Kisalföld logö

2019. 03. 20. szerda - Klaudia -1°C | 10°C Még több cikk.

VOLT Fesztivál 2011 BLOG - Szerettük, élveztük, elbúcsúztunk: fergeteges VOLT

A világsztár dj, Paul Kalkbrenner buliján tombolhattunk zárásként a nagyszínpadnál. A VOLT minden percét sikerként könyveljük el.


Itt a vége, fuss el véle -  Hajnali négyig egy utolsót tomboltunk az MR2 Sopron színpadán. Azóta sátrunk lebontva, csomagunk összepakolva.

Az elmúlt négy és fél nap alatt szerzett élményeink, emlékeink megszámlálhatatlanok, pótolhatatlanok. Reméljük hasonlóan érez az a mintegy 102 ezer vendég, aki hosszabb-rövidebb ideig a VOLT-on tartózkodott.

Szerettük, élveztük, elbúcsúztunk.

Köszönjük a Kedves Olvasóknak, hogy velünk tartottak, Önöknek küldjük a következő számot:

Vasárnap - Időérzékünk elveszett, hangunk a fesztiválon maradt. Kissé ˝agyhalott˝ állapotban idézzük fel az utolsó nap történéseit.

A Jared Leto vezette 30 Seconds To Mars felejthetetlen pillanatokat okozott a rajongóknak, s még azokat is magával ragadta, akik nem kifejezetten szeretik az együttes slágereit. Az első sorokra már jóval a kezdés előtt ki lehetett tenni a ˝megtelt˝ táblát, s Shannon Leto - Jared testvére - magánszáma után a kezek is a magasba emelkedtek.

S megtörtént, amire nagyon ritkán akad példa: Jared Leto a színpadra invitálta a közönséget. A több ezres tömegből egy jelentős létszámú csapat felkapaszkodott,  s az énekes közvetlen közelében tombolhatott, az élményt örökre bevésve emlékezetükbe. Jared egy tolmácsot szerzett maga mellé a színpadon lévők közül, s segítségével magyarul üvöltötte a koncert élvezőinek: SZERETLEK!

Fergeteges VOLT - az utolsó nap. Fotók: Bokor Bence


Paul Kalkbrenner alaposan megváratta a tömeget, hogy aztán feltegye az ˝i˝-re a pontot, s hatalmas össznépi élvezet következzen. A minimal techno művésze hajnali egy magasságában kezdte el felépíteni mérnöki precizitással fantasztikus szettjét. Amint az első taktusok megszólaltak, mindenki megadta magát a zenének, s a gondolatokat kikapcsolva, csak a lüktetésre figyelt. A hajnali konfettiesőben megszólaló Aaronnal búcsúztunk el a VOLT Fesztivál 2011 legnagyobb színpadától.
Szombat, 22 óra 55 perc - Órák múlva szívek szakadnak meg, sátrak ezreit bontják le, fesztiválozók sokaságára tör rá a rideg valóság: az idei VOLT is véget ér.

A fesztivál területét legkésőbb déli 12 óráig kell elhagyni a sátrazóknak. Ne feledkezzenek meg a Metapay kártyán lévő pénzükről, váltsák vissza a fennmaradó összeget!

Most azonban irány az utolsó őrület, fergeteges tombolás: VOLT Fesztivál 2011!

VOLT szombaton is buli


Szombat, 22 óra 24 perc - Boldogságunk tovább fokozódott zenei élményeinket tekintve. A nagyszínpadot a Belga ˝robbantotta be˝ szombaton elsőként. Bauxiték sorra hozták a legnagyobb slágereket: Boros, Szerelmes vagyok, Zsolti a béka... Az utolsó számuknál (Egy-két-há) ugyan kicsit félve vizionáltuk magunk elé a békés, otthonuk udvarán üldögélő idős néniket és bácsikat, de itt igazi össznépi éneklést eredményezett.

A Belga után kicsit lazítottunk, s az Irie Maffiát valamint a Magashegyi Undergroundot vegyítve hallottuk a nagyszínpad és az MR2 színpad között ülve. Sajnáltuk ugyan, hogy ezt a kényelmet megengedtük magunknak, de nincs mit tenni, hosszú még az éjszaka.

