Kisalföld logö

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

˝Startra készen a Jobbik˝

Sopron - A Jobbik csütörtöki rendezvényén elhangzott, sikeres volt az ajánlócédulák gyűjtése.

˝A Jobbik startra kész˝ – mondta Gőbl Gábor , a párt helyi polgármester-jelöltje, és bemutatta a párt képviselőjelöltjeit is. Ezután Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője, a Jobbik parlamenti képviselője a nemzeti radikalizmus neves alakjának nevezte Gőbl Gábort, dicsérve menedzser típusú személyiségét. A parlamenti képviselő bejelentette: az Országgyűlés valószínűleg még szeptemberben dönt Gyurcsány Ferenc és társai mentelmi jogáról, s így akár büntetőeljárás is elkezdődhet.

˝Magyarország a magyaroké˝ – hangsúlyozta Morvai Krisztina, a Jobbik EU-parlamenti képviselője. Portálunk érdeklődésére elmondta: az EP-választáson 15, a parlamenti választáson 17 százalékot elért Jobbik remélhetően ennél is nagyobb százalékot kap az őszi helyhatósági választásokon, mivel a párt megbízhatóan teljesít.

Olvasóink írták

37 hozzászólás
12
 • 37. Losba 2010. szeptember 06. 21:48
  „Morvai Hisztina - Magyarország a Magyaroké, akiknek nem kell parkolódíjat fizetni !!”
 • 36. viktorred 2010. szeptember 06. 14:59
  „Feri 1
  Én nem vagyok a Soporoni csapat. Én egy jelölt vagyok aki még csak nem is LMP tag. Azért szerintem nem nagy csalódás ez Önnek. Az SZDSZ-ből nem ezért lett elege az embereknek. A liberálisnak mondott kizsákmányoló gazdaságpolitika amiért elbuktak. Nem szoktam fasisztázni, ha nincs rá ok. Márpedig a táborokat létrehozni akaró, folyamatosan cigányozó Jobbik bizony ad rá okot. És támogatókra is talál szép számban. Mi meg védekezünk. Nem irányíthatják újra ilyen ideológiák az országot, mert abból polgárháburú lesz. Tessék leállni a cigányozással! ! ! Tessék bocsánatot kérni, gondolkodni, szégyenkezni, de legalább nyíltan vállalni. Kimondani, hogy mit akarnak és milyen áron. Akkor majd az emberek dönthetnek, hogy kell-e ez nekik.”
 • 35. viktorred 2010. szeptember 06. 14:35
  „Egy echte cigány ember mint én, vagy aki szerinted echte? Mert ugye ez itt a kérdés, ki a cigány? Akiről te azt mondod, hogy csal ,lop, hazudik és még a bőre is sötét, vagy én, mi, akiknek se a bőrünk se a viselkedésünk nem hasonlít a te általad elképzeltre.Vagy akkor én már nem is vagyok az? Képzeld nekem is vannak gyermekeim, én is dolgozom, adózok és semmi sem rózsaszín sincs körülöttem. A fiamnak, lányomnak mit mondjak? Tagadd le! Mert SC és elv-társai már csak a bőrszinedet fogják látni. Ők már abból is ítélnek.
  Ettől még megsérthetők vagyunk, és félhetünk még a rasszista általánosításoktól. Ja, és egyáltalán nem vicceltem!!!!
  Én sem írok többet!”
 • 34. SC 2010. szeptember 06. 10:33
  „Vörös Viktor,ne viccelj már velem...
  Azért egy echte cigány embert te is csak felismernél...Ja bocs,dehogy.A liberális szemüvegben minden rózsaszín...Félrebeszélsz,nem koptatom többet "feléd" az ujjaim.
  Maradj csak a kaptafádnál,ne akarj politikus lenni,nem áll jól neked...Ámen.”
 • 33. viktorred 2010. szeptember 06. 09:40
  „SC

  Én általánosítottam? Hiszen a Jobbik szórólapjának egyik mondatáról kérdeztelek, és te kikódolva közölted, hogy a Jobbik az utazó cigányoktól félti a Soproniakat. De miért nem mondjuk az utazó hottentottáktól?
  Miért beszél a jobbik (Mert én nem tőled féltettem Sopront, olvasd el újra, hanem az ilyen politikától! A jobbik politikájától!) cigányokról kódoltan? Miért pont a cigányok? Miért ŐK?

