. Ceolint Marinelli váltja.

58. perc: Danilo forgatta meg az ETO védelmét, majd a sokadik csel után a jobb oldalról Abbast hozta helyzetbe. A tovább passzolt labdából Bojtor lőtt kapufát, majd a kipattanó után a védők szabadítottak fel.

52. perc: Völgyi vezette fel alabdát, és 25 méterről lőtt, kevéssel kapu mellé.

48. perc: Völgyi próbálta szerelni a kilépő Abbast. A becsúszás után a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest Hajdú a kapu jobb oldalába rúgta. Vezet a Honvéd. 1-0.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. A szünetben cserélt az ETO. Kiss Mátét Ji-Paraná váltotta.

Mindkét csapat a védekezésre figyel elsősorban, így a kapuk ritkán vannak veszélyben. Ennek a nézők látják kárát, hiszen egy magyar átlagnál gyengébb, lassú iramú első félidőn vagyunk túl.

45. perc: A játékvezető lefújja az első félidőt.

41. perc: Moreira labdáját 18 méterről Ruani pörgette kapu felé. A látványos próbálkozás nem volt pontos.

38. perc: Hajdú ívelt fel egy szabadrúgást az ETO térfelének közepéről. Radoszavljevic aláfutott a labdának és kiejtette. Debreceni éles szögből nem tudta megjátszani az üres kapu előtt érkező társait.

35. perc: Kiss Máté rántja le Horváthot. Szabadrúgást végezhet el a Honvéd 22 méterről, középről. Hajdú ballábas lövése a sorfalról vágódik fölé. 

34. perc: Bougerra rúgta fel Moreirát. Sárga lap.

30. perc: A Honvéd védelmét nem tudja átjátszani az ETO, így a zöld-fehérek átlövésekkel próbálkoznak. Ezúttal Bougerra gyenge távoli kísérletét fogta Kemenes.

25. perc: Botis felszabadító fejese Pilibaitis elé pattan, aki 20 méterről csúnyán mellé lő.

20. perc: Copa kap sárga lapot. Hajdú 25 méteres szabadrúgását óriási bravúrral védi Radoszavljevic!

15. perc: Egy felívelést követően Abbas három győri védő között fejel kapura. Radoszavljevic jól helyezkedett, és könnyedén fogta a jobb felsőbe tartó labdát.

13. perc: Botis adott haza röviden. A labdára egyszerre indult a kapujából Kemenes, és Koltai. A kapus centikkel előzte meg az ETO játékosát, és kirúgta a labdát.

7. perc: Bougerra talál a Honvéd kapujába, de a játékvezető közbesípol, és les miatt érvényteleníti a találatot.

6. perc: Moreira szöglete után Debreceni fejel fölé 7 méterről.

4. perc: Copa vállalja be az első távoli lövést. Az ETO légiósa alaposan célt téveszt, a labda méterekkel kerüli el a kaput.

1. perc: Az ETO kezdte a meccset. A kispesti szokásokhoz híven a Himnusz vezette fel a találkozót. Az ETO-ból Sztevanovic, és Tokody is hiányzik, így Koltai viseli a kapitányi karszalagot. 

Korábban:  

A Kecskemét ellen lélektanilag is fontos három pontot szerzett legutóbb az ETO, de ez a győzelem akkor lesz igazán értékes, ha a Honvéd ellen is jó eredményt ér el ma a csapat.

Nehéz feladat előtt áll a győri csapat, hiszen egyrészt mai vendéglátójuk a múlt hét végén saját pályán győzte le a bajnokság legnagyobb favoritjának tartott Videotont, másrészt sérülés miatt elég sokan nem állhatnak Pintér Attila vezetőedző rendelkezésére.

Babic és Nicorec korábbi műtétje miatt még csak lábadozik, Djordjevic vádli-, Szabó és Tokody pedig combizomsérülés miatt hiányzik majd, de kérdéses Trajkovic, Sztevanovic és a hetek óta maródi Ji-Paraná játéka is. Rendelkezésre áll viszont Kiss Máté.

A temérdek légiósból ebben a helyzetben most megmutathatnák azok, akik eddig kevesebbszer jutottak szóhoz, hogy megérik a pénzüket és velül ugyanolyan eredményes a csapat, mint nélkülük.

A rendre gyenge produkciót nyújtó grúz duó (Ganugrava, Sharashenidze) helyett a zöld-fehér szurkolók szívesebben látnák már a csapatban például a két argentint, Marinellit és Brionest, valamint a régóta mellőzött Cetkovicot.

