Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

Zsúfolásig megtelt a Liszt-terasz Sopronban

Több mint százan hallgatták vasárnap délután a térzenét a soproni Liszt-központ előtt.
A Pro Kultúra új rendezvényének az a célja, hogy egy kis színt lopjon a szeptemberi vasárnap délutánokba, ugyanakkor ízelítőt is szeretnénk adni októberi programjainkból.

Varga Gábor zongorista és Maros Zsófi énekesnő zenélt vasárnap délután a Liszt-központ teraszán. A jazz muzsika több mint száz embert magával ragadott, fiatalok és idősek együtt hallgatták a ragyogó napsütésben a kellemes zenét. A koncert végén egy rendhagyó produkciót is láthatott a nagyérdemű: Ács Tamás, a Soproni Petőfi Színház művésze szavalt el egy József Attila verset, ezt kísérte spontán zongorajátékkal Varga Gábor.

Hat órától a közönség nagy része betért a Házba, itt ugyanis folytatódott a színházi program: a Bárány megkísértése című darabot adta elő Jakab Ádám és Ács Tamás.

Újdonság volt még a hétvégén, hogy kinyitott a Pro Kultúra megújult büféje, így már a teraszon is kaphattak frissítőt, pogácsát a programon részt vevők.

Népszerű Hang-Jegy-Árusítás - Zsúfolásig megtelt a Liszt-terasz Sopronban


Ahogy ígértük a jegyiroda is kitárta kapuit. Délután négytől hatig kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget kínáltunk. Idén októberben lesz ugyanis 10 éves a felújított Liszt-központ, ezért 10%-os kedvezménnyel lehetett jegyet venni több jubileumi programunkra – pl. Halász Judit koncert, Zacher Gábor előadása, Liszt Társaság ünnepi hangversenye és az Egerek és emberek című színházi előadásra.

Természetesen a Hang-Jegy-Árusítás ezzel nem ért véget! Egész szeptemberben, minden vasárnap hasonló zenei, színházi programokkal és kedvezményes jegyvásárlással várjuk a soproniakat. A részleteket megtalálják honlapunkon, illetve a facebook-on is. (www.prokultura.hu, www.facebook.com/prokultura)

Jó hozzánk eljönni!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni VSE: győzelem

„A labdarúgás nagy családja ma ünnepli a FIFA világméretű Fair Play napját" – hangzott… Tovább olvasom