A Parov Stelar Bandre felpattantunk. Megérte. Hatalmas bulit csapott az osztrák együttes, a csápoló kezek végig a magasban tartózkodtak. Mivel a színpadon folyamatosan biztosított volt a felfokozott hangulat, a fesztiválozók körében is jelentősen megnőtt az egymás iránti bizalom: szinte percenként ˝elindult˝ valaki a fejek felett, az emberek kézről-kézre adták a bátor vállalkozókat.

A nagyszínpadot jelenleg a The Ting Tings uralja, a sajtószobába beszűrődő hangok fergeteges buliról árulkodnak. Az angolok után a 30 Seconds To Mars következik, majd - egyes felmérések szerint a legjobban várt - világsztár dj, Paul Kalkbrenner zárja az idei VOLT nagyszínpados programját.

Hivatalos, pontos számot nem tudunk írni, de azt tapasztaljuk, hogy a tömeg egyre csak nagyobb lesz. Mindez a WC-k előtt várakozók számából is leszűrhető, ahol egyébként egészen jó buli alakult ki: viharos taps köszönti azt, aki dolga végeztével kilép az illemhelyről, hogy átadja a használati jogot a soron következőnek.

Szombat, 14 óra 32 perc - S ami még előttünk van: a nagyszínpadon négykor a Belga, utána az Irie Maffia, Parov Stelar, The Ting Tings, 30 Seconds To Mars, Paul Kalkbrenner. További negyedik napi ajánló >>

Friss állapotjelentés: A VOLT területén több helyen is játékokkal várják a fesztiválozókat, lehetőség van szuvenírek begyűjtésére. A legtöbben azonban még a péntek fáradalmait heverik ki sátraikban, vagy táplálék után néznek.

Szombat, 13 óra 24 perc - ˝Nem akarok hazamenni˝- szólalt meg Díszi a sátorban, amikor kora reggel tudatosult bennünk, hogy az idei VOLT zárónapjára ébredtünk. Mielőtt depressziós hangulatba kerültünk volna, felidéztük a péntek történéseit, s azt, hogy mi vár még ránk...

A korábbi bejegyzésünket ott hagytuk abba, hogy Quimby, Pendulum, Moby hármasa alatt nem mozdulunk a nagyszínpad elől. Ez valóban így történt. Mikor már azt hittük az egyik koncertélményt nem lehet tovább fokozni a másikkal, akkor jött csak az igazi ˝extázis˝.

A péntek is meg VOLT, no meg a Zsuzsi! Fotók: Magasi Dávid


A Quimby koncertjét több szempontból is átéltük: egyszerre volt felemelő, fergeteges, pörgős, táncolós, ugrálós, őrjöngős és szép. A legutolsó jelzőt arra a pillanatra értjük, amikor a több ezres tömeg konfettieső közepette együtt énekelte a Most múlik pontosant.

Az intellektuális szórakozás után Pendulum következett, amikor is először éreztük: leszakad a lábunk, de akkor sincs megállás. Hajt, csápol a tömeg, dübörög a hangfal, vibrálnak a fények.

Moby minderre még több lapáttal rátett. Igazából ez nem is méltó kifejezés arra, amit a koncert alatt éreztünk. Moby ˝mindent vitt˝, valakinek a szívét is: egy lány ˝Marry Me Moby˝ plakáttal áltt a közönség soraiban. Félelmetes volt, ahogy mindenki egyszerre mozgott, tombolt, sikított, miközben a ZENE lüktetett körülüttünk. Az idei VOLT legszuperebb koncertjét élveztük a nagyszínpad előtt.


VOLT ének az esőben - fotók: Szemerey BencePéntek 19 óra 40 perc - Este nyolc órától a Quimby, a Pendulum, és a Moby hármasa követi egymást a nagyszínpadon. Egészen hajnalig mi sem mozdulunk onnan. A nap eddigi részét megúsztuk nagyobb vihar, eső nélkül, de most feltámadt a szél, és úgy látszik, az égiek már nem lesznek ilyen kegyesek a fesztiválozókhoz.

