Kisalföld logö

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 3°C | 10°C Még több cikk.

Verekedtek és garázdálkodtak Sopronban - az egyik férfi megütötte vitapartnerét, a másik rongált

A soproni rendőrök elfogták azt a két férfit, akik közül egyikük szóváltást követően megütötte vitapartnerét, míg a másik megrongálta a sértett autóját.
A rendőrségre bejelentés érkezett 2019. január 4-én az éjszakai órákban arról, hogy ököllel bántalmaztak egy férfit Sopronban. A sértett a rendőröknek elmondta, hogy amíg a boltban vásárolt, két ismerőse közül az egyik szóváltásba keveredett az autóban várakozó barátnőjével. A vitatkozás tovább folytatódott, amikor odaért a kocsijához, majd az egyik férfi ököllel állon ütötte őt, a másik pedig belerúgott az autójába, ami megrongálódott. A sértett az ütés következtében nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett. A rendőrök a megadott személyleírás alapján a helyszín közelében elfogták a két férfit, majd a rendőr-kapitányságra előállították őket.

A Soproni Rendőr-kapitányságon a verekedő 30 éves nagycenki férfit – tekintettel arra, hogy a bántalmazás módja alkalmas volt súlyosabb sérülés előidézésére - súlyos testi sértés bűntett kísérletének, míg a kocsit megrongáló társát, egy szintén 30 éves helyi férfit, garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
 
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dr. Varga Józsefné építész érdemelte ki a Wälder József-díjat

Dr. Varga Józsefné építész érdemelte ki a Wälder József-díjat
Dr. Varga Józsefné építész a város műszaki életében, az építészet területén végzett kiemelkedő… Tovább olvasom