Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

MSZP-DK-Együtt-PM: csak Sopron számít!

Sopronban a lehető legszélesebb körű összefogás jött létre, hogy az itt élők leválthassák a nyolc éve regnáló fideszes városvezetést - jelentették be az ellenzéki erők.
Közös sajtótájékoztatót tartottak pénteken Sopronban az MSZP-DK-Együtt-PM helyi vezetői.

- Tavasszal már együtt dolgoztunk, így az őszi önkormányzati választásokon is folytatjuk a közös munkát - kezdte Kalmár István, az MSZp helyi elnöke. - Azt valljuk, hogy itt nem a pártpolitika, hanem a város érdeke az első.

Jakál Adrienn a Párbeszéd Magyarországért (PM), képviselő jelöltje hozzátette: a közös jelölteken túl abban is eltökéltek, hogy új polgármester kerüljön a város élére. Mivel Walter Dezső, bejelentette, hogy független jelöltként indul a posztért az MSZP-DK-Együtt-PM csapata teljes támogatásával beáll mögé.

- Választási győzelmünk esetén, egyből megszüntetjük a magánszemélyek kommunális adóját. Az erről szóló határozatot az első közgyűlésen elfogadjuk - jelentette ki Simon Zoltán (Együtt).

S végezetül Szalai László (Demokratikus Koalíció) kifejtette: a soproniak biztonságérzetének visszaadása nem tűr halasztást. Még az év vége előtt megállapodnak a rendőrséggel, és a polgárőrséggel. S ezen szervezetek kiemelt támogatást kapnak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ököllel ütötte feleségét egy férfi Sopronban

Az 57 éves férfi az édesanyja segítségére siető gyermekkorú fiát is bántalmazta. Tovább olvasom