Kisalföld logö

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -5°C | 1°C Még több cikk.

A Fradi sportigazgatóját választották a Liga elnökének

Szerda délelőtt a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában tartotta taggyűlését a Magyar Labdarúgó Liga. Az ülésen megválasztották az MLL új elnökségét, valamint a Felügyelő Bizottság tagjait.
Tepszics Ignác lett az elnök

Bár eleinte nem volt meg a kellő létszám, rövid várakozás után a taggyűlés határozatképes lett, így már nem volt akadálya a szavazásnak. Az elnökség megválasztása előtt a tagok megvitatták az MLL jövőjével kapcsolatos nézeteiket, valamint tájékoztatást kaptak a szervezet eddigi működéséről, a televíziós közvetítési jogok értékesítésével kapcsolatos információkról, a problémákról és a következő időszak tennivalóiról.

Ezután következett a vezetőség megválasztása. Az MLL elnöki feladataival a szervezetet eddig irányító ad hoc bizottság elnökét, Tepszics Ignácot bízta meg a tagság. Az elnökség két tagja Klement Tibor és Csorba Ottó lett. Létrejött az új Felügyelő Bizottság is: a grémium elnöke Illés János, tagjai pedig Sallói István és Kisjuhász Gyula. Az elnökség mandátuma 2006. december 31-ig szól.

Cél a zökkenőmentes együttműködés

- Az elnökség és a Felügyelő Bizottság megválasztása után meghatároztuk a következő egy hónap feladatait - nyilatkozta a tanácskozást követően Tepszics Ignác, az MLL elnöke. - A Magyar Labdarúgó Liga egy hónap múlva, szeptember második felében tartja a következő taggyűlést. Erre, az MLSZ és az MLL zökkenőmentes együttműködése érdekében meghívjuk Kisteleki Istvánt, a szövetség elnökét is. Rajta kívül várjuk majd a liga azon tagjait, akiket az MLSZ elnökségébe delegáltunk, mert fontos kérdéseket kell közösen megvitatnunk.

Őszintén mondhatom, hogy nagyon meglepett az irántam tanúsított bizalom - mondta az nb1.hu-nak a Ferencváros sportigazgatója, Tepszics. - Azért fogok küzdeni, hogy a jogok és törvények megfelelően érvényesüljenek, lehetőleg minden területen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biztató főpróba

A vasárnapi magyar–osztrák nyílt bajnokság volt a hét végén a Sopronban rendezendő Európa-bajnoki futamok főpróbája. Mindhárom soproni BMX-versenyző bekerült a nyolcas döntőbe. Radasics Vilmos remek versenyzéssel 2., Prájczer Péter 4., míg a több év kihagyás után visszatérő Mészáros Krisztián 6. lett. Tovább olvasom