Kisalföld logö

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Páneurópai Piknik 30 - pályázatot írtak ki középiskolásoknak Sopronban

Három kategóriában várják a pályaműveket.
Retró, Bambi, Leó jégkrém, Gabi fogkrém, horgolt terítő, de hogy egy kicsit konkrétabb is legyen: határőrség, útlevél, szabadság – ezek is segítő kulcsfogalmak abban a pályázatban, amit a Soproni Szakképzési Centrum Handler Nándor Szakképző Iskolája és a Pro Kultúra Nonprofit Kft. írt ki soproni középiskolások számára a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulója alkalmából. 

Három kategóriában várják a pályaműveket: benyújtható digitálisan plakátterv, ami kifejezi, mit jelent a diák számára a határnyitás. Készíthető mém vagy szabad anyagválasztással bármilyen alkotás a Páneurópai Piknik témakörében. A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri értékeli, s a legjobbakat a megemlékezésen ki is állítják, illetve kiadványban is megjelentetik.
 
A fiataloknak egy olyan történelmi eseményt kell megjeleníteniük, amikor még szüleik is gyerekek voltak.
A fiataloknak egy olyan történelmi eseményt kell megjeleníteniük, amikor még szüleik is gyerekek voltak.

Az érvényesség feltétele a regisztráció, amit minden pályaműnél külön meg kell tenni a palyazat@handler.hu oldalon. Részvételi díj nincs, értékes nyeremények annál inkább.

A kategóriánkénti első helyezettek a kiírók és támogatók tárgynyereményeit kapják, a facebookos szavazás legtöbb lájkot kapó közönségdíjasa négynapos, a második háromnapos VOLT-bérletet, a harmadik pedig napijegyet kap a fesztiválra. A díjátadás május végén lesz, a legjobb pályamunkák kiállítása pedig augusztus 15. és 25. között a Liszt-központban. (További részletek a www.handler.hu oldalon.)

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szomszédból hordja a vizet Ilonka néni Ágfalván

A szomszédból hordja a vizet Ilonka néni Ágfalván
A hatvanöt éves asszony évek óta egyedül él nyolcvanhatezer forintos nyugdíjából. Minden vágya, hogy legalább egy falikútja legyen a konyhában. Tovább olvasom