Kisalföld logö

2019. 03. 18. hétfő - Sándor, Ede 4°C | 17°C Még több cikk.

Sopron, a Fertő-táj és a Hanság legendáit láthatjuk a magyar kártya lapjain

Különleges ajándékkal gazdagítja a térséget 10 éves születésnapja alkalmából az EFFIX-Marketing csapata.
Sopron, a Fertő-táj és a Hanság legendáit, élővilágát álmodták a hagyományos magyar kártya lapjaira. A kártyacsomagot a Regio Sourcing 2018 osztrák-magyar kapcsolatépítő vásáron mutatták be a Liszt-központban.
Fotók: Magasi
-A cég missziója szerint a hagyományok tisztelete és továbbadása, környezetünk értékeinek bemutatása és megőrzése, a közösségformálás és a játékosság voltak a kártya megalkotásának motívumai - nyilatkozta portálunknak Pakainé dr. Kováts Judit, marketing vezető. - A minden vonásukban kézzel rajzolt, egyedileg megálmodott kártyalapok ászain környékünk legendái elevenednek meg. A kártyacsata közben elrepíthet fantáziánk Hany Istók vízi világába vagy a tó mélyén megbúvó hét falu kanyargós utcácskáira. A kezünkben tartott lapokról e barátságos vidék ritka, védett növényei és állatfajai köszönnek vissza. A vizek által uralt táj gazdag állatvilágának értékei, köztük a compó, a nagykócsag, a rákosi vipera, a hermelin, a kanalas gém került az alsó és felső lapokra. A számozott lapokat a puszták, lápok, dombok szemet gyönyörködtető virágai díszítik, mint a madársisak, a ciklámen, a békaliliom, a csengettyűvirág és a kornistárnics.
A lokálpatrióta szíveket megdobogtató, nem titkoltan ismeretterjesztő célú új turisztikai termék a tervezéstől a nyomdai gyártásig teljes folyamatában Sopronban készült.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újdonságokkal nyit az 50 éves Familypark St. Margarethenben

Újdonságokkal nyit az 50 éves Familypark  St. Margarethenben
Tovább olvasom