Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Nonstop parkolási gondok a Bánfalvi úton Sopronban - fotók

Nonstop parkolási gondok a Bánfalvi úton Sopronban - fotók
Olvasónk írt és fotókat küldött a problémákról.
"A Bánfalvi úton lévő Soproni Német Nemzetiségi Ált. Isk. nap mint nap parkolási gondokkal küzd. (Véleményem szerint a város legnagyobb parkolási lehetőséggel bíró iskolája.) Az ide érkező szülők megnehezítik az itt közlekedő két busz járat (3,10), az itt közlekedők és az itt élők életét. A város vezetése, üzemeltetése egy megállni tilos táblát helyezett ki a Malom utca után, amit az első útkereszteződés (Bánfalvi-Besenyő) vagy maximum maga az iskola parkolójának bejárata oldana fel!

De a táblának semmi jelentősége senki nem foglalkozik vele! Itt meg is kérdezném, hogy kinek a dolga a megállni tilos tábla “betartatása" mert a rendőrséget kerestük, de ők tehetetlenek. (Érdekes....) A városvezetés ígért sárga csíkot az út szélére, erre azóta is várunk. A helyzet pedig minden hétköznap katasztrofális, az út szélén fixen parkol egy kocsi sor. Mellette pedig közlekedne adott esetben két busz, autók.

Küldenék pár gyöngyszemet az elmúlt napokból. Megállni tilosban, forgalommal szemben, akár a járdán és hasonlók" - írta Olvasónk.
 
Éjjel-nappal sok gondot okoz a szabálytalan parkolás a Bánfalvi úton - fotók: Tudósító 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leégett völcseji ház - bajban derül ki, hol a jóság

Nehéz az újrakezdés a tűz után, de sokan támogatják a családot. Tovább olvasom