  Én érvelek gyengén? Szóval az általad leírt esetben volt tárgyalás, ahol a szomszédod ránézésre megállapította, mert ugye a cigányok már nem is fehér bőrű emberek. Szép!! Gyönyörű!! Na ettől meg én hányok!
  Mert a már említett Radnótit is nehéz lett volna összekeverni egy árja fajbélivel. Mert azok a magyarok ránézésre tudták ki az idegen, meg volt hozzá az antropológia is. De ha vele az volt a baj, hogy lopott, akkor kinek mi köze a származásához. Ha "fehér" lett volna most kit szidnál? Lehetne akkor utazó magyar bűnözőcsoportokról írni egy szórólapon? Hagynád ezt? Szavaznál rájuk? Nem vennéd támadásnak a magyarság ellen?
  Soha nem lesz így béke köztünk. El kellene ahhoz felejteni a bőrszín problematikát. A honfoglaló magyarok állítólag sokkal sötétebb bőrűek voltak, mint a mai romák. A vérkeveredés miatt vagyunk csak fehérebbek, mégis színesebbek.”
 • 32. Feri1 2010. szeptember 05. 22:00
  „29 viktorred

  Tényleg azt hittem a soproni csapat más lesz, mint a pesti...... tévedtem.........én sajnálom.
  Az ilyen liberális fasisztázó, a tényeket elkendőző dumából elegük van a magyaroknak. Ezért került oda a szadesz, ahol van. Jó lenne, ha tanulnának belőle!”
 • 31. SC 2010. szeptember 05. 21:19
  „Ja és még egy szó és befejeztem.
  Miért is kellene tőlem bárkinek félni,bármit félteni?
  Többgyermekes,dolgozó,adózó, büntetlen előéletű családapa vagyok,tisztel és szeret a környezetem.Én ezt a környéket és környezetemet féltem,ne mond hogy nem okkal.Vagy te nem ebben a városban élsz?
  "akik szerint talán Szerb Antal és Radnóti Miklós is egy Balfi típusú campingben halt meg azért, mert hasonlóan okos emberek a megkérdezésük nélkül döntöttek hovatartozásukról."
  Ezt te mondtad nem én...
  Ne húzd rám egyszerre a nácinyilasfasiszta egyenruhát,mert valamitől már én is hányok...”
 • 30. SC 2010. szeptember 05. 21:05
  „1..A tárgyaláson nem lehetett volna összetéveszteni őket egy fehér bőrű emberrel.Érted,a szomszéd megjelent a tárgyalásukon...Nagyon gyengén érvelsz...
  2.Te általánosítasz,mert én mint írtam,ez csak egy példa volt.
  3.A bűnözőknek mind börtönben,/táborban,kempingben vagy aminek akarod nevezni/van a helyük,lehet én miattam buzi,cigány,keresztény,zsidó vagy akár hottentotta.”
 • 29. viktorred 2010. szeptember 05. 20:02
  „A kérdés most már az, honnan tudod, hogy cigányok? Nyilván rokonok, mert bizony az ember etnikai hovatartozása különösen védett személyes adat. Akárki nem tudhatja ezt biztosra.
  Talán azt is tudod róluk, hogy katolikus templomba járnak. Szólíthatnánk őket akár bűnöző keresztényeknek, vagy bűnöző buziknak (ami valljuk be szépen alliterál) is. Mert te azt is tudhatod ezt róluk, nem?

