Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Támogatás: A nagycsaládosok és a rendőrök örülhettek

A Heineken Hungária Zrt. Sopronban a Nagycsaládosok Országos Egyesületének helyi szervezetét 2,5 millió, míg az Alapítvány a Közbiztonságért szervezetet 1,5 millió forinttal támogatja.

A Heineken Hungária Zrt. 2008-ben indította útjára jótékonysági programját, amellyel a sörgyárainak otthont adó városokat kívánja támogatni. A program növekvő népszerűsége indokolttá tette, hogy a vállalat idén nagyszabású újításokat vezessen be: megduplázta a felajánlott támogatás összegét és a lehetséges nyertesek számát is.A támogatásra jelölés hosszas kiválasztási folyamattal járt, ahol számos tényező mellett figyelembe vették a pályázók addigi tevékenységét, a városiak életére gyakorolt pozitív hatását, valamint a megjelölt célkitűzést is. Mindazok, akik szerettek volna részt venni a döntéshozatalban november 3. és december 7. között adhatták le támogató voksaikat a program hivatalos weboldalán.

Sopronban tavalyhoz hasonlóan most is szoros volt a verseny. A szavazás állása többször változott, amíg kialakult a végeredmény.

Első helyezett: Nagycsaládosok Országos Egyesületének Soproni Tagegyesülete, akiknek a 2,5 millió forintos támogatás, egy többnapos kirándulás megszervezését teszi lehetővé.

Második helyezett: Alapítvány a Közbiztonságért, akik bűnmegelőzésre és a bűnüldözés korszerűsítésére fordítják a megynert 1,5 millió forintot.

- Felelős nagyvállalatként fontosnak érezzük, hogy a jövőbe mutató civil kezdeményezések mellé álljunk, az idén duplájára nőtt összeggel úgy érezzük, még látványosabban tudjuk támogatni a városlakók projektjeinek megvalósulását. S mint minden évben, idén is nyomon követjük, hogyan hasznosulnak a felajánlások - mondta el Diós László, a Heineken Hungária Zrt. emberi erőforrás igazgatója, a soproni díjátadó ünnepségen.

Olvasóink írták

 • 4. Lincsi 2011. december 16. 13:10
  „Gratulálok nekik. A Nagycsaládosok legalább megküzdöttek érte. Bár tavaly nem ismerték valami emel fővel a vereséget...”
 • 3. istván51 2011. december 16. 09:21
  „2,
  Menj el dolgozni és lesz neked is!”
 • 2. gall 2011. december 15. 19:58
  „1. istván51 2011.12.15. 18:29
  -------------------------------------------
  A helyesírásod pocsék. Örülj neki,hogy neked van nyugdíjad.”
 • 1. istván51 2011. december 15. 18:29
  „Én is adok a rend őreinek!11000ft-t a nyugdilyambol,mit havonta levonnak január 01-től.Ugyanis azt OV a nyugdilyas közrendvédelmisektöl levont adot a még aktivaknak adja.ÁLITOLAG.

  Egyébként gratulálok a nyerteseknek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felkészül Tél tábornok fogadására a Sopron Holding

Idén is lesz 24 órás, folyamatos hóügyeleti készenléti szolgálat, havazás esetén három órán belül… Tovább olvasom