Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 1°C | 10°C Még több cikk.

Megrovás a fertődi jegyzőnek

Lezárult a vizsgálat dr. Füzi Norbert, Fertőd jegyzője ügyében.

Rendkívüli ülés keretében vitatták meg a képviselők azt az indítványt, hogy fegyelmi vizsgálatot indítsanak a jegyző ellen a polgármester munkájának akadályozása miatt.

A fegyelmi vizsgálóbiztos, dr. Irinkov D. Mihály a Kisalföld napilap érdeklődésére elmondta: a vizsgálat csak az 2011 novemberétől 2012. január 15-ig terjedő időszakra terjedt ki, mivel korábbi intervallum vizsgálatát a jogszabály nem engedi. Fertőd képviselő-testületének fegyelmi tanácsa a napokban meg is hozta határozatát dr. Füzi Norbert jegyző ügyében.

A tanács a jegyzőt megrovás fegyelmi büntetéssel sújtotta, mivel véleményük szerint bebizonyosodott a gyanú: a jegyző gátolta a polgármester munkáját, az adott utasításait nem hajtotta végre, továbbá tevékenysége az önkormányzat gazdasági érdekeit és a polgármesteri hivatal működését is veszélyeztette.

Dr. Irinkov Mihály a legenyhébb büntetés kiszabásával kapcsolatban hozzátette: a tavalyi időközi helyhatósági választás óta a jegyző betegállományban van. Ez a helyzet egyértelműen hátráltatja az önkormányzat működését. Mielőbbi gyógyulást kívánnak neki, hogy újra Fertőd életének szolgálatába állhasson.

Dr. Füzi Norbert jegyző közölte: hivatalos értesítést még nem kapott ez ügyben, azt viszont furcsállja, hogy a döntés megszületéséről először újságírótól kapott értesülést. Amikor kézhez kapja a fegyelmi tanács döntésének írásos formáját, csak akkor áll módjában kommentálni az esetet.

Olvasóink írták

80 hozzászólás
 • 80. kissbéla 2012. május 18. 07:22
  „Szerkesztőség!
  Méltatlannak és indokolatlannak tartom, hogy a többi, Fertődről megjelent cikknél nincs hozzászólási lehetőség. Joga van az olvasónak kinyilvánítani véleményét. Vagy csak a fertődi témakörön kívül lehet hozzászólni? Állítsák vissza az eddigi hozzászólásokat, és tegyék újra elérhetővé a hozzászólás lehetőségét! Ne fosszák meg az olvasókat!!! Több látogatóra számíthatnak a hozzászólásokkal, mint nélküle..”
 • 79. HorM 2012. május 12. 09:31
  „Sunny-girnek, és mindenkinek, akit érdekel.

  Végigolvastam, mert érdekel Fertőd, a hozzászólásokat, kommenteket.Nem akarok én--hogyan is jönnék ehhez--egy összegzést készíteni, de pár alapdolgot azért elmondanék.
  Az "alapoktól" induljunk, vagyis a cikkből, ami indukálta ezt az egészet.
  Tehát: Kb két hónap eseményei alapján a jegyzőt büntetik. Ez a két hónap magában foglalja az ünnepi készülődést, a Karácsonyt, a Szilvesztert, és persze a kampányt is.
  A kampány alatt köztudottan a Polgármester személyesen járta a házakat, kampányolt. Nem is lenne ezzel baj, csak akkor azt nem értem, ekkor hogyan tudta akadályozni a Jegyző Úr ebbéli tevékenységét? Talán úttorlaszokat emelt? Fizikailag lefogta, hogy ne tudjon menni? Nyilván, nem!
  Az év vége, az ünnepi időszak köztudottan nem arról híres a hivatalokban, hogy akkor hozzák a legfontosabb, életbevágó döntéseket.
  Egészen másról van tehát szó.
  Aki eddig nem tudta, most az is megtudhatta, hogy micsoda mély, szinte feloldhatatlan ellentétek feszülnek a mélyben, ami Fertődnek biztosan nem válik előnyére.Vagyis: Nem két hónapról van szó!!!!
  Most kellene, a sokak által sűrűn hangoztatott vallásos érzület, ill. ebbéli viselkedés, a megbocsátani tudás.
  Gyűlölni, megsértődni, válogatás nélkül, valósnak hitt , gyártott ideológiák hajánál fogva történő előrángatása sehova sem visz! Pontosabban visz, de oda egy épelméjű ember nem szívesen megy.Azt úgy hívják: Zsákutca! Most ott vagyunk! Még nem a végén, de az irány affele mutat.
  Sunny-girl! Ha csak egy iciri piciri tényed lenne, már rég a fejét vetted volna a Jegyző Úrnak, nem-- a Te szavaiddal élve-- "legenyhébb" büntetést adtad volna neki!/ nyugodtan hagyjuk a "Bizottságot", annak szerepét a valóságban, mert az annyi volt, hogy említésre sem méltó!/
  Végezetül: Nyilván a történetnek, ezzel a fegyelmivel nincs vége, aki amit főzött azt egye is meg!
  Már csak egy utólsó kis észrevétel: Valahogy mellőled is elfogyott a levegő!”
 • 78. horvathemese 2012. május 11. 23:18
  „Döltömre Tökmag Jankók lesnek:
  Úgy szeretnék gyáván kihúnyni
  S meg kell maradnom Herkulesnek.