Délután készítettük az alábbi két képet.

Aki képes Ganxsta koncert közben is nyugodtan aludni...
Aki képes Ganxsta koncert közben is nyugodtan aludni...


A fesztivál egyik legfiatalabb ACDC rajongója.
A fesztivál egyik legfiatalabb ACDC rajongója.Péntek 15 óra 28 perc - Hihetetlen ˝fazonokban˝ bővelkedik a fesztivál. Közvetlenül sátorhelyünk mellett közkedvelt találkozási hely egy pad. Hajnali 11 órakor az ott elhangzó aranyköpésekre ébredtünk:

Részlet srácok beszélgetéséből:

- Annyira tiszta vagyok, enni lehet rólam! De azért ne egyél...
- Anyukám telefonált, amikor a vonaton ültem. Azt mondta, kisfiam, olyan csend van körülötted, egyedül vagy? ˝Persze anyu, kibéreltem egy vonatot!˝
- Egyetek lencsét! Ez egy egy napos lencse, ami egy napot a napon volt.
- House of Painen a Jump around-ot vártam, a többi számot leértékeltem. Majdnem belehaltam.


Péntek - 15 óra 05 perc - Kicsit visszatérnénk a csütörtök esti bejegyzésünkre, azaz még néhány sort a Tankcsapda koncertjével kapcsolatban. Lukács Laciéknak  egy valamire egészen biztosan nem volt szükségük: szélgépre. (Az orkán végig tombolt a produkción, ám az eső szerencsére beérte a fenyegetőzéssel, s nem szakadt alá az égből.) A nagyszínpad előtt sok-sok ezer ember együtt ordította a slágereket, a tömegben a kilencéves Álmos is kívülről fújta az összes szöveget. (Álmost nem ismertük ugyan, de muszáj volt megszólítanunk a fekete bőrdzsekis fiatalembert, annyira kitűnt a közönség soraiból karakteres egyéniségével.)

Felvállaltuk, hogy a Sum 41 rajongói gondolatban ˝megköveznek˝, de a kanadai együttest kihagytuk, s a Brains buliját választottuk az MR2 Sopron színpadán. A volt.hu beszámolójában olvasható, hogy Sum 41 koncertjén a nagyszínpad küzdőtere egy igazi amerikai-kanadai házibulivá változott át: voltak csajok, akik hatalmas férfi alsókat lóbáltak barátjuk nyakában, repültek a pénztárgépszalagok és a papírpoharak, sőt még egy tölcséres cső is előkerült, de nem jutott be a garatba, mert tulajdonosa a Sum 41 metál-bemutatójával foglalkozott inkább.

A második nap egyébként ismét rekord nézőszámot hozott: 24.000-en vettek részt a fesztiválon. Ebből a nézőszámból éjjel kettőkor egy jelentős hányad - velünk egyetemben -  a MOL színpad előtt tombolt: A Mystery Gang csapott a húrok közé. A sikert mi sem bizonyítja jobban, mint a lelkes fiatal válasza Egri Péter kérdésére:

Egri Péter: - Hajnali három van, meddig bírjátok még?
Srác: - Regggel hatiiig bírrrooooommmm!!! Ez hihetetlen!! Nem hiszem el, nem hiszem el, ez állattti jóóóóó!

Csütörtök - 20 óra 13 perc - Kilenckor a Tankcsapda lép a VOLT nagyszínpadára, hogy egy újabb ˝őrület˝ vegye kezdetét. Reméljük az időjárás kegyes lesz hozzánk, s az eső nem ˝mossa el˝ a koncertet.