Tavaly egy elég eseménytelen mérkőzésen 0–0 született a két csapat kispesti összecsapásán. A két, inkább kontrára játszó gárda mai mérkőzése is leginkább döntetlent ígér.

Olvasóink írták

 • 20. hypoluxa 2010. november 07. 21:27
  „nevetseges a szurkolok hianyara fogni akarmit is, az mtk par eve max 2ezer fos szurkolotaborral lett bajnok.
  eto ottlenne tartosan elso 4 kozott 10-12 ezer ember mindig lenne kint”
 • 19. latakacs 2010. november 07. 13:38
  „Minek menjek ki ilyen meccsre, amikor bekapcsolom a tv-t és angol, olasz, spanyol, stb, a hazainál magasabb színvonalú bajnokságok meccseit nézhetem? Többek közt ezért nem megyek ki, a másik, sztem mindig eltévednék, hova is kell mennem, ez alatt azt értem, én mást nézek, mint a pinyő. Én szar meccset látok, ő szerinte pedig jó volt a meccs. Akkor biztos eltévedtem. 4 évvel ezelőtt elmentem terem focizni. Gyerekek! Ha bármelyik magyar nb1-es csapat úgy hajtan, ahogy ott néhányan tették, nem itt tartana a hazai foci. A Vidi elleni meccsen tényleg többen voltak kint, mint mostanában, de azt a meccset a vidi vesztette el, nem pedig az eto nyerte meg. A meccs elején olyan tűzijátékot produkált az ellenfél, hogy csuda! Ha abból csak egyet belőnek...”
 • 18. andrej 2010. november 07. 11:31
  „napsugár.!

  Ha egy profinak mondott játékost nem motivál a jó és jobb teljesítményre az a summa, amit ezek a kontárok havi fizetés címén felmarkolnak, és az annyi, mint egy átlag ember éves bére, akkor nem tudom, hogy mi ösztönözhetné!?
  Foglalkoznak ezek a szurkolókkal? Aha, Pinyő szavaiból ez tökéletesen kitűnik... valamikor a szurkolókkal, valamikor a sporikkal!
  Én szurkolok továbbra is, de távolmaradásommal tiltakozom az ellen, ami ma Győri ETO FC néven fut... és a jegy árát sem éri meg!
  :(”
 • 17. panka2 2010. november 06. 16:14
  „Akármi is lesz én szurkolni fogok. de nem szeretném megélni, hogy a kiesés elkerülése fenyegessen... már pedig ilyen játékkal odavezet az út... ne hogy már ennek a most szerzett egy pontnak örüljünk? meg sem érdemeltük...
  ne is magyarázza senki... gyenge mutatvány! sajog a szívem...”
 • 16. Dr.Corolla 2010. november 06. 14:37
  „Napsugár!!

