Kisalföld logö

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Tízezrekkel dübörög a VOLT

A megasztárok koncertje nyitotta meg szerdán a soproni 13. VOLT Fesztivált, több tízezer résztvevővel.

A VOLT nulladik napján, szerdán már kora délután emelkedett volt a hangulat a Lövér kemping előtt. Sokan kettőtől várakoztak az öt órakor nyíló kapuk előtt. A megasztárok emlékezetes koncertje nyitotta a 13. VOLT-ot.

Szerdán délután több ezren vártak a soproni Lövér kemping előtt a kapunyitásra. Kattintson a képre!
A koncertek miatt! A buli miatt! Mert tavaly  is szuper volt! Ilyen és ehhez hasonló válaszok érkeztek arra a kérdésre, hogy ki miért érkezett a VOLT-ra. A délutáni vonatok fesztiválozókkal zsúfolásig telve érkeztek a soproni állomásra. A várkerületi infópontnál már két hete folyamatos az árusítás és az érdeklődés. – Legtöbben négynapos bérletet vesznek. A megasztárok nyitókoncertje úgy tűnik, mindenkit érdekel, erre a családok is kíváncsiak – mondja  Somogyi Éva, aki már tavaly is itt dolgozott jegyárusítóként.

– Legtöbben négynapos bérletet vesznek – mondja Somogyi Éva. A Megasztár nyitókoncertje, úgy tűnik, mindenkit érdekel – magyarázza, majd tovább is áll, mert már sokan várakoznak a pult előtt.

Ötkor kapunyitás

Délután ötre szinte teljesen megtelik a kemping előtti bejárat. Néhányan már két órára feljöttek, hogy aztán ideiglenesen a bejárat előtti füves területen táborozzanak le. A sor vége már a Kőszegi útig ér. Több ezer fiatal vár, legtöbben valóban a négynapos rózsaszín karszalagot hordják, hátizsákok, polifoam matracok, sátorvasak mindenütt. Ötkor aztán hatalmas ováció keretében kinyílik a bejárat, és felharsannak a „Benn vagyok!" kiáltások. – Először vagyunk itt, azt mondták, ezt ki kell próbálni – mondja Bea és Zsófi, akik a fővárosból érkeztek. – A helyszín nagyon tetszik, reméljük, a koncertek is jók lesznek – kiáltják vissza, miután a biztonsági átvizsgálás után a kemping belseje felé sodródnak. Egyesek a korábbi fesztiválélményeiket osztják meg egymással, és azt latolgatják, idén vajon fog-e esni.

A Megasztárok énekeltek

Este héttől már a Kispál csendes-ülős koncertjét nézhették meg, őket a Juice követte a Kisalföld Buliszínpadán. Kilenc órára a tavalyihoz képest némileg módosított helyszínű Soproni Nagyszínpad előtti „placc" is kezdett megtelni, a Megasztárokra rengetegen voltak kíváncsiak. A tehetségkutató műsor kiválóságai kitettek magukért, csúcshangulatú koncerttel kápráztatták el a közönséget. A VIVA Megawatt színpadán a Bikini, majd a baboskendősök kedvence, a Beatrice táncoltatta-énekeltette a népet.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hosszú távú tervet készítenek

Sopron sajátos városszerkezetéből adódóan számos problémát kell feloldaniuk a közlekedéstervezőknek. Ilyen például az utak szűk áteresztőképessége, a városon átvezető vasútvonal, az egykori városkörnyéki határkilépők esetleges megnyitása, de ide sorolható például az elavult és ma már rossz helyen lévő autóbusz-pályaudvar a Lackner Kristóf utcában. Tovább olvasom