Köszönjük, VOLT. 2. nap. Fotó: Szemerey Bence.Lukács Lacival, az együttes frontemberével korábban beszélgettünk. Elmondta, a csütörtök esti koncertműsoruk az Új nap vár című számuk köré épül. Ugyanakkor lesznek kihagyhatatlan dalok is, az elmúlt 22 év széles kínálatából. A csapat már szerdán megérkezett Sopronba, hogy pihenten, frissen lépjenek színpadra, s hatalmasat ˝zúzzanak˝. A várost különösen szeretik, s a VOLT is a kedvenc fesztivál helyszínük. Lukács Laci a távolabbi tervekről úgy fogalmazott, még ebben az évben szeretnének 1-2 új számmal jelentkezni, s októberben kerülhet a boltokba az új Tankcsapda könyv.

Fúj a szél, Dimitri esőről beszél

Csütörtök, 19 óra 25 perc
- ˝Kegyetlenül˝ kavarog a szél, különösen a nagyszínpad és térsége úszik porfellegben. A kiadós eső továbbra is a fejünk felett lógatja a lábát. Mindezen körülmények nem tántorítják el a Primus rajongóit- ők birtokolják jelenleg a nagyszínpadot.

A hőmérséklet jelentős mértékben visszaesett, a melegebb öltözet ajánlott.

Más téma: A fenti körülmények között megpróbáltunk tisztességgel elfogyasztani egy gyros szendvicset. Nem igazán sikerült. Az időjárástól függetlenül is az a tapasztalatunk, hogy a szósz bárhol, bármerre képes elfolyni az ember arcán. Ha még az orkán erejű szél is fúj, s szemünket a por csípi, a végeredmény több mint kritikus...

Csütörtök, 17 óra 08 perc
- Hajjaj, gyülekeznek a felhők a VOLT felett, s bizony a szél is igen erősen feltámadt. Eddig verőfényes napsütésnek örvendtünk,  most azonban úgy látszik, teljesülnek a bajlóslatok. Azért reménykedünk, hogy hamarosan nem a víz lesz az úr.

A nagyszínpadon Kowalsky meg a Vega koncertje véget ért, következik az Edda.

Őrületet hozott a My Chemical Romance, több száz ˝új arc˝ érkezik

Csütörtök, 14 óra 44 perc
– Ütősre sikeredett a szerda este, így kicsit ˝megkésve˝ jelentkezünk. A My Chemical Romance rajongói már a délutáni forróságban várakoztak  a nagyszínpad előtt, hogy minél közelebb tombolhassanak kedvenceik koncertjén. Az amerikai együttes őrületes formában volt, s kölcsönösen gerjesztették a hangulatot a közönséggel. Az MR2 Sopron színpadán Emir Kusturica and The No Smoking Orchestra szintén hatalmas tömeget mozgatott meg, s a DELADAP! nagyszerű hangulatot produkált.

Bejegyzésünket most a GYSEV pályaudvar várójából ejtjük meg, így ˝frissen˝ jelenthetjük, hogy ezekben a percekben is több százan érkeznek a fesztiválra. Többeknél látunk sátrakat, nekik ezúton üzenjük: ha a haverok nem foglalták a helyet, kevés az esély a sátor felállítására. Persze sok jó ember kis helyen is elfér.

Ami a VOLT-os árakat illeti, eddigi tapasztalataink: a csapolt sör 450 forint, a dobozos 500 forint. Hamburger 650 forintért, gyros 800 forintért kapható. A fél literes üdítők a pékségek árusainál 360 forint körül mozognak.

A 12V járattal hamarosan indulunk vissza a kempinghez, s legközelebb Lukács Lacival, a Tankcsapda énekesével folytatott beszélgetésünkből olvashatnak részleteket.

Szerda - 20 óra 41 perc - Huhh… Egy izzadós Intim Torna van mögöttünk. A MOL színpad előtt gyakorlatilag egy emberként mozgott a közönség.  Lyukat vágtunk a kádba, bicikliztünk és mi voltunk a Hipnotizőr királyok.

Pali bácsi és a többiek ott Voltak! - vol1. Fotó: Magasi

Az Asian Doub Foundation koncertjén hatalmas a tömeg, kijelenthetjük, itt érezhető az első igazi ˝nagyszínpados feeling˝. S mindez bizonyára fokozódik majd, hiszen hamarosan jön a Kiscsillag, utána a My Chemical Romance következik.