  Milyen hig fejüek a törpék:
  Hagynának egy kicsit magamra,
  Krisztusuccse, magam megtörnék.

  De nyelvelnek, zsibongnak , űznek
  S nekihajtanak önvesztükre
  Mindig új hitnek,dalnak ,tűznek.

  Szeretném már magam utálni,
  De istenem ,ők is utálnak:
  Nem szabad, nem lehet megállni.

  Szeretnék fájdalom-esetten
  Bujdosni,szökni,sírni ,fájni.
  De hogy ez a csürhe nevessen ?

  Szegény,muszáj Herkules , állom,
  Győzöm a harcot bús haraggal
  S késik az álmom s a halálom.

  Sok senki , gnóm,nyavalyás , talmi,
  Jó lesz egy kis hódolás és csönd:
  Így nem fogok sohse meghalni.

  (a külhoniak kedvéért: Ady Endre: A muszáj Herkules)
  esetten”
 • 77. Stiflermamaja 2012. május 11. 23:00
  „68.sunny_girl
  Nem értem mi a problémád?! Teljesült a vágyad, képviselő ho-ho-ho alpolgi lehettél! Állsz a város előtt és ordítozol, hogy anyám én nem ezt a lovat akartam! Mint Hókuszpók szeretnél állni a varázsgömb előtt és irányítani a töténéseket? Ez nem álom ember, ébredj fel. Attól, hogy méreteid gyermekiek még nem jelenti, hogy a Föld nem forog. Ha jól emlékezem te is nekifutottál több alkalommal a képviselőségnek és többször könnyűnek találtattál. Nem mocskolt érte senki, a könnyek örömkönnyek voltak. Tudod udvari bolondnak meg mindig csak apró lényeket alkalmaztak! Szólj bátran, ne gondolkodj, daliás méreted meg van hozzá! Bár, nekik szókincsük , eszük és talpraesettségük is volt.Hmmm így nem lesz olyan könnyű!Quod licet Jovi, non licet bovi”
 • 76. SheDevil 2012. május 11. 22:24
  „73.horvathemese,70.peathon,72.plagiumkutato
  Ugyan már, minek álltok le egy ilyen kis p.sissel vitatkozni, mint sunny_girl. A sarokba szorított p.tkány, még mindig támadt! Nincsenek ész érvei, csak ostoba és aljas módon vagdalkozik, ahogy ezt már megszokhattuk tőle.Egy biztos a római jogot nem itt végezte... s vajon a többit? Nézze már meg valaki! Ismer valaki csoporttársakat? Egy biztos, ma már jobban csattogna buksi fejen Viktorunk pessentése! sunny_girl ezután csak dícsérő himnuszt zengeni vedd a szádra Jegyző úr és az előző testületek nevét! Ők teremtették meg annak a lehetőségét, hogy te most itt élhess. Abban valóban hibásak, hogy adtak számodra és barátaidnak letelepedési engedélyt! Ha akkor bölcsebbek lettek volna gonoszkistörpördög, most béke és jólét köszöntene Fertődre. Most meg úgy hallom szétl.pjátok ami csak lehet! A Kánaán még tart, de meddig?!”
 • 75. sunny_girl 2012. május 11. 22:02
  „hemse!
  Lehet, hogy neked a jegyző"ÚR" ,de számomra az az ember aki zsebre dolgozik, embereket megtéveszt , aztán nem vállalja,hanem bujdosik egy g.zember..
  Fekete betüvel kellene beirni a város történetébe azt a napot, amikor a fülöp idehozta!!!
  amikor elp.colt , magával vihette volna, csak hát akkor ki sikálta volna a m.cskot????
  Remélem a "jó" munkájáért azért barátai látogatják!!”
 • 74. sunny_girl 2012. május 11. 21:31
  „Azt hittem , leesek a székről....azt irod, hogy az állam átvállalja az önkormányzatok adósságát, de nem mindegyikét.....Tessék mondani mi szerint fog válogatni???? elment a józan esz.ed, már ha lett volna....
  Mit vesz el cserébe???
  Ha az eszement gézuka nem adósitja el a várost önös érdekből, nem itt tartanánk!!! Van ám repcsi, ujautó...a saját vagyonával kellene felelnie!!!vagy hét lakat”
 • 73. horvathemese 2012. május 11. 21:14
  „sunny_gril71. Bandád neked van , a vezírt is te szeretnéd játszani . Értelmes érvelésekkel veled semmire nem jutnak a kommentelők! Téged jól ki k..l p....z.i és kiüzni a településről !!! Addig volt kupleráj Fertőszéplakon míg te, meg a tejes emmber ott rontotta a levegőt !!! Azóta béke, fejlődés van a faluban és bírósági perek nélkül élik napjaikat!!! A Fülöpről azt állítani ,hogy megosztó volt csak egy ilyen habókos teszi !!! Az is részegen !!! Megint le pi..lte a Viktor a fejedet ??? A Jegyző úrról meg próbálj meg tisztességgel beszélni, míg erre módod van!!! Nem tudod meg emészteni hogy megint buktál ?????? Ez a több századik vesztett ügyed , mit vagy meglepődve ???”
 • 72. plagiumkutato 2012. május 11. 20:58
  „sunny_gril 69. Te formatervezett gnóm ! Valóban , ahogy az oldalon , úgy Fertődön (szülőföldünkön) is magad maradtál !!! Még az orvosi eset cimboráid is rájöttek, hogy te egy kis eszement palotapincsi vagy, aki az értelem ajándékával és a tisztesség kegyelmével bővelkedő nagyobb EMBEREK megmarásán gyötrődik !!! (elnézést kérek a gazdikon keresztül a palotapincsiktől) Nem érzed a dolog végkimenetelét?????? Egyébként ismétlésként: Molnár Ágnes asszony ott mondta a + 300 millió államadósság átvállalását, ahol ballib. és pogácsa felszolgáló sz.jobb a te és holdudvarod p.non grata !!! A 600 millkát úgy gondoltad,hogy amit ti el....ta..k, azt is törlik??? Egy nagy l...szt neked!! Ha a tizenévesek dikházásán túl figyelnéd a politika történéseit, tudnád ,hogy az ajánlat nem csak Fertődnek szólt, hanem sok más önk.-nak is !!!!!(kormánydöntés) Kósa úr nevét remélem nem sk. írtad le , mert az halálos bűn lenne!!! Így beszél a bolond a főorvosról !!! (balkánszinróma)”
