Kisalföld logö

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 19°C | 28°C Még több cikk.

A bajnoki meztől a vb-labdáig

A februári győri sportbálra jótékony célra már eddig is többen ajánlottak fel féltett ereklyéik közül.

Győrött rendezik meg az első magyar sportbált a jövő év februárjában, amelyre mintegy félszáz aktív, illetve már legendának számító olimpiai, világ- és Európa-bajnok kap meghívást. Jótékony célra már eddig is többen ajánlottak fel féltett ereklyéik közül.

Kadler Viktor a világbajnoki válogatott trikóval.
Győrött rendezik meg 2006. február 4-én az első magyar sportbált. A városi sportigazgatóság szakmai felügyeletével a Pá Rendezvényszervező Iroda lesz az esemény szervezője és házigazdája. A bálnak a Magvassy Mihály-sportcsarnok ad otthont és a tervek szerint számos – mintegy ötven –  hírességgel, olimpiai, világ- és Európa-bajnokkal találkozhatnak a bálon a résztvevők. Az esemény rangját jelzi, hogy fővédnökségét Vitray Tamás, a Magyar Sporttanács elnöke és Balogh József, Győr polgármestere vállalták.

Mónus Ágnes, a Pá Rendezvényszervező Iroda vezetője elmondta: a meghívottak és a belépőt vásárlók egymás után teszik felajánlásaikat a jótékonysági licitre, amelynek bevételét többek között egy győri sportsegély-alapítvány javára fordítják a szervezők.
Végh Gusztáv volt élvonalbeli kézilabdázó, sportszerkereskedő a jövő évi labdarúgó-világbajnokság hivatalos labdáját ajánlotta fel, amelyet nemrégiben mutattak be.  A tervek szerint jeles labdarúgók aláírása teszi még értékesebbé. 

Kadler Viktor kajakos, aki idén világ- és Európa-bajnoki címet is szerzett, a 200 méteren aranyérmes társak aláírásával ékesített válogatott mezét ajánlotta fel.
„Örömmel vettem a báli meghívást és minden bizonnyal el is megyek rá. Szerencsére éppen két edzőtáborozás közé esik az időpont, így remélem, semmi akadálya nem lesz, hogy részt vegyek a jeles eseményen. Nagyon jó ötletnek tartom a bál megszervezését és a magam módján én is szeretnék segíteni, hogy a jótékony cél is minél inkább teljesülhessen. A mezem, amelyben a világbajnoki aranyérmet szereztem – bár természetesen nagyon a szívemhez nőtt – bekeretezve, a győztes csapat fotójával együtt egy olyan cégé vagy magánszemélyé lehet, aki szereti a sportot, ezen belül a kajakot. Biztos vagyok benne, hogy hozzám hasonlóan nagy becsben tartja majd."

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bizonyítottak a kétkedőknek is

A szponzorok gyorsan az új klub, a Rába Quelle Veritas Foton mellé álltak. Tovább olvasom