VOLT, VOLT, VOLT, első nap. Fotó: Szemerey Bence.


Lyukat vágtunk a kádba - VOLT. Fotók: Magasi.


A fesztiválon összességében is óriási a hangulat, a forgatag és a zene mindenkit magával ragad. A VOLT él és minden percében sikeres az eddigieket tekintve. Mi is pörgünk tovább!

Stux maga bősz mint egy Dumas regény. VOLT 0. nap. Fotók: Szemerey Bence.


Szerda - 16 óra 54 perc - Korábban ígértük, így most törlesztünk: Mező Misit ˝mikrofon végre kaptuk˝. A Magna Cum Laude énekese elmondta, szeptemberben új lemezzel jelentkezik az együttes. A Belső égés című albumon érezni lehet majd, hogy a csapatnak ˝benőtt a feje lágya˝. A VOLT-ot különösen szeretik, hiszen a fesztivál az elsők között adott alkalmat arra, hogy nagyszínpadon léphessenek a közönség elé. Mint megtudtuk, a nulladik napi koncertre teljes ˝erőbedobással˝ készültek, a tökéletes akusztikára is nagy hangsúlyt fektettek. Véleményünk szerint mindennek érezhető, hallható, szívet dübörögtető eredménye született.

Egyelőre kétszemélyes csapatunk a Balkán Fanatik és az Intim Torna Illegál koncertekre ˝gyúr˝. Ármustrával is jelentkezünk hamarosan, valamint nem felejtjük, hogy a nagyszínpadon Kiscsillag és My Chemical Romance következik.

Schmitt Pál csocsózott és sört ivott


Szerda - 13 óra 38 perc - Schmitt Pál köztársasági elnök megérkezett a VOLT-ra, ahol Fodor Tamás, Sopron polgármestere és Abdai Géza alpolgármester fogadta. Schmitt Pál a VIP sátorban megtartott díjátadó után - roma zenészek kaptak elismerést - ünnepélyesen is megnyitotta az EU-elnökség hivatalos záróbuliját. Úgy tudjuk, ezt követően Schmitt Pál csocsózott és sört is ivott, valamint teljesen közvetlen volt a fiatalokkal.

Így foglalhatóak össze a hivatalos történések. A nem hivatalos, szubjektív állapotok a következőek: Az első, sátorban eltöltött éjszaka után a kollektív ébredés kb. 10 órára tehető. A zuhanyzók előtt hosszú sorban álltak a tisztálkodni vágyók, talán még nem sejtve, hogy a tusolóban rájuk zúduló hideg víz végérvényesen kiveri az álmot szemükből. A TOI-TOI WC-k mellett elhaladva megállapítható, hogy már közel sem árasztanak rózsaillatott. A lehúzható illemhelyeket viszont ott jártunkkor takarították.

Fesztiválkártyánkat minden probléma nélkül, egyszerűen használjuk, s valóban gyorsabb, biztonságosabb így a fizetés.

Robbantott a Budapest Bár és a Magna Cum Laude

Szerda -
Hajnali fél négykor jelentjük: a Budapest Bár olyan csillagokkal, mint Lovasi, Kiss Tibi, Szűcs Krisztián, Németh Juci fergetegesen indította az idei VOLT-ot.

Sleeping in my car - VOLT beengedés. Fotó: Magasi


A hangulatot a Magna Cum Laude koncertje tovább fokozta, Mező Misiék mellett egy rajongó is kibontakozhatott a színpadon, csápolásra bíztatva a közönséget.


Megtelt a kemping, indulhat az ismerkedési est

Kedd - 21 óra 37 perc  - Sikerült! Két és fél óra fárasztó, ám mulatságos sorban állás után áttörtük a kapukat, s bejutottunk a VOLT Fesztivál területére. A kempingből - ami gyakorlatilag megtelt - köszönti a kedves olvasókat Éjszi és Díszi. Nem volt egyszerű, de nagyszerű sátorhelyet találtunk.

