Kisalföld logö

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 3°C | 10°C Még több cikk.

Operettgála sztárokkal Sopronban

Kétfelvonásos, látványos produkcióval érkezik május 14-én Sopronba az Orfeum Vándorszínpad. A GYIK Rendezvényházban tánckarral, díszlettel a műfaj sztárjai hozzák el az operett elvarázsolt világát.
– Lírai és magyaros dalok egyaránt szerepelnek a műsorunkban. Változatos lesz és gyönyörű, az biztos. A ruháink is csodaszépek – mondta el a Kisalföldnek a mindig bájos és közvetlen Oszvald Marika.

A Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas énekes, a  Halhatatlanok Társulatának örökös tagja mellett Kalocsai Zsuzsa Jászai Mari-díjas operettprimadonna és Kékkovács Mara szubrett lép fel a GYIK Rendezvényházban. Partnerük Bálint Csaba lesz a soproni színpadon, ő az, aki nemcsak énekel a produkcióban, hanem rendez és szervez is, hiszen ő az Orfeum Vándorszínpad alapítója.

– Akik szeretik az operett világát, számukra felejthetetlen élmény lesz az előadás Lehár, Huszka, Kálmán műveivel többek között. Akik csak most ismerkednek a műfajjal, azoknak az örökzöld slágereknek, a színpadi látványnak, a sok-sok humoros jelenetnek köszönhetően minden bizonnyal pozitív lesz az első találkozás – vélekedik Bálint Csaba.

Az Orfeum Vándorszínpad műsora több mint két órán át vidám hangulatot, igényes kikapcsolódást ígér a műfaj kedvelőinek május 14-én, szombaton 19 órakor a GYIK Rendezvényházban.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az újkéri férfi ideges volt igazoltatáskor: fehér por és fű is volt a kocsijában - fotók

Az újkéri férfi ideges volt igazoltatáskor: fehér por és fű is volt a kocsijában - fotók
Tovább olvasom