Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson -3°C | 10°C Még több cikk.

Vaddisznó rohant a kocsinak Sopronban

Fényes nappal, lakott területen rohant csütörtökök délután egy megtermett vaddisznó egy autónak a Lövér körúton. A kocsi oldala behorpadt, az ijedségen kívül más baj nem történt.
– Az uszodába igyekeztem, a kislányom is bent ült az autóban, ijesztő volt... – mondta el a szokatlan baleset után a kocsi tulajdonosa.

– Egy pillanat volt az egész, jobbról rohant ki az erdőből, egyenesen a mozgó autónak futott, jókorát lökött is rajtunk, aztán már csak azt láttam, hogy ugyanúgy vissza is megy a fák közé. 

– Mi szemből jöttünk, ha nincs itt a hölgy autója, valószínűleg belénk rohan. Mint egy fekete förgeteg, úgy futott le a Sörházdomból a vaddisznó, egyenesen neki a kocsinak. Döbbenet – mesélte Ley Szilvia. 

A Lövér körúton sokan járnak, gyalogosok, kerékpározók és persze az autósok. A vaddisznó az uszodától nem messze rohant ki az útra, éppen ott, ahol a kocogók és a kirándulók bemennek a fák közé. Az állatok eddig is okoztak problémát a környék lakóinak, de jellemzően éjszaka látogattak a lakott területre.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Takács Ádám - Ellopott pénz helyett jó a hitel?

Természetesen minden Sopront érintő fejlesztésnek örülünk, így az M85-ös megépítésének is. De… Tovább olvasom