Kisalföld logö

2018. 12. 15. szombat - Valér -2°C | 0°C Még több cikk.

Sebestyén Márta Lions-koncertje

A Lions Club soproni szervezete jótékonysági koncertet szervez holnap este az evangélikus templomban. Sebestyén Márta és Sebő Ferenc lépnek fel a karitatív szervezet rendezvényén, melynek teljes bevételét jótékonysági célra fordítják.
Sebestyén Márta
– A kezdeményezés konkrét célja a közel nyolcmillió forint értékű lézeres szemfenékvizsgáló készülék megvásárlása az Erzsébet Kórház Szemészet Alapítványa számára, illetőleg a már meglévő – szintén a Lions segítségével megvásárolt – műszer lézerforrás cseréje – mondta el Fábiánkovits Ferenc, a Lions Club Sopron soros elnöke. – A belépőjegyekből befolyt összeg valószínűleg nem lesz elegendő a szemészeti műszer megvásárlására, de bízunk benne, hogy a további jótékonysági akcióink is hozzájárulnak a költségek fedezéséhez.
A 14 éves fennállását ünneplő soproni karitatív szervezet tavaly télen hagyományteremtő szándékkal hangverseny- és koncertsorozatot indított. Tavaszi akciójuk részeként rendezik meg Sebestyén Márta és Sebő Ferenc koncertjét, majd június 5-én a hagyományos pünkösdi Lions-bált a Hotel Sopronban. A rendezvények teljes bevételét a klub jótékonysági célra fordítja.
– Szívesen jövök Sopronba – mondja érdeklődésünkre Sebestyén Márta –, és különösen örülök, hogy az evangélikus templomban énekelhetek.
„ A templomi koncertek mindig meghittebbek, a hang elvarázsolja a közönséget. "
Sokszor kérnek fel jótékonysági rendezvényekre, s ha értékes a cél, örömmel lépek fel. Magyar népdalokat és énekelt verseket adunk elő Sebő Ferenccel, akihez közel 30 éves barátság fűz, és évente öt–hat alkalommal lépünk fel országszerte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elfogyott a lakók türelme

A soproniak a demonstrálástól sem riadnak vissza, ha az arra hivatottak nem tesznek azonnali… Tovább olvasom