Kisalföld logö

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -1°C | 12°C Még több cikk.

Viki volt augusztus szépe

A 16 éves harkai Derdák Viktória lett a Miss Internet Szépségverseny győztese.
Kattintson a képre >>
Derdák Viktória középen.
A 16 éves harkai Derdák Viktória a Miss Internet Szépségverseny augusztusi szavazásán szerezte meg az első helyet. A modellszakmában jártas lány már számos divatbemutatón részt vett, és jelentkezett az idei Miss Hungary Szépségversenyre is.

Viki jelenleg a soproni Eötvös-gimnázium 10. évfolyamára jár. Mint mondta, a német és az angol a kedvence, az érettségi után ezen a területen szeretne továbbtanulni. A mostani siker is megerősítette abban, hogy érdemes minél több versenyen elindulni. Idén már jelentkezett a Miss Hungary Szépségversenyre is. A cél a bejutás az országos döntőbe.
Fiatal kora ellenére a szépségipar sem ismeretlen számára, négy évet járt a soproni Totál Divatszínházba, ahol sikeres modellvizsgát tett.
Részt vett már számos divatbemutatón és szépségversenyen is. A Miss Fertő tó 2003 szépségversenyen a III. helyezést érte el és a Miss Photo címet is megkapta. 2003/2004-ben a Miss Sopron Szépe tini kategóriában I. helyezett lett. Viki elárulta, van egy kedvenc vadászgörénye, akit Misunak hívnak. Szabadidejének egy részét vele tölti, a többiben pedig aerobikozik és konditerembe jár.

A Miss Internet Szépségversenyen havonta 18-18 lány fotója és rövid ismertetője tekinthető meg az interneten a www.missinternet.hu címen, ahol bárki szavazhat rájuk. Az adott hónap elmúltával aztán személyesen is megmérkőznek egymással a lányok a Mammut 2 Kaméleon Klubjában. Ezeken az elődöntőkön hirdetik ki, hogy az interneten klikkelők melyik három lánynak adták a legtöbb szavazatot, a közönségből verbuválódott zsűri pedig megválasztja az „Est szépét " . Így ők négyen jutnak tovább az év végi döntőbe, ahol értékes külföldi utakat, ékszereket és hasonló, nagy értékű jutalmakat kapnak a nyertesek. Az eseményen neves fotósok és modellügynökségek is rendszeresen megjelennek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem indokolt a Fertő vízpótlása

A Fertő tó természetes vízháztartásába nem indokolt vízpótlással beavatkozni, szögezik le az osztrák–magyar vízügyi bizottság állásfoglalásával egybecsengően a Fertő tó jelenével és jövőjével foglalkozó szakemberek. Tovább olvasom