Kisalföld logö

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -1°C | 12°C Még több cikk.

Sopron helyett Récényben meccsel a Newcastle és a Fenerbahce

Információnk szerint, bár a menedzser iroda illetékesei mindent rendben találtak Sopronban, a Newcastle-Fenerbahce mérkőzést mégis az ausztriai Récényben (Ritzing) tartják meg szombaton.

Múlt hét péntekig úgy tűnt, hogy minden rendben lesz, és Sopronban játszik barátságos mérkőzést a Newcastle-Fenerbahce, Európa két topcsapata. A menedzseriroda képviselő bejárták a pályát, és mindent rendben találtak. Elmondták azt is, hogy a felmerülő költségeket állják. Az elképzelések szerint a belépő ára négy euró lett volna. A meccset egy amerikai, angol, és török tv társaság élőben tervezte közvetíteni.

Aztán olyan döntés született Sopron részéről, hogy mégsem tarthatják meg a a találkozót. Egyes hírek szerint azért, mert tartottak attól, hogy a városba túl sok, Ausztriában élő török szurkoló érkezik.

A labdarúgást szeretők azonban nem maradnak le a találkozóról, ha azt a helyszínen szeretnék megnézni, ugyanis a határ túloldalán lévő Récény (Ritzing) fogadta be a két csapatot. A kezdési időpont 19.30 lesz. Igaz, az ottani stadion befogadóképessége kisebb a soproninál, a helyszínen maximum 3000 szurkolhatnak. Azaz talán még a cseresznyefán is lógnak majd az emberek...

Portálunk új tudja, az angolok repülőgéppel érkeztek volna Schwehatra, és onnan Sopronba, a török egyesület pedig Bécsújhelyen (Wiener Neustadt) edzőtáborozik. A GPS-be - sajnos - a Récényi címet kell majd beírnia a buszt vezető sofőrnek.

Információink szerint az MTK szerdán ugyancsak Récényben, a Fenerbahce-vel játszik majd egy edzőmérkőzést.

A Káposztás utcai stadionban szombaton azonban mégis lesz mérkőzés, mégpedig az SVSE a Győri ETO B csapatát fogadja.

Olvasóink írták

54 hozzászólás
 • 54. Dani82 2012. július 21. 10:07
  „Kit érdekel A szar LAPOSI ETO 100FT nem adnák A belépőért!!!KI SE MENJETEK!!!!!!Szép lesz a pálya ennyi eső után!!!!Meg gondolom szar lesz az egész,játék szempontjából biztos!!!!!”
 • 53. lazioboy 2012. július 20. 09:05
  „hol lehet jegyet venni.... harmadszor írom. caska meccselőtt a helyszínen? nem hiszem elhogy ez senkit nem érdekel, csak mondja mindenki”
 • 52. caszablanka 2012. július 19. 16:16
  „Gondolom most nem lehet nyocévezni, mert ez most van és most kellett volna dönteni. Ilyen komoly focicsapatok - - - - még ha esetleg nem a legjobbjaikkal állnakis ki - még nem volt - és ezek után belátható időn belül nem is lesz -
  Sopronban. De lehet, hogy a döntést hozók, vagy nem hozók majd Ritzingben megnézik a meccset , igaz ott egy kicsit drágábban adják a jegyeket, - tavaly 10-12 euró volt a legolcsóbb jegy pl a Werder Bremen mérkőzésén.
  De lehet, hogy x. - nek vagy y - nak ez nem pénz.”
 • 51. koczanz 2012. július 19. 12:38
  „Pitiáner emberek, pitiáner gondolkodás. Ez jellemzi a vezetést.”
 • 50. lazioboy 2012. július 19. 07:35
  „hahóóó
  jEGYET!
  hol lehet venni?
  a helyszínen?”
 • 49. fcsoproni 2012. július 18. 15:51
  „Én is szeretném tudni ki nem engedte ezt a mérkőzést idehozni. NÉV SZERINT! Az újságírók miért nem járnak utána, hogy mi az egésznek az értelme. Nem a milliókat kell felvenni hanem egy döntést vállalni név szerint. Fodor úr ha a milánói Szkala jelentkezett volna a Barlangszínházba azt is kidobták volna??? Ide engedték annak idején a REAC-ot és a város pénzéből elvitt 48 milliót azért sem felelt senki. Itt legalább hoztak volna pénz de Önöknek úgy látszik nem kell......”
 • 48. rendülten 2012. július 18. 14:42
  „És néma csend......
  Sok választ nem kaptunk a kérdésekre és az újságírók se jártak utána a döntés hátterének. Miért????”
 • 47. david00 2012. július 18. 10:52
  „@egybuszos ez ötletnek nem rossz de biztos lesznek olyanok akik kimennek majd .”
 • 46. egybuszos 2012. július 17. 23:30
  „Javasolnám hogy senki se menjen ki az SVSE-Győri ETO B mérkőzésre véleménynyilvánításként.”
 • 45. északiszaki 2012. július 17. 16:25
  „41 casablanka
  Grat!!! Én tegnap uezt kérdeztem itt és gyorsan kimoderáltak...
  Tiéd a pont.”
 • 44. norbi29 2012. július 17. 15:29
  „ismét remekel a szuper soproni városvezetés
  csak gratulálni lehet nekik

