Kisalföld logö

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Szilveszteri koncert lánykéréssel Sopronban

Szilveszteri koncert lánykéréssel Sopronban
Harmincharmadik alkalommal tartotta meg szilveszteri koncertjét Sopron Város Fúvószenekara - ezúttal is frenetikus sikerrel.
 A mindig megújulni és megfiatalodni képes együttes ezúttal fiatalos, lendületes, a szokásostól eltérő műsorral szórakoztatta a nagyérdeműt. A közönség pedig ezúttal olyannyira megtöltötte az Arénát, hogy a pótszékekre is szükség volt.

A Ferenczi Balázs vezette fúvószenekar az est első felében fokozatosan vitte a közönséget a könnyűnek nevezett, ámde fúvószenekar esetében éppenhogy nehéz műfaj felé, a második részben pedig a zeneiskola tanáraival és diákjaival kiegészülve, valamint Szénási-Rovó Diána, Vida-Veres Imola és Betuker Botond közreműködésével hamisítatlan Abba-showt varázsolt az arénába.

Az emlékezetes este legalább háromezer embernek volt emlékezetes, ám közülük kettőnek valószínűleg életük legszebb emléke lesz. Két szám között ugyanis a szilveszteri koncert közönsége előtt kérte meg Vígh Zoltán Cserpes Melindának a kezét. Az együttes ütős szekciójának tagja zúgó taps közben mondott igent...

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szilveszteri kavalkád Bécsben 14 helyszínen

Szilveszteri kavalkád Bécsben 14 helyszínen
Évente csaknem 700 ezer látogatót csal az osztrák fővárosba a bécsi Szilveszteri Ösvény, a… Tovább olvasom