  Szóval a szomszédodat kirabolták Miskolciak, akik ki is kérnék maguknak ha most egyszerűen csak bűnözőknek neveznénk őket, Ők ugyanis büszkén vállalták hovatartozásukat. Vagy csak te gondoltad hogy cigányok, mert ez van a fejedbe bekódolva. Ők hát ketten, netán hárman az utazó cigány bűnözők akiktől a Jobbik félti Sopron lakosságát! ja dehogy, mert szerintetek minden Miskolci cigány, vagy minden cigány bűnöző, vagy minden bűnöző Miskolci cigány stb.... Mert ti eldönthetitek. Jöhetnek a cigánytörvények, meg a táborok, a Vonának meg közben csak kinő a Chaplin bajsza.
  Én meg a ti radikális, rasszista, demagók, szégyentelenül hazug politikátoktól féltem ezt a várost! Az ilyen bárkit lenakisbarátomozós, a nevemmel gúnyolódos alakoktól, akik szerint talán Szerb Antal és Radnóti Miklós is egy Balfi típusú campingben halt meg azért, mert hasonlóan okos emberek a megkérdezésük nélkül döntöttek hovatartozásukról.”
 • 28. SC 2010. szeptember 05. 19:36
  „Semmi gond,nem vettem gúnyolódásnak,egészségére!!!”
 • 27. szabo1936 2010. szeptember 05. 18:33
  „26 SC
  Elnezest nem gunyolodtam ezt most az otodik feldeci utan irtam it most 9:27 am van.Sorry!”
 • 26. SC 2010. szeptember 05. 18:29
  „Kit tudja.:-)”
 • 25. szabo1936 2010. szeptember 05. 17:53
  „24 SC
  Nem vagyunk mi rokonok?”
 • 24. SC 2010. szeptember 05. 11:35
  „Nakisbarátom! 1.Már a neved is sok mindent elárul...Vörös is,Vitor is...Rémisztő...:-)))
  2.Kikódolom,de csak neked,mert te másból nem értesz!
  Utazó cigány bűnözők.Hogy honnan tudom,hogy Miskolciak? Ott kerültek elő a szomszédom személyes iratai,ékszerei.Tőlük.És ez csak egy példa...Tovább is van,mondjam még? :-)
  Amennyire neked fáj a radikalizmus,nekem épp annyira böki a csőröm a rossz liberális dumátok.Balfon már van camping,miért akarsz ott még nyitni egyet?
  Üdv:Szabó László”
 • 23. viktorred 2010. szeptember 05. 11:10
  „Még valami. Szóval te tudod, hogy Miskolciak? Honnan? Rokonok, barátok, párttársak? Ja ez is kódolva vagyon. Megtanulunk lassan a sorok között olvasni mint a régi szép időkben mi? Ha tudod kik ők, (netán még név szerint is Pld.: Szegedi Csanád vagy Márton ) közölnöd kellene a Soproniakkal, hogy meg tudják védeni magukat. Ja, és ha mégis jönnek, akkor megnyithatnánk egy olyan tábort ahova jól elzárhatnánk őket. Lehetne ez mondjuk Balfon. Ugye milyen eredeti ötlet lenne? Vagy ez már megtörtént 65 évvel ezelött is?
  Talán a Gőbl testvérek tudják a válaszokat is!”
 • 22. viktorred 2010. szeptember 05. 10:50
  „Miskolcon is van Gárda, nem? Szóval gárdisták, akik utazgatnak az országban és kirabolják szegény honfitársainkat? De miért kell félnünk az ő "megtelepedésüktől"? Azt hittem a Jobbik jóban van velük. Valami nem stimmel, szerintem kedves Kis SC barátom (viszonozva kedves megszólításodat) te valamit nem értesz, vagy csak nincs kedved kikódolni nekem azt a bizonyos mondatot, mert a végén még kiderülne, hogy a Jobbik valami nagyon csunya -izmusnak az országos hirvivője, aki még beszari is ahoz, hogy kódolatlanul írja le amit gondol!!!
  Írd le!! Te úgy is név nélkül teszed ezt!

  Üdv.: Vörös Viktor”
 • 21. MotorosPista 2010. szeptember 05. 08:15
  „Húha”
 • 20. SC 2010. szeptember 04. 19:58
  „Nem kis barátom,az utazó bűnözőkről beszélnek,akik míg te dolgozol, feltörik a házad,összepakolják a kisebb méretű értéktárgyaid, és este már Miskolcon örülnek a szép napjuknak.Te meg futkározol mint pók a falon,és átkozod azt a napot,mikor beléd vágott a liberális mennykő.:-)”
 • 19. viktorred 2010. szeptember 04. 19:22
  „Olvasta valaki Önök közül a Jobbik szórólapját? A 12. választókerület jelöltje egy másik Gőbl. Büszkén felvállalja, hogy rendszeresen ütközik a hatóságokkal! Szuper! Rabróbol lesz a legjobb pandúr!
  Szeretném ha valaki kikódolná azt a szóróanyagból rövidítve idézett mondatot, hogy : Meg kell védeni Sopront az utazó antiszociális elemek megtelepedésétől. Vajon kikre gondoltak? Utazik a gárda Sopronba?”
 • 18. Andersen 2010. szeptember 04. 15:16
  „skandi! Emlékeim szerint Gőbl éppen a ZTE csapatánál volt valami vezető..tán éppen akkor, vagy már éppen távozóban volt onnan és ezért almás lett számára az idézett szerződés...”
37 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megint eltűnt Vajda Edina

A Soproni Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat Vajda Edina intézeti nevelt eltűnése… Tovább olvasom