Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Munka az átjárókban Sopronban

Vasárnap este 6-tól hétfő 24 óráig teljes szélességben lezárják a Kossuth utcai átjárót, hogy a kivitelező műszakilag és magasságilag is rendbe tegye a kereszteződést.

˝Nem vették át a vasúti átjárókat" címmel július 12-én írtunk arról, hogy a GYSEV műszaki ellenőrei kifogásolták a Kossuth utcai, valamint a nagycenki és a peresztegi vasúti-közúti kereszteződés kiviteli munkáját.

A csütörtöki projektértekezleten eldőlt, hogy vasárnap este 6-tól hétfő 24 óráig teljes szélességben lezárják a Kossuth utcai átjárót, hogy a kivitelező műszakilag és magasságilag is rendbe tegye a sok bosszúságot okozó kereszteződést. Az átjáró lezárása alatt továbbra is lehet közlekedni majd a Kossuth Lajos utca–Kismartoni sor, illetve Kossuth Lajos utca–Baross út útvonalakon. A nagycenki és a peresztegi átjáróknál is valószínűleg két hét alatt végleg befejeződnek a munkák.

Olvasóink írták

 • 13. KisgyerekBAR-610 2010. július 19. 19:03
  „Érdekesek ezek a kivitelezések.Szerintem a bürokrácia okozza az egészet.Törvénybe foglalják,hogy csak pályázaton kiírva,a legjobb ajánlatot adók közül kerül ki a nyertes, aki majd megcsinálhatja az átjárót,a főteret stb....Szerintem egyszerűbb lenne állandó embereket felvenni illen munkákra,gondolok kőművesekre meg akik kellenek.Így kiesnének a vállalkozók.Munkájuk lenne egész évben.Hol itt,hol ott...Gépeket meg lehet bérelni,a vállalkozók is azt csinálják.Szerintem ilyenben is érdemes lenne gondolkodni.Szerény véleményem szerint olcsóbb,és jobb munkát lehetne csinálni,no meg ha valami nem jó,akkor felelős is lenne egyből.Nem az lenne,hogy megszűnt a Kft. BT. stb.............”
 • 12. Paragulis 2010. július 19. 15:09
  „5. hozzászólás Péy 2010.07.16. 23:00
  Sajnos időnként a vasúti pályát is fel kell újítani.Ilyenkor a közutat fel kell bontani. Természetesen ez nem ment fel a megfelelő kivitelezéstől.”
 • 11. SARI 2010. július 18. 22:29
  „20,00 órakor már fel volt bontva az egész átjáró. Ott voltam!”
 • 10. laccka 2010. július 18. 19:17
  „Járt ma arra valaki?
  Mert én igen, de munkálatokat nem láttam ;)”
 • 9. Valjan 2010. július 17. 17:53
  „T.Iparos,errol asszem en nem tehetek....
  Viszont van egy javaslatom:
  csak olyan megbizast kell teljesiteni amit a TENYLEGES megbizoval kotsz es nem mint az al es annak az vagy meg inkabb annak az al es al vallalkozojaval...
  mindez megy a a zsebedre es a polgarokera is...
  ami eddig folyt az mind egytol eggyig buncselekmeny es lopas sikkasztas stb
  elobb-utobb borton vagy kohida lesz a vege..KINEK ELOBB KINEK UTOBB..............”
 • 8. iparos 2010. július 17. 13:24
  „Nálunk sok a munka nélkül sokat kereső! Itt csak a legutolso alvállalkozo dolgozik. Ráadásul Ő kapja a legkevesebbet!”
 • 7. Valjan 2010. július 17. 11:18
  „Igy van ez amikor van egy Fovallalkozo es annak meg egy alvallalkozoja es annak is van egy alvallalkozoja...meg annak is van egy egy alvallalkozoja stb...
  Ezt az anomaliat kell/ene/megszuntetni kiiktatni a sok es felesleges resztvevot, es a munkanelkul Hatalmas jovedlemet bezsebelok pedig eltunnenek...
  A munkat elvallalo legyen koteles a szerzodesben eloirt minosegu es hatarideju munkat elvegezni,termeszetesen Garancia es kotber vallalasa mellett!
  Persze azt a muszaki ellenort aki a munkat atvette es megfelelonek talalta azt pedig szakmai alkalmatlansag miatt azonnal eltiltani a szakma gyakorlasatol+komoly buntetest kiszabni ra!
  Ha az elet minden teruleten igy mukodne...hajjajj,sokan sirnanak es viszont sokan azt mondanak,hogy VEGRE...valami valtozik...”
 • 6. máris 2010. július 17. 09:21
  „4-es fmarko EZ ÍGY IGAZ !! MINTHA ÉN ÍRTAM VOLNA !!!!”
 • 5. Péy 2010. július 16. 23:00
  „Hol volt a műszaki ellenőr amikor építették az átjárót? Talán egyből szólhatott volna, hogy az úgy nem lesz jó!
  Nem is értem mi volt a baj a régi átjáróval. Ennél sokkal jobb volt. De, ezt legalább kijavítják. Nem úgy mint város utcáit, ahol az útépítések után többoldalas hiba listát lehetne kiállítani. Pl.: nem lejt az út a lefolyó felé, magasan vannak az aknafedelek, vagy alacsonyan, de semmiképp sem szintben. De ott mindent átvesznek a műszaki ellenőrök, ugyanis ha valakit megkennek, utána nem illik reklamálni. Az meg nyílt titok, hogy közmunkát csak úgy lehet elnyerni, hogy vissza kell osztani kicsit.”
 • 4. fmarco 2010. július 16. 21:55
  „Én nem hőzöngenék az tuti, ha tudnám, h a pénzemet nem b*** ki az ablakon egy nap alatt. Legalább fél éve tűrjük a város legporosabb, zajosabb munkálatait itt a Fő téren. A többi itt lakóval együtt. Lassúnak tűnik, de nem hőzöngök, mert remélem jó is lesz, nem csak szép. Zárják le egy hétre, de utána ne kelljen még egyszer megcsinálni, nekiállni. Senkinek sem jó ez. Remélem, hogy nem mi fizetjük ezt is... A sógorok sajnos (bár nem csípem őket) mindent jobban, szebben, szervezettebben csinálnak. 6 kilométer=fényév!!!”
 • 3. iparos 2010. július 16. 20:16
  „marco!

  1 nap alatt csak ilyen munkát lehet végezni! HA 1 hétre zárják le az átjárot szidod a k...va mamájukat!
  Nem csak nálunk van igy. Lásd a nagy sogorokat! De azért igazad is lehet!”
 • 2. fmarco 2010. július 16. 11:17
  „Ez hihetetlen, szánalmas, undorító, stb. Miért nem lehet egy ilyen fontosságú munkát (ami miatt le kel zárni a Kossuth utcát) egyszer JÓL megcsinálni? A munkás nem vette észre, hogy "moderálandó szó"-t csinált? Aki felügyelte őket, nem szólt, hogy ez botrányos??? Milyen emberek ezek? Milyen országban élünk? Sürgősen felelősöket kell találni, és meghurcolni...”
 • 1. psanyi 2010. július 16. 09:40
  „Reméljük a második nekifutásra jobban sikerül!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Első fokon pert nyert az Esterházy-kastély

Pert nyert az Esterházy-kastély első fokon a fertődi kemping tulajdonosával szemben. Tovább olvasom