Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 14°C | 26°C Még több cikk.

Szeretetszolgálatos nap a Komisszal

Sopron - Szeretetszolgálatos napot tartottak a Jereván-lakótelepen szombaton. A rendezvényen bemutatkozott a Rescue 24 mentőcsapat és fellépett a Komédiás Magyar Integrált Színház is.
A Baptista Szeretetszolgálat szabadtéri családi rendezvényt tartott a hétvégén, ahol a Vuk című előadásával bemutatkozott a Komédiás Magyar Integrált Színház is, melynek ép és fogyatékkal élő színészek egyaránt tagjai. – A művészet eszközeit felhasználva nemcsak élményt nyújtunk egymásnak, hanem tanulunk is egymástól – mondta el Bartokos Tamás, a Komisz művészeti vezetője. – Társulatunk a Baptista Szeretetszolgálat integrált színháza is egyben. Most a terveink között szerepel egy regionális iroda létrehozása a szeretetszolgálat részére, valamint a Kárpátalján egy roma színház beindítása.

A szombati programon részt vevők megismerkedhettek a szeretetszolgálat munkatársaival és a Rescue 24 mentőcsoporttal is.

– Fontosnak tartottuk egy olyan rendezvény támogatását, ahol az érdeklődők közelebb kerülhetnek Istenhez – mondta el a Kisalföldnek Varga László Ottó, a Bárka Baptista Gyülekezet lelkésze. – A mentőcsoport jótékony munkája, például földrengések után a túlélők felkutatása, kimentése is közel áll egyházunk alapvető motivációjához.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bővítik, szépítik a települések az intézményeket

Soproni térség - Az iskolásokhoz hasonlóan szeptember elején az óvodásoknak is… Tovább olvasom