Kisalföld logö

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 9°C Még több cikk.

Tama István - Új utakon a turizmus és a korábbi vezető is

Tama István - Új utakon a turizmus és a korábbi vezető isÁtszervezés miatt megszűnt a korábbi regionális marketingigazgató, Tama István posztja.
Átszervezés miatt tizenhat év után távozott posztjáról Tama István, a korábbi Magyar Turizmus Zrt. regionális marketing igazgatója.
Tama István másfél évtizeden át dolgozott a régió turizmusának fellendítésén. November elejétől azonban már egy magáncég csapatának tagjaként tesz azért, hogy minél több turista keresse fel a Vas megyei kisváros, Bük  szállodaközpontját.

A váltás oka, hogy a  Magyar Turizmus Zrt. utódaként idén tavasszal létrehozott Magyar Turisztikai Ügynökség feladatköre jelentősen megváltozott.

Tama István korábban regionális marketingigazgatóként tevékenykedett, az új ügynökség viszont a tervek szerint hangsúlyosan vesz részt a turisztikai fejlesztések koordinálásában is. Ez különösen fontos lesz Sopronban és a Fertő-tájon, amely kiemelt turisztikai fejlesztési térség lesz.

– A tervezett fejlesztések, a feladatváltás új szervezeti struktúrát hozott magával, amelyben én már nem kaptam szerepet regionális marketingigazgatóként – mondta el lapunk megkeresésére Tama István.

– Itt töltött munkám legnagyobb szakmai sikerének azokat a programokat tartom, melyek keretében elsősorban a szezonhosszabbítás és a cseh küldőpiac látványos erősítése terén értünk el eredményeket a turisztikai szolgáltatókkal közösen.

– Karrieremet a nyugat-dunántúli régió egyik komplex szolgáltatást nyújtó élményközpontjában folytatom Bükön, ahol elsősorban a marketingtevékenység erősítése, az új fejlesztések értékesítésének segítése lesz a feladatom – zárta Tama István.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lángolt a műhely Sopronban, egy autó teljesen kiégett - fotók

Lángolt a műhely Sopronban, egy autó teljesen kiégett - fotók
A Zárányi utcai műhelyhez hat járművel riasztották a hivatásos tűzoltókat. Tovább olvasom