Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Sopronban szemüveget, Győrben tabletet loptak a bevásárlóközpontból

A soproni tolvaj a lopással okozott kárt megtérítette, a győri a parkolóban a lopott árut szemeteskukába dobta és menekülni próbált.
A soproni nagyáruház biztonsági szolgálata december 18-án 10 óra 30 perckor leplezte le azt a férfit, aki az eladótérben egy szemüvegről az áruvédelmi eszözt eltávolította és azt a ruhájába rejtette. A terméket a pénztárnál nem fizette ki, ezért a biztonsági őrök a kijáratnál feltartóztatták és értesítették a rendőrséget.

Az egyenruhások a 69 éves soproni lakost tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a Soproni Rendőrkapitányságra előállították. A tolvaj a lopással okozott kárt megtérítette, a szemüveg árát kifizette.

A győri bevásárlóközpontből december 18-án 12 óra 35 perckor értesítették a rendőrség ügyeletét, mert egy fiatal nőt lopáson értek tetten. Az áruvédelmi kapu jelzésére a fizetés nélkül távozót a kasszánál nem tudták feltartóztatni, mert kifutott az áruházból. A nála lévő terméket a parkolóban a szemeteskukába dobta és menekülni próbált. A biztonsági őr a nőt utolérte és felszólította, hogy menjen vele az irodába.

Az egyenruhások megállapították, hogy a tolvaj az Alcatel típusú Tabletet az eladótérben a kosarába tette, majd a próbafülkében egy alufóliával bélelt táskába rejtette. A 28 éves győri nőt az intézkedők tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

December 23-án érkezik a Békeláng a soproni GYSEV pályaudvarra

Az elmúlt évektől eltérően idén nem Szenteste napján, hanem már december 23-án Magyarországra… Tovább olvasom