Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

A kétszeres világbajnok rögtönzött tárlata

A „Győri sportlegendák mesélnek..." beszélgetéssorozatnak Mráz László volt a főszereplője.
A győri városi sportigazgatóság sporttörténeti bizottsága által szervezett „Győri sportlegendák mesélnek..." beszélgetéssorozat huszonegyedik állomásának Mráz László, s rajta keresztül az egykor hazai és nemzetközi szinten is sikeres győri tekesport volt a főszereplője.

A Golden Ball adott otthont a rendezvénynek, ahol az eddigi legendák és érdeklődők mellett, mint egy nagy család, a győri tekesport volt és jelenlegi szereplői szinte teljes létszámban megjelentek.
A kétszeres világbajnok – 1986-ban és 1988-ban csapatban nyert – Mráz László felidézett emlékeinek aktív szereplői, a történések részesei ültek a hallgatóság között, így természetes és hiteles párbeszéd alakult ki.

Galéria képVolt miről emlékezni, hisz az egyik legsikeresebb győri tekéző olyan korszakot elevenített fel, amely a város sportmúltjának fényes fejezeteit gyarapította. Az érdeklődők ez utóbbinak kézzelfogható „bizonyítékait" is a teremben láthatták a Mráz László relikviáiból rögtönzött tárlaton. A sok-sok esemény, történet mellett a több mint egy évtizedes válogatottsággal büszkélkedhető legenda és a vendégek megható tisztelettel és szeretettel szóltak azokról a sportemberekről is, akik már nem lehetnek közöttünk.
A rendezvény zárásaként Mráz László arról szólt, milyen nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy a legkiválóbb győri sportolók, edzők, sportvezetők közé kerülhetett, s a beszélgetés is nagyszerű élményt jelentett számára.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balázs-kupa győri győzelmekkel

Huszonötödik alkalommal rendezték meg Győrben a Balázs-kupa nemzetközi utánpótlás-kézilabdatornát. Tovább olvasom