Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Rendőrségi hírek

Sopron - Betörték egy autó ablakát, kiraboltak egy lányt, és notbookot loptak egy húsüzemből.

Betörték a Renault ablakát


Sopron - A Károly-kilátó parkolójában egy budapesti nő Renault Laguna típusú személygépkocsija jobb első ablakát ismeretlenek betörték, majd az utastérből elemeltek egy táskát, amelyben egy Sony típusú mobiltelefon és személyi iratok lapultak. A lopással és rongálással okozott kár eléri a 110 ezer forintot. Az ügyben ismeretlen tettes ellen indult büntetőeljárás.


Kirabolták a lányt

Sopron - Egy kávézó előtt megtámadtak egy 21 éves soproni lányt. A nyakát egy ismeretlen férfi átkulcsolta és szorította, míg társa elvette tőle a kézitáskát. Az ügyben rablás bűntette miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.


Húsüzletből notebookot loptak

Sopron - Egy soproni húsüzletben az éj leple alatt ismeretlenek befeszítették a bejárati ajtót, majd értékek után kutattak. Ellopták a váltópénzt, továbbá egy ASUS típusú notebookot. A lopással és rongálással okozott kár 110 ezer forint. Az ügyben nyomoz a rendőrség.

Olvasóink írták

 • 15. coolzsu 2009. augusztus 02. 12:15
  „fejlődik a város, látható és érezhető módon, de valahogy nem a jó irányban... az utóbbi időkben olyan események történtek, hogy a gyerekeket lassan nem merem egyedül leengedni az utcára se - ha ez így folytatódik a csendes, békés, nyugodt kisváros eltűnik, irány csikágó, irány a nyugat....(((”
 • 14. Csabazs 2009. július 30. 19:51
  „A Károly-kilátónál betört kocsiablak-lopás a hölgy hibája!
  Nagyon sokszor elhangzik a figyelmeztetés, hogy táskát, személyes holmikat és értékeket ne hagyjanak a kocsiban!

  A fiatal lánynak jobbulást, hogy minél előbb fel tudja dolgozni a történteket!”
 • 13. PaPa 2009. július 30. 06:58
  „Mint győri nem érzem, hogy Sopronból ide vezényelnék a rend őreit mert nálunk se lehet se nappal se éjjel látni. Kivéve mint szombaton mikor olyan egyének voltak a városban akiktől félnek a cigányok, azokat amennyire lehetett elkísérték a koncert helyszínére.
  Ide tartozik egy kérdésem is, mi van a turul szobor meggyalázóival?”
 • 12. roberta 2009. július 29. 22:19
  „A soproni Rendöröket Györbe viszik az Alföldre és Bpestre!!!!!!!!!!!!!!
  Sopronba marad 2 fő azaz kettő járőr , tájékoztatót bennünk az Alpolgármester, mégsem tudnak ez ellen tenni ? Miért viszik el a Rendőreinket nagyon nagy szükség lenne a városnak is !
  A nagy munka nélküliségben alkalmazzon Győr is több rendört és az Alföldön is örülnének az ott lakók ha helyi lakósokkkal oldanák meg a Rendőr hiányt és nem Sopronból kellene leutazni ,családtól elszakítani hetekre a rendőreinket.”
 • 11. egysoproni_ 2009. július 29. 21:33
  „Nem értlek titeket! 1x az a baj, hogy nem igazoltatnak eleget mászor meg az a baj ha sokat is vannak kint és megállítanak!”
 • 10. info2009* 2009. július 29. 19:23
  „Nos hogyan tortenik a bun-megelozese es a bun-uldozese Nyugat-Europaban???
  Lezarni utakat es igazoltatni, nappal es ejszaka jarorozni es olyan helyeken ahol mar tobbszor elofordult rablas, terfigyelo kamerakat kitenni. Nem nagy ugy, a rendorok a rend orei.

  Az osszes rendort ki kell vezenyelni ejjel nappal az irodakbol, teljesitsenek szolgalatot az utcakon. A sogoroktol van mit tanulni. Mult heten harom nap alatt haromszor igazoltattak kulonbozo pontokon Ausztriaban. Miert nem csinalja ezt a soproni rendorseg??? Meg kell kerdezni, miert van valaki ott ahol. (Foleg ha nem soproni.) Mit keres ott? At kell kutatni a kocsijat.

