Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -5°C | 2°C Még több cikk.

Színházpártoló egyesület alakult Sopronban

Megalakult a Soproni Színházpártoló Egyesület. A jelenleg 12 tagot számláló szervezet elnökének Tölli Balázst, a Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium (Líceum) igazgatóját választották.
Az egyesület célja, hogy lehetőségeihez mérten erkölcsileg és anyagilag támogassa a Soproni Petőfi Színházat, népszerűsítse az előadásokat. Szeretnének közreműködni a színház által teremtett értékek megőrzésében és olyan fórumot biztosítani a teátrum iránt érdeklődőknek, amely kulturális és hagyományőrző alkotóműhelyként is a színház mellett áll. A színházpártolók évi 25 ezer forintos tagdíjat fizetnek.

Ezért cserébe az évadokban premierbérletet kapnak, részt vehetnek a társulati üléseken, a kiállításmegnyitókon, a színházi klub minden eseményén, s kétszer ott lehetnek a fertőrákosi kőfejtő és témapark Barlangoló programjain. Évente két alkalommal csak a tagoknak szervez a teátrum koccintással egybekötött kulisszajárást és jelmeztár-látogatást. Ezenkívül tízszázalékos kedvezményt kapnak a Pro Kultúra Sopron saját értékesítésű rendezvényeire, programjaira.

Pataki András, a Soproni Petőfi Színház igazgatója örült, hogy a közönség ilyen formában is kifejezte ragaszkodását és elismerését a teátrumban tapasztalt munka iránt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kettészakadt az ütközéstől az autó a 84-esen, a baleset okozója elhajtott - fotók

Kettészakadt az ütközéstől az autó a 84-esen, a baleset okozója elhajtott - fotók
A gyanúsított nem jutott messzire: a 85-ösön a vízelvezetőárokba hajtott és megsérült. A rendőrség… Tovább olvasom