 • 71. sunny_girl 2012. május 11. 20:42
  „Gézuvezir "ereje," mindig abban volt, hogy a várost kettészakitsa, hogy az emberek azzal legyenek elfoglalva....
  Szerintem az egész Fertőd felébredt, mikor b.áját elzavarták anno!!!
  Itt a lényeg az , hogy kifosztották a várost, még a kamrákat is kisöpörték!!!
  Ugy gondolták, ha a gy-gya jegyzőt itthagyják, falazni tud nekik, csak hát ugylátszik minden kiderül!!
  Vannak dolgok, amik nem évülnek el, és aztán leverik az" aranyfokozatot"....”
 • 70. peathon 2012. május 11. 19:54
  „sunny_girl ! Nem veszed még észre hogy itt a forumon és a városban is ezekkel az elmebeteg elveiddel magadra maradtál? Ki kényszerített benneteket a bársonyszékbe? Jól elkú....ok, aztán most kezditek a visszamutogatást! A tények makacs dolgok. Hogy merte ez a fat.kű Ferkó elvállalni a pm-i szerepet, ha kókler hozzá! Azt meg már ne akard bemesélni itt mindenkinek, hogy több mint egy év regnálás után nem tudta mire számítson! Ugye ennyire nem nézel hülyének senkit?......Inkább készüljetek mert a süttöriek már egyenesítik a kaszát!!!!!!”
 • 69. sunny_girl 2012. május 11. 19:02
  „Gondoljuk tovább a dolgokat.....
  A kormány kifizeti a plusz 600 millios adosságot, csak azért, hogy Fertődön nyerjen...
  Kinek mondta az Ágnesasszony ezeket , milyen fórumon???
  A KÓsa azt sem tudta hol van..
  Pont Fertődöt segitené a kormány , mikor most veti ki az adókat,hogy lábon maradjon az ország..
  A felelősség azé a fülöp és társaié akik ezt az adósságot ránk tették, miközben titokban tartották a lakosok elött!!!
  Mennyi is most a banki jutalék??? és ezekért aranyfokozat járt, miért is????”
 • 68. sunny_girl 2012. május 11. 18:30
  „Nyugi gézu! ami igaz az igaz, különben az ÁSZ nem jelentett volna fel!!! Mint tudjuk, csak azért usztad meg, mert szereted a narancsot...., az meg ,hogy mi lett volna mindenki tudja : te maradtál volna a vezir, bogi meg az udvaribolond!! Kétszer ugrott , kérszer esett p.ára...
  Mindenki tudta te vagy a háttérbe .....nyuszika”
 • 67. gall 2012. május 11. 17:10
  „zsirinkovkij dimitrovics..gondolom felkészültél,hogy a Nav-nak is elszámolj,ha tetszik,ha nem,....aztán kóter:-PPP”
 • 66. nagygeza.5 2012. május 11. 16:11
  „sunny_grirl 64. Ad 1. Gézád a spermadonorod ! Ad2.De akár Gézu is lehetett ! Emlékeztetlek molnár Ágnes asszony és Kósa alelnök úr a kötvénnyel kapcsolatos nyilatkozatára, miszerint, a Fidesz győzelme esetén Fertődön az 500 millió ft feletti (a kiszámíthatatlan árfolyam miatt létrejött)összeget államadósság formájában fogják kezelni!! Ha nem vezeted félre Fertőd lakosságát , bocika bácsika, akkor úgy nézne ki a felállított képlet , ahogy azt Jurinkovábel 41. levezette!!!!!!! Vagy te tudtad hogy a fran árfolyam ígí alakul??? Azért vettél te is fel fraan alapú hitelt, a nagytudású temetős barátoddal együtt?????????? A telek esetről röviden: amit leirsz az úgy hazugság, mint ahogy igaz hogy tisztelt szüleid feje felől eladtad a lakásukat. A cimborádnál papirkartonokból öltöztek évekig !!!!
  Mivel te tudod a valót és mégis rágalmazod Fülöp pm-urat, így visszavonom ,hogy patkány vagy. Valójában görény, egy fogatlan ,kormos , imp...te.s pedó ! Mit tud a Kóczán ? Mit tud t. nejed ??? A budapesti hitel kutatóról tudhatunk ,mint lakosok valamit ? A projektmenedzseri kiírásnak ki lessz a győztese ? A fertődi kötődésű o..g.? Vagy a Bp.- haverok ? Alakul az évszázad össznépi lopása ???? DDDDDDD”
 • 65. Sasszem1 2012. május 11. 14:32
  „55.kissbéla
  Tán-tán csak nem arra gondolsz , hogy a riasztósfiútól visszavette a haverokkal saját alapítványának megszavasztatott potom 600ezret ? Micsoda elképesztö 5let....”
 • 64. sunny_girl 2012. május 11. 12:53
  „60 nagygéza Igazad van gézám , 20 évig birkák voltak az embernek, hittek a gézuvezérnek, hogy ez nekik jó....de ráébredtek,hogy nagyon rossz!! Csak már késő , mert nyakunkba varrtak 800millios adosságot, és egy lepukkadt várost!!!! csak azt tudnám ki hozta ide ezt a jegyzőt??? miért nem volt jó a régi?? talán azért , mert megelégelte a gézuka és társai ügyködéseit!!!
  Hogyan lehetett egy 7millás telket KETTŐSZÁZEZERÉRT elcselélni?? nem mondta az asszony hogy a kettő nem azonos , Ő aki bankvezér??? Aj-Aj”
 • 63. kissbéla 2012. május 11. 12:00
  „Kedves sunny girl ügyvéd úr