Jóban leszünk, ugye maga meg én? Képek a VOLT-ról. Fotó: Magasi


Az első ˝nulladik˝ nap az ismerkedés jegyében telik, így mi is felfedezzük a terepet. Terveink között Budapest Bár és Magna Cum Laude koncertek szerepelnek. Tartsanak velünk, s az elkövetkező napokban blogunkban nyomon követhetik a VOLT eseményeit. Induljon Magyarország egyik legnagyobb, legnépszerűbb, legszínvonalasabb fesztiválja: VOLT!

A sorban állás aranyköpései:

˝Olyan benyomást keltek, amilyet akarok˝

˝Itt mi vagyunk a műsor˝ - éneklő, félmeztelen fiatal srácok önvallomása.

˝S haladunk: már az ötödik TOI-TOI WC-nél tartunk!˝ ˝Nem bírom ezt a tempót, nekem ez túl gyors˝ - lelkes fiatal elszólása, amikor centiméterenként haladt a sor a bejutáskor.

Olvasóink írták

56 hozzászólás
 • 56. anitromai 2011. július 06. 07:07
  „matuskaszilveszter <moderálva> részvétem neked! Menj inkább tündérfeszt-re ott nincsenek NARKÓSOK az biztos ;););)”
 • 55. sme 2011. július 05. 19:33
  „53. Egy ekkora fesztiválnál sajnos elkerülhetetlen, hogy vannak ilyen emberek is, de szerencsére nem ez a nagy többség. Ezért írtam, hogy ha jártál volna fent, akko te is láttad volna. Meg azt is, hogy a szemetet non-stop, állandóan, még a nagykoncertek alatt is szedték..”
 • 54. matuskaszilveszter 2011. július 05. 09:37
  „50. sme 2011.07.04. 15:52
  tényleg nem voltam bent! és ezek szerint bent nem voltak ilyen szépen kifejezve"illuminált" egyének, csak a kerítésen kívűl voltak látható teljessen betépett tökrészeg fiatalok akik egyik kezükben sörösdobozt a másikban nemiszervük és végzi dolgukat az út közepén..........aki arra járt... és jár a mai napig láthatja e "Széplelkü fesztiválozó kultúr emberek" mit hagytak hátra. Lehet hogy ez a normális ...de nem hiszem”
 • 53. Cingár 2011. július 04. 18:53
  „A szemetet összeszedik? Csak mert ha nem nyírom a füvet, nem tartom renbe a környezetem, engem megbüntet a közterület felügyelő... Az persze senkit nem zavar, hogy még mindig itt áll a szemét, és wc-nek nézték a kerítést.

  Abból a hatalmas bevételből csak tellik a környék rendbehozatalára!”
 • 52. csery 2011. július 04. 16:04
  „Le a kalappal a két szervező előtt, felejthetetlenre sikerült az idei VOLT, köszönjük..
  http://www.youtube.com/watch?v=-JzzA1eqBMk&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=a4B0j21fkck&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=mQqIAixQ9Ac”
 • 51. sme 2011. július 04. 15:52
  „Matuskaszilveszter
  Látni, hogy egyszer sem jártál a Volton, halvány fogalmad sincsen az egészről. Amúgy meg eléggé sértő, hogy lenarkózod, meg lehordázod a Voltosokat, hiába pöccinted oda a végére, hogy tiszt. a kiv.nek, amiből nem volt sok, mert ebből is csak az látszik, hogy nem jártál fent, mert pont fordítva van. Évről-évre egyre kevesebb illuminált állapotú alakot látni a fesztiválon, kisebbségben vannak szerencsére, mint ahogy a hozzád hasonló állandóan morgó, sértegető hozzászólók is.”
 • 50. mindigatutit 2011. július 04. 14:32
  „matuska
  5000.-,de lehet már több is:)))”
 • 49. KisOrs1 2011. július 04. 13:41
  „Szegény matuskaszilveszter....
  Ha nem szóltál volna..... :D
  Ha még nem jártál a Volton, akkor honnan vagy ennyire kikupálva??? Hallottad???? :D :D :D”
 • 48. matuskaszilveszter 2011. július 04. 11:57
  „a hideg kiráz a gondolattól is hogy elkeveredjek a narkós, részeg büdös voltosokkal.(tisztelet a kivételnek amiből nem volt sok)”
 • 47. NoBo 2011. július 04. 11:50
  „Szegény matuskaszilveszter....
  Ezek szerint neked nem jutott jegy....
  Ne morgolódj, talán legközelebb. :-)”
 • 46. matuskaszilveszter 2011. július 04. 08:05
  „A voltnak vége, a horda távozott.... a szemét maradt. A kamionok 90-nel robognak át Harkán . A profit legfontossabb se egy rendőr se egx szemétszedő fesztiválozó ,sajnos sokan vagyunk akinek a voltfesztivál csak kellemetlenséget okoz vagy aki nmem fizet annak semmi joga ?ha jövö vasárnap félmeztelenűl részegen 5-en sétálunk az út kőzepén a rendőr nekünk sem fog szólni?”
 • 45. norbi29 2011. július 03. 23:52
  „hát ha Paul Kalkbrenner a pont az i-n akkor én ezentúl azt csak annélkül fogom irni

