Kisalföld logö

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -5°C | 5°C Még több cikk.

Sopronkőhida: Karácsonyi műsor a börtönben

Sopronkőhida - Karácsonyi műsort tartottak a fogvatartottaknak a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben. Az előadást közel száz elítélt nézhette meg. A karácsony kritikus időszak a fegyintézetben.
Lovász Irén énekes és Dóczy Péter színművész tartott előadást Az ünnep angyala címmel a sopronkőhidai fegyintézetben a hétvégén. Az utóbbi években immár rendszeressé vált, hogy az intézmény karácsonyi műsort tart, ilyen módon hozva el a külvilágot a fogvatartottaknak.

Lovász Irén énekes és Dóczy Péter színművész tartott előadást a sopronkőhidai fegyintézetben a fogvatartottaknak.

– Az elítéltek is készülnek az ünnepre, ami sokak számára sajnos kritikus időszak – mondta el a Kisalföldnek Ábrahám Tibor kulturális vezető.

– Van, aki azért kedvetlenedik el, mert szeretne kimenni a szeretteihez, de nem teheti, mást viszont nem vár senki odakinn. A időszak nehéz hangulatát általában oldja, ha fellépőket hívunk meg az intézmény falai közé. Idén a kézműves szakkör egy nyolc négyzetméteres képet készített, mely díszletként szolgált a kulturális előadáson. A közeli napok programjai között szerepel Ki mit tud?, karaoke- és sportverseny, szellemi vetélkedő és römibajnokság.

Olvasóink írták

  • 2. endzsiiiiiiiiiiiii 2008. július 23. 15:18
    „csatlakozom az elöttem xólóhoz!!! Adry.hoz! és puszilom szücs zsoltit:))”
  • 1. Adryenne 2007. december 21. 16:06
    „Szerintem ez egy nagyon jó dolog mert hiába hibáztak ezek az emberek, nekik ugyan ugy ünnep ez a nap!Én személy szerint nagyon sajnálom öket hogy nem lehetnek a szeretteikkel!Egyszer hibáztak de talán többször nem fognak!A karácsony a szeretet ünnepe és arrol szól hogy az emberek azokkal töltik el ezt a 3 napot akiket szeretnek és akik fontosak!A börtön nem éppen egy ilyen hely!Bármennyire igyekeznek a karácsony szellemét oda nem lehet beköltöztetni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Füvészkönyv gyermekeknek

Sopron - Régi kedves álmát váltotta valóra Rakovszky Zsuzsa írónő Füvészkönyv gyermekeknek című új… Tovább olvasom