Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Sikkasztót, csokitolvajokat fogtak, csaló parapszichológusokat keresnek

Rendőrségi hírek Sopronból és környékéről.
Sikkasztót fogtak

2010. június 3-án az esti órákban a Fertődi Rendőrőrs szolgálattevő rendőrjárőrei Fertőszentmiklóson ellenőrzés alá vontak egy 46 éves férfit, akiről az igazoltatás során kiderült, hogy ellene az Ózdi Városi Bíróság sikkasztás bűntette miatt elfogatóparancsot adott ki. A körözött személyt a rendőrök előállították, és őrizetbe vették.


Három soproni áruházban loptak fiatalkorúak

Üzletszerű lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt fogtak el soproni nyomozók olyan fiatalokat, akiket már az osztrák hatóságok is többször bűntettek.

2010. június 2-án és 3-án is akcióban volt az a két soproni fiatalkorú, akiket ezúttal három különböző soproni áruházban is tetten értek a soproni nyomozók. Ezúttal is elsősorban édességeket és tisztálkodó szereket vittek el. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően, a lopott árucikkeket sikerült lefoglalni és azt egy csoki kivételével visszaszolgáltatni az eredeti tulajdonosoknak. Az ügyben üzletszerű lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük büntetőeljárás.


Parapszichológia nevében szedik rá áldozataikat

2010. június 3-án bejelentés érkezett a Soproni Rendőrkapitányságra, miszerint Sopronban egy parapszichológiai társaság nevében nagy összegű nyeremény megnyerésének látszatával több hónapon keresztül pénzt csaltak ki egy 69 éves soproni hölgytől. A havi tanácsadásért postai úton érkezett csekkeket a sértett rendben feladta, cserébe újabb ígéretet kapott arról, hogy ő az egyetlen nyertes. A bűncselekménnyel okozott kár kb.: 450. 000,-Ft. Az ügyben nagyobb értékre elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Olvasóink írták

 • 8. Zotya13 2010. június 06. 07:52
  „Ez a kapzsiság tipikus példája!
  Megérdemelte! Ö már megfizette az árát. Ha elkapják a parásokat akkor majd ők is megfizetnek érte!
  Ennyi pénzből vett volna inkább lottót!”
 • 7. máris 2010. június 05. 09:50
  „A butaság, és a hiszékenység, sajnos majdnem mindíg, egyenesen arányos az idős korral. Ez ki is használják a csaló gazemberek!Hányszor, hány helyen kell még leírni, a pénzhez jutás nem ingyen van! Jobban járt volna ,ha nem kapzsi, inkább ajánlotta volna fel az árvízkárosultaknak!

  Soproniak! Együtt érzünk-e, azokkal a szerencsétlenekkel!!!”
 • 6. HarconaMarcos 2010. június 05. 00:29
  „Nnameg a jó öreg kapzsiság is ott volt az ügyben, nem csak a jóhiszeműség. Szerintem.”
 • 5. accelerator 2010. június 04. 23:13
  „kvantum 2010.06.04. 20:44

  Ezt magam sem mondhattam volna pontosabban. Aki még olyan világban született, ahol egyszerűek voltak a dolgok, és ember embernek nem volt a farkasa, az nem kételkedik, nem bizalmatlan... (Legalábbis nem minden esetben)”
 • 4. kvantum 2010. június 04. 20:44
  „3. hozzászólás coolzsu 2010.06.04. 19:25

  Nagyon "cool" a véleményed, ritka buta vagy. Valószínű, hogy olyan idős asszonyt vezettek meg, akinek lehet már csak a "hit" (vallás lényegtelen) nyújt támaszt a mindennapi életben maradáshoz. Nagyon kemény büntetést rónék fel az ilyen fajta bűncselekményekért (figyelembe véve azt is, hogy milyen védtelen társadalmi réteget céloznak meg ezek a mocskos csalós). A véleményed alapján egyébként te sem vagy különb; ha azt mondanám neked, hogy a Föld lapos, azt is elhinnéd, csak én elég tisztességes vagyok, hogy ezért ne kérjek pénzt az olyan marháktól, mint te.”
 • 3. coolzsu 2010. június 04. 19:25
  „jajj anyám... nem hiszem el, hogy még mindig van olyan, aki bedől ezeknek!.... de ha ennyi pénze van feleslegesen, akkor megérdemelte! dobja ki nyugodtan máskor is....”
 • 2. accelerator 2010. június 04. 14:49
  „Lehet hogy pályát tévesztettem?!? Elkezdett foglalkoztatni a parapszihológia!”
 • 1. Mankapunka 2010. június 04. 13:02
  „450 000 Ft.-ból már elmehetett volna Buddhához is!!!!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mentik az evangélikusok a 300 éves oltárt

Az összeroskadás fenyegette az evangélikus templom tizenöt méter magas oltárát, de a szakemberek… Tovább olvasom