  Látszik, hogy az 5-re valamilyen csoda folytán sikerült szakvizsgádnak a közigazgatási jog lehetett a leggyengébb pontja, mivel rajtad kívül még a legbutább ember is tudja, hogy a határozatokat nem a jegyző, hanem a képviselő-testület hozza...
  Amúgy a közigazgatási joghoz való hozzáértésedet bizonyítottad a jegyző elleni fegyelmi során, ahol téged nevetségessé téve, már a Kocsis sem bízva benned végül Győrből hozatott ügyvédet!!!
  Ejnye misimókus, vedd már észre magad, mert lassan olyan mélyre süllyedsz, ahonnan már nincs visszaút, habár ha jól meggondolom Fertődnek épp erre lenne szüksége!”
 • 62. poháralátét 2012. május 11. 11:52
  „sunny_girl: úgy látom erősen a kisebbséghez tartozol a véleményeddel”
 • 61. sunny_girl 2012. május 11. 11:28
  „peathon! azt irod füzi ezer állást talál ...
  Láthatta mindenki jegyzőnek alkalmatlan, sorba hozta a törvénytelen ,alkotmánysértő határozatokat, lásd taki konyha, ő aki a törvényesség őrének kellene lenni...
  Projektmenedzser???röhej majd kiállitják neki referenciamunkának a sétányt, ahol van szökőkut viznélkül,betonbaültetett fák , bontott tégla !!!! Mentsen meg mindenkit ettől az embertől az isten!!
  Az meg, hogy beismeri, hogy ideggyenge láthattuk a testületi üléseken...ugy istenigazából”
80 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meszlényi marad a Sopron edzője

Miután elégedettek voltak a trénerrel, jövőre is Meszlényi irányítja a csapatot. Tovább olvasom