Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Milyen a trendi karácsonyfa?

Az idei trend sok stílust foglal magába: nyugodtan keverhetjük a romantikust a fiatalossal, színekben a pasztellt az ezüst árnyalataival vagy éppen a fehérrel és rózsaszínnel.

Van, aki nem követi egyik évben sem a trendet és olyan színbe öltözteti a fenyőfáját, amilyen neki tetszik, amilyen szín hozzá közel áll és az sem elhanyagolható szempont, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy évente beújítson a díszek, gömbök, girlandok, függők és sok más csecse-becse háza táján, így megfelel az, ami otthon van már évek óta, akár még a szülők, nagyszülők korából is.Akik ebbe a csoportba tartoznak, azok most bizonyára nem fognak az utolsó megtakarított fillérjükkel a boltokba rohanni és felpakolni az idei trendkínálatot, ám ha csak végig olvassák, talán megtalálják benne kedvencüket és rájönnek, hogy az otthon lévő színek is lehetnek menők az idén.

Ám nézzük, hogy mit is mondanak a hozzáértők, mivel érdemes öltöztetnünk a kis zöldünket, ha mégis követni kívánjuk a divatot.
Jó hír lehet, hogy az idei trend sok stílust foglal magába, így nyugodtan keverhetjük a romantikust a fiatalossal, színekben a pasztellt az ezüst árnyalataival vagy éppen a fehérrel és rózsaszínnel. Függőink lehetnek áttetsző anyagúak, de csilloghatnak gyöngyház fényben is. Akik szeretik a giccset, azok idén nyugodt szívvel áldozhatnak eme stílus oltárán, rájuk senki nem mondhatja, hogy ízléstelen, hiszen ez ma trendi.Ám még mindig hatalmas értéke van a saját kézzel készített karácsonyi díszeknek és nem árt figyelembe venni azt sem, hogy ahogy minden másra, úgy az új gömbök vásárlására is egyre kevesebbet költünk a mai világban, így akinek ideje, energiája és nem utolsó sorban kézügyessége is van, az szánjon rá időt és kreáljon egyedi és igazán trendi dekorációkat. Ezekbe a család apraja-nagyját is be lehet vonni, így máris bensőségesebb hangulatot teremthetünk az ünnep közeledtével és nagyobb értéke lesz a feldíszített fának.

Ezekhez felhasználhatjuk az erdő kincseit is, vagy diót, mogyorót, narancshéjat, gyöngyöt, szalagot, bogyót, ki miben lát fantáziát,de a következő cikkben erre ötleteket is adok, lépésről-lépésre, fényképekkel, hogy mindenkinek elindítsam a fantáziáját és aztán beindulhasson otthon a nagyüzem! Csak a képzeletünk,a kézügyességünk és az anyagmennyiségünk szabhat határt szárnyalásunknak.

Szóval akár új, akár régi dísz ékesíti a fánkat, nekünk mindig az a legszebb!

Olvasóink írták

 • 4. soproni 2011. december 19. 13:32
  „Nem a trendet kell követni.Sokkal szebbek az egyedi ötletek és a saját kezűleg készített díszek.”
 • 3. orion1 2011. december 19. 11:47
  „Én a csak kék (sötétkék) díszítésű karácsonyfákat nem kedveltem, van aki meg abba van belepistulva. :)
  Van még a szalma-díszes díszítésű karácsonyfa, ami még máshol tetszik is, mert egész jó szalmadíszeket csinálnak manapság, de sajátnak olyant sem szeretnék. A harmadik karácsonyfa, ami nagyon nem tetszik, mikor a fára nem tesznek égőket, néha még kisgyerekes családokban sem.”
 • 2. mrs.pupi 2011. december 18. 21:25
  „A város helyében én nem mutogatnám azt a karácsonyfát...Amit elkövettek az nem díszítés,hanem csúfítás.”
 • 1. barbib 2011. december 18. 12:12
  „Egy biztos: nem olyan, mint az idei város karácsonyfa!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hűség Napi borverseny Sopronban

A Sopron város Kékfrankosa címért is versenyeztek a borok a Hűség Napi borversenyen. 2011-ben az… Tovább olvasom