Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Sopron is ott lesz az utazási vásáron

Sopron - Jövő hét pénteken kezdődik a fővárosban az Utazás 2009 nemzetközi idegenforgalmi kiállítás, amelyen Sopron és a régió is képviselteti magát. Emellett az online megjelenéseket erősíti, idén az interneten népszerűsíti magát a város.
– Ahhoz, hogy ebben a válságos időszakban pozícióinkat megtartsuk – Sopron a legkedveltebb belföldi célpontok egyike –, most különösen hatékony marketingmunkát kell végeznünk. Ezért a soproni szolgáltatók egy része egyesületbe tömörült és közösen hirdetik szolgáltatásaikat– mondta el a Kisalföldnek Taschner Tamás, a soproni Tourinform-iroda vezetője. – Az idei marketingakciók egyik legfontosabbja a budapesti Utazás 2009 kiállítás, ahol Sopron egy 30 négyzetméteres standon jelenik meg. Itt kínálja turisztikai termékeit a Tourinform-iroda vezetésével a Hotel Sopron, a Hotel Lövér, a Mediterrano, a Fertőrákosi Vendégvárók, a Fertő-tavi Hajózási Kft., a Mithras-szentély, a Brennbergi Ifjúsági Tábor, a Na-tura Bt., valamint a Soproni borvidék. Idén a hangsúlyt a Haydn-év eseményeire és a Páneurópai Piknik rendezvényeire helyezzük. Sopron a kiállításon új kiadványcsaláddal és a már jól ismert – Jó hozzánk eljönni címet viselő – utazási magazinnal jelenik meg.

– Az utazási kiállításon a nyugat-dunántúli turisztikai régió az egyik legnagyobb standdal, csaknem 300 négyzetméteren vesz részt. Itt 30 társkiállító mutatja be a régió kínálatát. A budapesti megjelenés számunkra kiemelkedően fontos, hiszen a régióban, így Sopronban is az érkező vendégek több mint fele a fővárosból és környékéről kerül ki – tette hozzá Tama István, a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatóságának igazgatója.

Sopron az országos napilapokban

Idén a város marketingmunkájában az online megjelenéseket részesíti előnyben, ezért a budapesti kiállításon kívül más vásáron nem jelenik a soproni Tourinform-iroda. A Magyar Turizmus Zrt.-vel partnerségben viszont kiadványaikat eljuttatják a vidéki nagyvárosokba.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyolcszázezer euró támogatás a nemzeti parkoknak

Fertő-táj - A Fertő tó magyar, illetve osztrák oldalán lévő két nemzeti parkban 840 ezer euró… Tovább olvasom