  A magyar rendorseg egy vicc.”
 • 9. Sophia 2009. július 29. 18:11
  „Emberek,hát hányszor kell még elmondani,hogy értéket,táskát ne hagyjunk az autóban főleg ne látható helyen!?
  Bocs,de nem tudom sajnálni a felelőtlen Renault-ost!”
 • 8. hunnia81 2009. július 29. 16:46
  „Hello!Gondolom a tettesek nincsenek meg.ugye?az én pénztárcámat fél éve lopták el,a bank kártyámat használni próbálták(biztonsági kamerás bank automatájánál) a tettes mégsem lett meg.A "rendőrség" az ügyet lezárta. Kis értékre elkövetett lopás volt a vád.(54 ezer forint a havi rezsim egy része) A kártyámon szerencsére nem volt már pénz.Köszönöm a "lelkes nyomozást"!Legközelebb nem fárasztom magam a telefonálással.Remélem a többi bűnügyben sikeresebb lesz a "nyomozás".(ha-ha)”
 • 7. TeknőcErnő 2009. július 29. 14:21
  „Így jár, aki autóval jár kirándulni és még ráadásul látható helyen benne is hagyja a táskáját. A lustaság fél egészség elv alapján.

  2-es

  Szerinted a valódi "nagy halak" a Kisfröccs vendéglőbe járnak? Szerintem azt sem tudják, hol van. Abban viszont van valami, hogy a Kisfröccs vendégei pontosan látják, hogy mikor megy ki illetve be a rendőrség udvarára a járőrautó. Meg azt is, hogy kik és milyen civil autókkal járnak a rendőrség udvarára.

  5-ös

  Nem hiszem, hogy a rendőrkapitány dolga lenne a nyomozások közvetlen irányítása. Arra elvileg ott a bűnügyi osztályvezető.”
 • 6. egysoproni_ 2009. július 28. 22:43
  „Nincs rendőr mert nincs pénz üzemanyagra! Igaz, a bőrcípőt nem kell tankolni, de mindent nem lehet megoldani gyalogosan sem! Elárulom, hogy nem csak az a rendőr aki egy felcicomázott autóban ül egyenruhában hanem a cilvilruhás rendőr civil kocsival is rendőr amit nemhiszem, hogy észreveszel!”
 • 5. Totyis 2009. július 28. 21:24
  „Sopronban úgy látszik a közbiztonság csak történelem! A polgármesterünk kézen foghatná rendőrkapitányunkat és VISZLÁT! Minden téren KÁOSZ van! A rablóknak gondolom nyoma sincs! Esténként sétálgatok a városban a párommal de rendőrt sosem láttam! 2 éve azt beszélték a vezetőink hogy majdnem meg duplázódott a rendőrség létszáma. Hát ez nagyon de nagyon NEM LÁTSZIK!!”
 • 4. 1soproni 2009. július 28. 19:34
  „Új rovat?
  Ez a 3 is túl sok egy napra”
 • 3. 13.István 2009. július 28. 18:26
  „A Soproni rendőröknek illene bekeményíteni a sok tolvajlás és rablás miatt,az autós tanulja meg , hogy nem hagy értéket látható helyen !
  ( Még mindig nem tudok kilépni ? )”
 • 2. fcsopron60 2009. július 28. 17:22
  „Nem kell messzi meni a rendőröknek!!!

  Az Ujteleki utcában a kisfröccsvvendéglőben az összes bünöző megtalálható éjjel nappal!!

  Ez a bünözők törzs helye és ott hajtanak ki a rendör autók!!

  Akit el akarnak kapni kis embereket elkapják a nagy halak vigan iszogatnak a kis fröccs vendéglőbe!!”
 • 1. janika 2009. július 28. 14:10
  „Vajon mikor olvashatjuik, azt, hogy el vannak fogva a tettesek?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝A világ legszebb városa˝

Sopron - Luka Enikő borász évek óta listát ír, hogy mi minden működhetne másként Sopronban. A… Tovább olvasom