Kisalföld logö

2018. 12. 11. kedd - Árpád 1°C | 4°C Még több cikk.

Megújult a Récényi út

Az önkormányzat és a TAEG Zrt. összefogásával 30 millió forintból megújult a Récényi út.

Átadták a megújult Récényi utat tegnap Sopronban. A sajtótájékoztatón elhangzott: a Lövér körút és a Kőfejtő út közötti 265 méteres szakasz az önkormányzat beruházásában és finanszírozásában készült el kilencmillió forintból, a felső szakasz költségeit ötven-ötven százalékban vállalta az önkormányzat és a TAEG Zrt. Az 1170 méteres szakasz felújításának költsége több mint 21 millió forint volt. Az útfejlesztéshez kapcsolódóan kitisztították a csapadékvíz-elvezető árkokat is.

Olvasóink írták

 • 7. józanparaszt 2009. szeptember 07. 07:53
  „Víz legyen a talpán, ami a Lövér-krt és köfejtö közötti szakaszon kialakított baloldali kifolyó árkokba fel tud ugrani...hol a felelös müszaki ellenör???”
 • 6. beleptem 2009. szeptember 05. 13:01
  „A Deák-kút feletti éles kanyarban eső esetén a víz állandóan kimossa a törmeléket az útra. Ez fokozottan balesetveszélyes, főleg, ha valaki pont ezen a zúzalékon fékez; könnyen megcsúszhat, be az erdőbe, le a szakadékba.”
 • 5. bp 2009. szeptember 05. 05:31
  „Pulcikám! Túl sokat nem járhatsz a hermesi úton, mert már kb. 2 hete új aszfaltot kapott.”
 • 4. Péy 2009. szeptember 04. 19:45
  „Sajnos, az esővíz elvezetése csak félig sikerült, ugyanis a Lővér körút alatt elvezető cső, teljes keresztmetszetében el van tömődve. Így a szép új árokból a víz, ha nagyobb eső van, még mindig az uszoda fölötti úttesten folyik.”
 • 3. pulci 2009. szeptember 04. 19:23
  „Hát igen a hermesi útra is nagyon ráférne a felújítás. Remélhetőleg jövő nyáron már nem kell ugrálni ritzingbe menet az úton...”
 • 2. Intel 2009. szeptember 04. 17:03
  „Jó lenne ha a cíkket pontosítanák...

  Ki a felelős azért, hogy a beton elégett és málik szét a szegénykővekből?
  Ezt miért nem kérdezik meg az Önkormányzat illetéks emberétől???
  Az elvégzett munka minőségével igen is gondok vannak!”
 • 1. Beaubo 2009. szeptember 04. 15:53
  „Na, végre, egy pozítiv hír !
  Már itt volt az ideje ennek az út felújításának. Nagyon kínos volt, amikor látogatóinkkal, budapesti ismerösökkel felmentünk autóval a Károly kilátóhoz vagy a TV-toronyhoz, és közben kátyús útakon kellett menni, ahol majdnem kiestek az abroncsok...
  De most hol tovább?
  További felújításra várnak az Alsó-lövereki útcákat: Panoráma út, Károlymagaslati út, Villa sor, Lánzséri út, Becht Rezsö utca, Honvéd utca. Politikusok, újságírók, ezekkel, miért nem foglalkozik senki? Ott nem élnek Önkormányzati képviselök? Tudomásom szerint, Mádel Ágos a Villa soron lakik, de miért hagyja, hogy a Villa sor 2. részét (a Lánzséri út felé) nem újítják fel? Csak mert Ö nem megy arrafelé autóval ?
  Felháborító !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vizsgálat a kórházban

Egy névvel és címmel aláírt, gazdasági visszaélést közlő levél nyomán belső vizsgálat indult az Erzsébet oktató kórházban. Mindent rendben találtak, viszont kiderült: valakik visszaéltek egy helyi lakos nevével.
Tovább olvasom