Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 1°C | 10°C Még több cikk.

Sport mindenkinek! Új beruházások Sopronban

Sport mindenkinek! Új beruházások Sopronban
A látvány-csapatsportok helyzete, az utánpótlás, a TAO és az uszodafejelsztés is szóba került azon a zárt körű megbeszélésen, amelyen Kiss Norbert sportért felelős helyettes államtitkár tárgyalt a városvezetéssel.
– A Modern Városok program keretén belül megvalósuló uszoda-fejlesztés kapcsán is megfogalmaztuk, hogy a beruházásoknak XXI. századi színvonalon és a jelenkor emberének igényeihez igazítva kell megvalósulniuk – emelte ki a megbeszélést követő sajtótájékoztatón Kiss Norbert.
Ilyen lenne az új uszoda Sopronban.
Ilyen lenne az új uszoda Sopronban.

– Az itt élőknek legyen lehetőségük a sportolásra, ez a legfontosabb, ugyanakkor a gazdasági szempontokat, a fenntarthatóságot is figyelembe kell venni. Az új uszodában helyet kell kapnia a versenysportoknak, a fiatalok úszásoktatásának, egyéb vizes sportágaknak és szabadidős mozgáslehetőségeknek, gondolni kell a turizmusra és a kiszolgáló lehetőségekre – sorolta a helyettes államtitkár.

Simon István alpolgármester elmondta azt is, a megbeszélésen részt vettek a soproni látvány-csapatsportágak képviselői is. Őket arra kérték, írják le terveiket, amelyeket az államtitkárság egyesít majd. „Fontos a szinergia, egymás erősítése" – hangsúlyozta Kiss Norbert.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olvasónk őszinte vallomása - Vérplazmát sem adhat, aki meleg

Olvasónk őszinte vallomása - Vérplazmát sem adhat, aki meleg
Gyöngyösi József bevallotta az orvosi vizsgálaton, hogy volt homoszexuális kapcsolata, emiatt nem… Tovább olvasom