Kisalföld logö

2019. 01. 18. péntek - Piroska -1°C | 8°C Még több cikk.

sopronklub.kisalfold.hu

Sopron - Több mint kétszáz tagot számlál már a kisalfold.hu soproni klubja. Elsősorban a városban élők regisztráltatták magukat, de sokan épp azért, mert bár nem itt élnek, a szívük ide húz.
– Sopronban születtem és generációk óta itt élnek a felmenőim. Bárhol is leszek a világban, én mindig soproni maradok – vallja magáról a Sopron Klub 25 éves vezetője, Timár Mátyás, aki jelenleg ugyan Budapesten dolgozik, de az internet segítségével mégis itthon van...

– Rendkívül jó ötletnek tartom, hogy egy napilap az interneten keresztül is figyel a közösségekre és segíti azokat – mondja Timár Mátyás, akiben ezen a téren nagy szakértőt is tisztelhetünk, hiszen több portálon is szervezett már sikeres, több ezer tagot számláló klubokat és ő szerkeszti például – egyedül – az elsősorban fiataloknak szóló soproniak.hu-t is. – Nekem ez hobbi. Az az igazság, hogy hazahúz a szívem, s a klubvezetés és a weboldal szerkesztése is jó arra, hogy napi szinten tartsam a kapcsolatot Sopronnal és a soproniakkal. Majdnem olyan, mintha otthon lennék... – vall motivációiról Mátyás. – A kisalfold.hu-n kialakult közösség dinamikusan nő és önmagát formálja majd: az oldal által nyújtott interaktivitás élménnyé teszi a böngészést és naponta újra és újra a honlapra csábítja a látogatókat. Nagyon hasznos a blog, a fórum és a videofeltöltés funkciója is a klasszikus közösségi portál szolgáltatásai mellett – vélekedik a fiatalember.

Timár Mátyás, a Sopron klub vezetője szerint nagy lehetőségek rejlenek még az internetes közösségi oldalakban.
Timár Mátyás, a Sopron klub vezetője szerint nagy lehetőségek rejlenek még az internetes közösségi oldalakban.

A hatvanéves Fiziker József az elsők között regisztrált az internetes klubba. – Minden jóra harapok – mondja. – Sopron fogalom, s ha ez a neten fogalmazódik meg, akkor én ott akarok lenni. A közösség fontos számomra és a kisalfold.hu-n nemcsak hírekről értesülök, hanem még régi ismerősöket is fellelek vagy új barátokra lelhetek – mondta Fiziker József, aki saját bevallása szerint is sokat internetezik. – Két infarktusom volt. Nekem a monitor a nagyvilág...

http://sopronklub.kisalfold.hu

Olvasóink írták

 • 4. Csaba Zsuzsanna 2008. július 03. 06:42
  „Kedves thurvj97!
  Ahogy olvastam hsz-at egy kicsit nosztalgiáztam, hisz abban az időben voltam fiatal!
  Szeretném,ha a sopronklub politikamentes lenne!
  Bizony jó lenne újra érezni az eggyüvétartozást, ami anno régen még megvolt.
  Olyan rendezvények kellenének, ahová el tudnánk csalni a fiatalokat beszélgetésekre, táncra, sportolásra, mint régen.
  Talán kedvet kapnának az ősőktől egy-két dologra!
  Én még ma is nagy szeretettel emlészem a Deák téri sulira és a BG gimire ahova jártam!
  Tegyünk újra ékszereket a mi kis ékszerdobozunkba!!!
  Régebben "rang" volt soproninak lenni(ezzel nem más településeket akarok lebecsülni)!”
 • 3. szerk. 2008. július 01. 18:57
  „Kedves fc soproni!

  A cím http://sopronklub.kisalfold.hu
  Betettem a cikkbe is a linkjét.”
 • 2. fc soproni 2008. július 01. 18:50
  „Milyen címen lehet a weboldalt elérni? Mi a pontosan a weblap címe?
  Kösz ha valaki pontosan leírja.”
 • 1. thurvj97 2008. július 01. 11:03
  „Tisztelt soproniak! Klubtagok ! Szerencsésnek tartanám, ha közösen sikerülne meghatároznunk mit jelent soproninak lenni?Mi az a varázs, amiért ennyire szeretjük ezt a várost?Hogyan tehetnénk magunk is élhetőbbé ezt a formálódó ,korántsem kis várost? Bevallom ,nekem ez az érzés nagyon megkopott az elmúlt 20 évben a nemtelen politikai csatározások következtében. Ma sem szégyellem bevallani, hogy bizony könny szökkent a szemembe, ha hazatéréskor megpillanthattam a TV-tornyot.De az sem volt közömbös számomra, hogy a kisvárosi lét nagyon családiasnak tünt. Szinte mindenkit ismertünk, korosztályunk szinte minden tagjával köszöntöttük egymást. A Sotex kulturház, a Prakker, Nautilus bulik törzsközönsége szinte szoros barátságban élt. A számos sportkör szintén ezt szolgálta. Egyszerre sok mindennel foglalkoztunk. Fociztunk,kosaraztunk, tekéztünk vagy éppen kézilabdáztunk.Kicsit sajnálom is a mai fiatalokat, mikor az este tíz felé induló bulikról értesülök.Persze nem nosztalgiázni szeretnék,inkább az együvé tartozásért szót emelni.Micsoda rang volt GT-snek, széchenyistának vagy akár berzsenyistának lenni. Persze nem lenézve a keriseket vagy éppen a 403-s tanulóit.Iskola város voltunk, maradtunk. De hol a fiatalosság? Mi érződik ebből? Remélem lesznek követőim, akik nem Orbán vagy Gyurcsány rajongásuk alapján ítélik meg soproniságukat. Akkor pedig már megérte! Várom véleményeteket!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Semmelweis-nap: az egészségügyi dolgozókat köszöntötték

Sopron - A város kiáll a kórház műszaki fejlesztése mellett – hangzott el hétfőn a soproni… Tovább olvasom