Kisalföld logö

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 3°C | 9°C Még több cikk.

Utascentrum és kiállítás nyílt a soproni vasútállomáson

Utascentrum és kiállítás nyílt a soproni vasútállomásonUtascentrum a soproni vasútállomáson
A váróterem mellett kialakított helyiségben az utasok nem csak a belföldi és nemzetközi vasúti, autóbuszos és múzeumvasúti menetrendekről érdeklődhetnek, hanem különböző GYSEV-es ajándéktárgyakat, kombinált jegyeket vásárolhatnak.

A GYSEV Zrt. tavaly adta át a vasútállomás épületében kialakított Szolgáltatóházat. A létesítmény a Kormányablak és az utascsarnok közötti területen található, és az üzletek mellett itt kapott helyet a tavaly novemberben nyílt rendőrségi iroda is.

A Szolgáltatóház váróterem felőli oldalán található utascentrumban a vasúttársaság munkatársai reggel 7 és este fél 6 között várják az érdeklődőket. Az utasok az új ügyfélszolgálati irodában a vasúti és autóbuszos menetrendekről kaphatnak tájékoztatást, de lehetőség lesz személyesen kezelni az esetleges utaspanaszokat, ill. átalány-kártérítési ügyeket is. Ugyancsak itt lehet a vasúttársaság által szervezett kirándulóprogramokra jelentkezni, kombinált jegyeket vásárolni, és lehetőség nyílik a csoportos utazások ügyintézésére is.

Külön érdekessége az utascentrumnak, hogy a vállalat nevét, jelképét, kabalafiguráját szimbolizáló pólók, bögrék, kulcstartók és egyéb, különféle ajándéktárgyak is megvásárolhatók. Szintén az ügyfélszolgálati irodában kap helyet a Soproni Vasútbarátok és Vasútmodellezők Egyesülete gyűjteményéből berendezett „múzeumsarok", ahol a vasúttársasághoz kötődő, muzeális értékű tárgyak kiállítása tekinthető meg.

„A GYSEV Zrt. az infrastruktúra és a gördülőállomány szempontjából is óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Ezekhez a fejlesztésekhez próbáljuk igazítani a szolgáltatásainkat is. A soproni vasútállomáson az elmúlt években új utastájékoztató táblákat és monitorokat helyeztünk ki, megemeltük az 5-ös – 7-es vágány közötti peront, wifi-szolgáltatást biztosítunk és elkészült a Szolgáltatóház, benne a rendőrségi irodával. Az Utascentrum az utaskiszolgálás, az ügyfélszolgálat, a mindennapi utaskommunikáció területén biztosítja mostantól a magas színvonalú szolgáltatást" – mondta a megnyitó ünnepségen Lendvay Péter, a GYSEV Zrt. személyszállítási üzletág vezetője.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szent György-nap a Hunyadiban - fotók

Szent György-nap a Hunyadiban - fotók
Tovább olvasom