Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 14°C | 26°C Még több cikk.

Nagyoperettel indult az évad

Sopron - Az operettrajongók vastapssal fogadták Huszka Jenő Bob herceg című művének hétvégi premierjét a Petőfi Színházban.

A színházvezetés ígérete szerint az új évadban is megannyi műfajból kap ízelítőt a soproni nagyérdemű.

Szezonindítóként rögtön a Bob herceget láthattuk-hallhattuk a színpadon Pinczés István rendezésében. Annyi bizonyossá vált, hogy az operettrajongóknak nagy csemegének ígérkezik Huszka Jenő zenés játéka: a premier közönsége igen nagy lelkesedéssel fogadta a bemutatót.

A premier közönsége hosszú vastapssal jutalmazta a Bob herceg soproni színrevitelét. Fotó: Magasi
A premier közönsége hosszú vastapssal jutalmazta a Bob herceg soproni színrevitelét. Fotó: Magasi

Bencze Ilona a királynő szerepében, Sövegjártó Áron Bob hercegként, Rárósi Anita Annie-ként, Mikó István a herceg nevelőjeként – továbbá majdnem mindenki más szereplő – részesült előadás közbeni tapsviharban. Az idén hatvanéves Nagy Gábornak – aki az 1972-ben készült Bob herceg című film főszereplője volt és most a színpadon Tom apó szerepét alakította –, külön tetszésnyilvánítással jelezte a közönség, hogy nincs elfelejtve a 23 éves korában alakított Bob hercege. Külön dicséret illeti Gyarmathy Ágnes jelmeztervezőt igényes munkájáért.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyház jelszerepben

Milyen helyzetben van a magyar katolikus egyház? Hogyan látják napjainkban a cölibátus kérdését? Erdő Péter bíboros válaszol. Tovább olvasom