Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson -3°C | 10°C Még több cikk.

Vízvilágnapi pályázatot és nyílt napot szerveznek

Március 22-én ünnepeljük a víz világnapját. Ez alkalomból a Soproni Vízmű Zrt. rajz- és fotópályázatot hirdet, valamint nyílt napot tart a soproni szennyvíztisztító telepen.

A társaság működési területén lévő iskolák és óvodák körében hirdetik meg a pályázatot „Cseppről cseppre, csapról csapra – avagy mi történik a lefolyóban eltűnt vízzel?" címmel. A rajzpályázatra minden korosztály alkotásait várják (maximálisan A/2-es méretben), míg a fotópályázaton felső tagozatos és középiskolás diákok képei vehetnek részt.

Az elkészített alkotásokat a hozzájuk tartozó dokumentációval (név, település neve, óvoda/iskola, osztály/csoport, életkor, kontaktszemély neve és telefonszáma, e-mail címe) április 30-ig kell eljuttatni a társasághoz. A minimum 8 megapixel (3504x2336) felbontású fotókat a postai úton túl jpg formátumban is kérik beküldeni a palyazat@sopronivizmu.hu e-mail címre.

Az értékelés négy kategóriában (óvodás, alsó és felső tagozatos, középiskolás) zajlik majd, a legjobb munkákat könyvvel és könyvutalvánnyal jutalmazzák. Az eredményhirdetést a június 8-i vízi fesztiválon rendezik.

Március 22-én, csütörtökön a vízmű a soproni szennyvíztisztító telepre szervezett nyílt napra várja az osztályfőnökök, szaktanárok kíséretében érkező felső tagozatos és középiskolás diákokat. A tanulók az előadások és a telep bemutatása által betekinthetnek a szennyvízkezeléssel és a szennyvíztisztítással kapcsolatos folyamatokba, tennivalókba.
Az előzetes jelentkezéseket március 20-ig Szanyi Lívia személyügyi osztályvezető 99/519-126-os telefonján várják, valamint a sopronivizmu@sopronivizmu.hu e-mail címen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogadták a fertődi költségvetést

A fertődi képviselő-testület második fordulóban tárgyalta a település idei költségvetését kedden… Tovább olvasom