  no és akkor csodálkozunk hogy nem müködik a város :))))”
 • 43. mindigatutit 2012. július 17. 15:22
  „úgy hallottam,hogy a fodor nem engedélyezte:(biztos nem fért bele a bor-egyetem város-ról kialalakított képbe egy "xaros" focimeccs!!!egyszerűen nem hiszem el,hogy egy ilyen megtörténhet?
  meg ez is??
  "ert tartottak attól, hogy a városba túl sok, Ausztriában élő török szurkoló érkezik."-és akkor mi van?így is van belőlük elég hétvégenként a városban még sincs baj,az meg valószínű,hogy nem a kemény mag jön egy ilyen meccsre,hanem csak szurkolók!!”
 • 42. lazioboy 2012. július 17. 12:53
  „arról beszéljetek, hogy a jegyárusítás hogyan lesz!”
 • 41. caszablanka 2012. július 17. 12:51
  „Miért nem lehet nevesiteni, közölni, hogy x. vagy y. mondta , hogy nem lehet megrendezni a mérkőzést, hogy nem engedélyezi a mérkőzés megtartását , stb. Vagy ez is titkositva van, vagy kollektiv dőntés eredménye.
  Ilyenkor miért nincs annyit tartás, hogy aki ebben kompetens az adja a nevét és arcát. Vagy annyi nagyszerü mérkőzés volt Sopronban az elmúlt időszakban,hogy ez a meccs már nem fér bele a versenynaptárba.”
 • 40. miro132 2012. július 17. 09:34
  „ATX : gondolom akkor Wient hasznalsz Becs helyett és Bratislavat Pozsony helyett is ugye ? Lipcséről Párizsról Nagyváradról Ujvidékről Eszékről ne is beszéljünk.
  Ha van magyar neve akkor használjuk ahogyan az MTA is javasolta.”
 • 39. pulci 2012. július 16. 23:05
  „Csak az a kérdés hányan lesznek kint eto b elleni meccsen és hányan lettek volna castle-feneren???
  A választ mindannyian tudjuk...”
 • 38. andris002 2012. július 16. 22:56
  „Kedves Pretorianus! Részben indulatból és dühből írtam, amit írtam, részben pedig sajnos ez az igazság. Én magam is lokálpatrióta vagyok, próbálok minél többet tenni a városért(szemétszedés, közösségi munka, ahol lehet a soproni borokat és sört hirdetem), de látva a jelenlegi állapotot, a növekvő bűnözést, azt, hogy a város úszik a mocsokban, egymás után szűnnek meg a munkahelyek, a város tele van omladozó házakkal, borzalmas utakat, stb., én a részemről feladtam a harcot, mivel ez a helyzet nemhogy nem lesz jobb, hanem folyamatosan rosszabbodik. Ezekre a dolgokra pedig a fejesek rájátszanak egy ilyen minősíthetetlen döntéssel. Tehát sajnálom, de marad a véleményem.”
 • 37. lebowski 2012. július 16. 22:48
  „Vajon hol lehetnek ilyenkor a Fodor szavazók? Lapítanak? Senki nem is szavazott rá? Esetleg most is itt vannak és szidják? De miket írok. Ez is az elmúltnyóccév miatt van.”
 • 36. miracle 2012. július 16. 22:13
  „Kevés kivételtől eltekintve (pl Bécs, Velence) elég nagy hülyeségnek tartom az erőltetett Récényezést, Pátfaluzást, Barátudvarozást, Nyulasozást, Feketevárosozást, Oszlopozást.
  Ugye-ugye legtöbben azt se tudják, hogy most hülyéskedek, vagy tényleg vannak ilyen települések a közelben.”
 • 35. piroskaésabarkasz 2012. július 16. 21:57
  „19.kockasajt! Tévedsz,még hozzá nagyot.A Bécsből érkező hivatalos leveleken a "RAAB-GYOR" címzés szerepel ami a lakásunkra érkezik!!”
54 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Használati díjat szedne Ágfalva a határon átvezető úton

A tervek szerint szeptember elsejétől használati díjat szedne az átutazóktól az ágfalvi önkormányzat… Tovább olvasom