Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Soproni olvasónk vitába szállt a TV szolgáltatóval

Kontor Józsefné férje nagyon szerette a sportmérkőzéseket nézni a tévében, s hogy ezt házában is megtehesse, három beltéri egységet is működtetett a készülékekhez. Hirtelen halálával azonban ezek feleslegessé váltak, így kettőt özvegye visszavitt a szolgáltatónak.

Személyesen adtam át egy fiatalembernek a várkerületi üzletben, akkor fel sem tűnt, hogy nem adott róla elismervényt. Ennek akkor lett következménye, amikor hetekkel később számlát kaptam, aztán meg rajtam keresték azokat a dobozokat

– mondta feldúltan Kontor Józsefné. Azóta többször is járt a szolgáltatónál, a beltéri egységeket azonban nem találták. Újabb csekket is kapott, no és felszólításokat, hogy adja le a visszamondott szolgáltatás tartozékait.

Olvasónk panaszát továbbítottuk a szolgáltatónak, ahonnan a következő választ kaptuk: a panaszt kivizsgáltuk, a rendezésével kapcsolatban – az adatvédelmi szabályokra való tekintettel – közvetlenül az ügyféllel vettük fel a kapcsolatot. Kontor Józsefné azóta meg is kapta a szolgáltató levelét: kivizsgálták az ügyét és elismerték: hibáztak.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint 228 millió forint táborozásra Sopronban

A Soproni Tankerületi Központ 228 millió forint támogatást nyert el, s ezzel ötezer általános… Tovább olvasom