Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

Új tervekkel indul az ősz a GYIK-ban

Ismét a Nyugat-magyarországi Egyetem tulajdonában lévő Universitas Fidelissima Kft. kapta meg az önkormányzattól a GYIK Rendezvényház üzemeltetésének jogát. A GYIK csapata négy éve üzemelteti a házat, a korábbi szerződés idén járt le.

– Örülünk a megállapodásnak, mert újabb lehetőséget kaptunk elképzeléseink megvalósítására. A szerződés meghosszabbítását eddigi munkánk megbecsülésének, elismerésének tekintjük. Ugyanazt az utat szeretnénk folytatni, amelyet elkezdtünk – mondta el Orbán Júlia intézményvezető, akitől azt is megtudtuk, a rendezvényházban továbbra is kiemelt szerepet kapnak a hagyományos kulturális és közművelődési tevékenységek, valamint az értékteremtő és az értékmegőrző programok.

– Sok új lehetőséget biztosít a GYIK. A Sopron Balett is hozzánk költözik, az emeleten alakították ki a helyiségeiket. Ez is bizonyítja, hogy nemcsak az egyetemet, hanem a város egészét szolgáljuk. A ház adottságainak megfelelően a jövő évben szabadtéri programokat is szervezünk, valamint nagyobb családi és céges rendezvények lebonyolítására is lehetőség lesz. Szeptembertől megújult formában üzemel a Gyök2, a rendezvényház büféje, ahol szintén lesznek programok, ilyen például a Hétfő esti terefere.

A nagyteremben ősszel Ezüst-est divatbemutató, Reneszánsz délután és Japán nap lesz. A hagyományokhoz híven a nyugdíjasegyetemet is folytatjuk és még számos családi programmal, bohócnappal, gombás mulatsággal várjuk az érdeklődőket – zárta Orbán Júlia.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az Orient Express vonata Sopronban - fotó

Az Orient Express vonata Sopronban - fotó
Az Orient Express Isztambul és Velence között közlekedő vonata bukkant fel kedden napközben… Tovább olvasom