Kisalföld logö

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -1°C | 12°C Még több cikk.

Tehetségek és ismert sztárok Sopronban

Nemcsak a fiatalok kapnak bemutatkozási lehetőséget az idei Add elő magad! Tehetségek Fesztiválján Sopronban, de egy igazi sztárzenekart és egy extrém sportolót is meghívtak a rendezvény szervezői.

Június 7-én és 8-án a fiatal tehetségeké a színpad a Soproni Petőfi Színházban. Idén több mint 60 produkcióval neveztek a tehetségkutató fesztiválra.

Az Add elő magad! egy különleges extrém sport bemutatóval kezdődik június 7-én, pénteken délután. A bringájával helyből 140 cm fölé képes ugrani, többszörös magyar bajnok, pedig még csak 21 éves. Hegedűs László Hege profi triál versenyző, ha valaki az extrém biciklizésről beszél, akkor az ő neve, biztosan szóba kerül. Hege a Soproni Petőfi Színház színpadán is megcsillogtatja a tudását.

Június 8-án, szombaton este fél 10-kor pedig a Belmondo zenekar lép fel a Petőfi téren (rossz idő esetén a színházban). A sztárzenekart valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. 2005-ös alakulásuk óta folyamatosan koncerteznek és adják ki a slágereket.

Legújabb daluk: az Emelt díjas lányok is nagyon népszerű, folyamatosan játsszák a hazai rádiók. Ezt a dalt is meghallgathatják majd az Add elő magad! Tehetségek Fesztiválja résztvevői és nézői.

A szervezők remélik, hogy sokan eljönnek a fesztiválra. Az Add elő magad!-nak ugyanis az a különlegessége, hogy korlátozás és mindenféle előválogatás nélkül bárki felléphet, és mindenki elhozhatja a saját rajongótáborát is.


Idén is (el)ismert szakembereket sikerült megnyerni az Add elő magad! Tehetségek Fesztiválja szervezőinek. Négy rátermett és hozzáértő ember értékeli a produkciókat. Nem szúrós, hanem férfi szemmel.

Az Add elő magad! Tehetségek Fesztiválja azért jött létre, hogy teret adjon az eddig rejtett, vagy rejtőzködő tehetségeknek. A szervezők nemcsak professzionális technikai hátteret biztosítanak a Soproni Petőfi Színházban, de ügyeltek arra is, hogy profi zsűrit válasszanak.

Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán, a VOLT Fesztivál két programigazgatója, Fiala János médiaszemélyiség, valamint Demcsák Ottó, a Soproni Petőfi Színház tánctagozatának vezetője, Harangozó-díjas balettművész nézi végig és értékeli a produkciókat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Együtt 2014: Sopronban is ismertették a programjukat

Erős választási szándék áll mögöttünk, ezért is érezzük fontosnak megismerni a helyiek véleményét -… Tovább olvasom