Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -5°C | 2°C Még több cikk.

Széchenyi Vágta - Itt a teljes program

Izgalmas versenyek és lovas programok a Nemzeti Vágta Soproni előfutamán!
Július 23-án rendezik meg a Nemzeti Vágta soproni előfutamát, a vágta résztvevői ismét az Anger réten szállnak nyeregbe a győzelemért. A futamok mellett látványos lovas programok is várják az érdeklődőket.

A program 11 órakor, egy western gyorsasági versennyel indul, ezután tartják 12.30-kor a Széchenyi Vágta ünnepélyes megnyitóját. A versenyek sorát a 10 és 16 év közötti korosztálynak szóló Kishuszár Vágta futama nyitja 13 órakor, majd a felnőtt versenyzők előfutamai következnek, melyek legjobbjai a 18.00-kor kezdődő döntőben indulnak a győzelemért és a szeptember 16-tól 18-ig tartó Nemzeti Vágtán való részvételért.

A futamok között látványos lovas programok szórakoztatják a látogatókat: tüzes szürke marha show, vadnyugati indián show, Shetland póni és Hamza Viki szabad idomító bemutatója, lovas kaszkadőrök és csikósok műsora nyújt tartalmas kikapcsolódást.

A Nemzeti Vágta a magyar tradíciókra épülő, nagyszabású, történelmi hangulatú lovasverseny, mely ilyen formán egyszerre hagyományőrző és hagyományteremtő, országos kulturális esemény. Az esemény évről-évre több hazai és külföldi látogatót vonz. Nincs még olyan összetett fesztivál hazánkban, mely több száz települést mozgatna és közel száz településnek adna bemutatkozási lehetőséget a Főváros szívében.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Könnyűszerkezetes mobilházakkal enyhítene Bécs a lakáshiányon

Könnyűszerkezetes mobilházakkal enyhítene Bécs a lakáshiányon
30 millió eurós ,,gyorsprogramot" hirdetett meg az osztrák főváros, amelynek keretében… Tovább olvasom