Kisalföld logö

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -2°C | 4°C Még több cikk.

Teherautó ütközött személyautóval Petőházánál, a 85-ös főúton - fotók

A baleset erejét jellemzi, hogy a Caddy leszakadt alkatrészei csíkot vájtak a főút aszfaltjába, kiszakadt az egész motorblokk és az út túloldalán, az árok másik felén landolt.


A felismerthetetlenségig összeroncsolódott, darabokra szakadt az a Volkswagen Caddy, amelynek vezetője pénteken nap délután a kötelező elsőbbségadást elmulasztva hajtott ki a 85-ös főútra Petőházánál és egy teherautóval ütközött.

Baleset Petőházánál. Fotó: Magasi


A baleset erejét jellemzi, hogy a Caddy leszakadt alkatrészei csíkot vájtak a főút aszfaltjába, kiszakadt az egész motorblokk és az út túloldalán, az árok másik felén landolt. Szinte a csodával határos, hogy a VW-t vezető hetven éves férfi - akinek biztonsági öve szerencsére be volt kapcsolva - túlélte a balesetet, a mentők őt is, a teherautó vezetőjét is a soproni kórházba szállították.

A főút petőházi szakasza a helyszínelés ideje alatt és a törmelékek eltakarítása miatt két órán át teljes szélességében le volt zárva, a forgalmat elterelték.

A rendőrség és a közút munkáját a petőházi önkéntes tűzoltók is segítették.

Korábban:

Olvasónk fotója:Az ütközés következtében a teherautó az árokba került, a személykocsi az úttesten áll.

A baleset helyszíne
A baleset helyszíne


A balesetben egy ember megsérült, a mentők stabilizálják állapotát. A petőházai önkéntes tűzoltók mellett a kapuvári hivatásosok is a helyszínre értek, ahol teljes útlezárás van érvényben - közölte a katasztrófavédelem.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Barcza Attila - Sopron segíti az itt élő fiatalokat

Sopron számára kiemelten fontosak az itt élő fiatalok, ezért az önkormányzat több egymástól… Tovább olvasom