Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Újra szurkolhatunk a soproni fiúknak A Dalban: ma este szól a Lusta lány

Az első elődöntővel folytatódik ma este A Dal 2018 a Duna Televízióban. A kilenc produkció között a sopron-fertődi SativuS együttesnek is szurkolhatunk.
Ahogy arról beszámoltunk, a közönség szavazataival jutott tovább a közmédia dalválasztó show-műsorának elődöntőjébe a SativuS. Az együttes ma este újra zenélhet A Dal 2018 színpadán, ígéretükhöz híven pedig változtatnak a produkción.
Galéria kép

– Több cimbalom, hegedű, trombita szólal meg a dalban, ezáltal kicsit más lesz a hangzás. Másként fest majd a színpadi felállás is – például a két vokalista lány előbbre jön – , és elegánsabbak is leszünk egy kicsivel, hogy hangsúlyozzuk a dal komoly mondanivalóját. Mert a Lusta lány nem a nők ellen irányul, hanem olyan emberek ismerhetnek magukra a hallatán, akiknek csak a külsőségek és az anyagiak számítanak a valójában fontos értékek helyett. A szövegen semmiképpen nem szerettünk volna változtatni – fogalmazott lapunknak Pájer Gábor énekes.

Az együttes a hét közepén a budapesti Kuplungban lépett fel, a koncert kiváló ráhangolódást jelentett a szombati élő show-ra.

– Életünk egyik legjobb bulija volt, nagyon jól éreztük magunkat. Ma este is azon leszünk, hogy a maximumot nyújtsuk – tette hozzá Pájer Gábor.

A három válogatóból tizennyolcan kerültek be A Dal 2018 két elődöntőjébe, az első felvonást ma 20.30-tól láthatják a Duna Televízióban. Nemcsak szurkolhatunk a soproni fiúknak, a produkciókat pontozhatják is a nézők. Szavazataikkal segíthetik az együttest, erről részleteket adal.hu-n találnak. A műsor győztese képviselheti hazánkat az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szomorú tapasztalat: nem segít mindenki

Adrienn árokba csúszott autójával, sokan elhajtottak mellette, Eszterék azonban visszamentek érte és szüleiért. Tovább olvasom