  Semmi gond a szurkolókkal!Még a mostani szkeptiusok is kimennének ha lenne fazonja a csapatnak nyugi!
  De ez a csapat ezzel a focival egyszerűen nézhetetlen sajnos!Nem azt mondjuk hogy pl nem kell külföldi,
  hanem azt hogy kellenének megfelelő edzők(utánpótlás és Nb1),és akkor a sajátnevelés lenne a klub "megmentője".Ha esetleg valaki ismeri akár személyesen és a tudása alapján is azokat az utánpótlás edzőket akik megélhetésiként itt vannak az ETO-nál,azok tudhaják hogy csupán a szakmai tudásuk alapján szinte semmit sem tudnak adni a fiataloknak!!És mivel a grundok is megszűntek,még a csibészségük és a cselezőkészségük sincs meg a mai fiataloknak!Az meg hogy mi az elsőcsapat arspoetica-ja(ezzel a majom edzővel),a JóIsten tudja csak! :(”
 • 15. napsugár. 2010. november 06. 13:24
  „nem kell a drámai szöveg.. miszerint elvesztik a szurkolóikat..
  lehet, hogy azért is ilyen a csapat játéka, mert nem szurkolnak nekik jó ideje.
  kint vagyok szinte minden meccsen, és tavaly is nagyon kevés szurkoló volt, DE érdekes módon, amikor tavaly a Vidi ellen játszottak itthon, amikor megszerezték a bronzot, akkor elég sokan voltak.. mily´ meglepő.
  fogjunk össze!! a mostani vidi meccsre is menjünk sokan, hátha megváltozik a játékosok hozzáállása is. egy utolsó esélyt adjunk.”
 • 14. Vincent_Hana 2010. november 06. 12:49
  „Fostalicskák”
 • 13. okostojas007 2010. november 06. 10:09
  „legalább 6 tizenegyest nem adtak meg ....”
 • 12. sumegi007 2010. november 06. 09:50
  „ááááá gyerekek itt valami nem jó!
  A csapatnak van pénze (nem is kevés), vannak jó focistái (csak nem kapnak szerepet - itt a magyarokra gondolok, akik fiatalok). Minden meg van, ami egy szuper, eredményes klubhoz kell. De valami soha nem jön össze.
  Mindig közönségszórakoztató meccset várnak, de abból csak közönségriasztó meccs lesz. Ez is milyen volt? Egy fos. Pinyő részéről mindig csak sablon szöveget hallunk, aminek semmi köze sincs a mutatott játékhoz. És a végén mindig a szurkolók a hibásak, hogy nem buzdítják a csapatot, meg hasonló kifogások. Csak kérdem Én, hol van a csapat?? Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de Győrnek nincs focicsapata, és ha így halad nem is lesz!
  Komolyan mondom, sokkal élvezetesebb játékot játszik a Gyirmót az NBII-ben!
  Az ETO végre megérdemelné, ha kiesne az NBI-ből, ugyanis akkor rájönnének végre, hogy hatalmas a hiba...
  Én már nem szurkolok, meguntam, kapott ultimátumot a csapat, és az ígérgetések mind elmaradtak. -1 szurkolóval kevesebb! Ha ez volt a célotok, akkor sikerült! Elvették a maradék kedvemet is a focitól! És szerintem nem csak én vagyok így ezzel!!

  Netán, ha valaki olvassa ezt a ETO vezetésből, remélem rájön, hogy hatalmas változtatás kell a csapaton belül és a szakmai stábon belül is! Új csapat, új vezetés! Ne a pénz diktáljon, ha nem a szórakoztatás!! Ez a futball!

  A Viszont Látásra!”
 • 11. gólkirály 2010. november 06. 09:48
  „Tisztelt urak, erre sokadszor is azt kell valóban mondani, hogy jó, megfelel?! Legalább mondják azt, hogy gyenge, kevés, és jó lenne javulni! Egyébként mindenki úgy csapja be magát, ahogyan akarja...”
 • 10. panka2 2010. november 06. 09:07
  „Hát mit is mondhatnék ehhez a meccshez... ? Unalmas, lelketlen, és szar!
  hát hiába szurkolok?
  Mikor lesz minderre normális magyarázat? kezdem azt érezni, hogy itt valami nagyon bűzlik!”
 • 9. passuth 2010. november 05. 20:39
  „Ha Marinelli tényleg hátvéd,akkor normális edző hátrányban csatárt hoz le,védőt be ? Pintér hagyhatná játszani az ETO-t”
 • 8. peet2 2010. november 05. 20:30
  „Jön a magyarázkodás: 11-es meg minden a mi szokott jönni
  kiválóan játszottunk stb. stb...
  És mikor jőn az hogy uraim "ezt elkurtuk nem kicsit de nagyon"”
 • 7. Dr.Corolla 2010. november 05. 20:25
  „Édes álom :) sehol se vagyunk!Ezt a bulldogfejüt kidobhatnák már!”
 • 6. panka2 2010. november 05. 16:58
  „Hajrá ETO!
  Mutassátok meg vagytok olyan jók,
  mint amennyire elképzelem csak nem egészen látom.
  A szívem értetek dobog!
  pusszantás fiúk és gólzáporos győzelmet várok!!!
  Tudjátok mindig szurkolok onnan a kispad mögül:-)))”
 • 5. ninja0808 2010. november 05. 13:54
  „gyözni fogunk 0-3 HAJRÁ ETO”
 • 4. RP 2010. november 05. 12:59
  „Hajrá ETO!!!”
 • 3. peti48 2010. november 05. 12:38
  „Hajrá ETO!”
 • 2. Jethro_Tull 2010. november 05. 12:35
  „HAJRÁ ETO !!!!!”
 • 1. napsugár. 2010. november 05. 10:24
  „hajráETO!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétszáz élsportoló kardiológiai szűrővizsgálatát végezték el

Az elmúlt években történ tragikus sportolói halálesetek kapcsán átfogó szűrőprogram indult, amelynek… Tovább olvasom