  ilyen pocsékul lezárni a fesztivált
  bár ha jól belegondolok akkor ez már szép lassan hagyomány
  Manson tavaly is egy nagy nulla volt.
  ennél azért vannak szinvonalasabb előadok is”
 • 44. beleptem 2011. július 03. 18:21
  „iux, igen más világban élsz meg öreg is vagy, de ez nem baj, ettől szép a világ”
 • 43. bogabo 2011. július 03. 18:12
  „nem tudom merre bicóztál, kedves 23, de én az 5 nap alatt sem láttam törött üveget, még a fesztiválon belül sem, nemhogy a városban..”
 • 42. kikelet_ 2011. július 03. 15:58
  „iux: az a műfaj, amit ő képvisel, nem tekinthető zenének, úgyhogy nem maradtál le semmiről se”
 • 41. Tabita 2011. július 03. 15:54
  „Minek kellene Győrnek egy ilyen fesztivál,a MediaWave-t is elzavarták!
  Hülyeség még a gondolat is”
 • 40. Sergio 2011. július 03. 12:33
  „Idézem:"Lukács Lacival, az együttes frontemberével korábban beszélgettünk. Elmondta, a csütörtök esti koncertműsoruk az Új nap vár című lemezük köré épül."Aki ezt írta azt sem tudja a Tankcsapdát eszik-e vagy isszák!Az utolsó lemezük címe (amelyen az Új nap vár című daluk is megtalálható és most készítettek belőle klippet)MINDEN JÓT!”
 • 39. sme 2011. július 03. 10:18
  „Itt sokkal jobb képek vannak a tegnapi napról:

  http://www.sziget.hu/dws.php?ParentId=130490&pageid=4049&mgalleryAction=Gallery&mgallery_gid=130570&baseAction=Item”
 • 38. iux 2011. július 03. 08:33
  „Paul Kalkbenner világsztár?????
  Baromi öreg vagyok!Meg ostoba!Meg műveletlen,de soha nem hallottam fent nevezett világsztárról!Lehet hogy más világban élek?”
 • 37. csery 2011. július 02. 19:58
  „"Voltot jövőre Győrbe viszik"?? Soha. Ugyan minek vinnék? Az igaz, hogy akarják egy-páran ott, hogy oda kerüljön, volt is erről korábban cikk, hogy miért nem rendezik felét itt-felét Győrben, jó nagy felháborodás kísérte, legalábbis az én köreimben mindenki szóvá tette, hogy nagyon savanyú a szőlő és nem adjuk. A VOLT fesztivál neve egybecseng Sopronéval, a szervezők is tőzsgyökeres soproniak, nem hinném hogy ekkora hátbaszúrást csinálnának. Majd akkor fogják Győrben rendezni a Voltot, ha néger gyerekek potyognak az égből, hóesés kíséretében.”
56 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fertő tó szépe 2011 döntősei - galéria

Ki lesz idén a Fertő tó szépe? Július 9-én kiderül. Addig is nézze meg a jelöltek galériáit. Tovább olvasom