Kisalföld logö

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra -1°C | 12°C Még több cikk.

Megnyílt a soproni Széchenyi Programiroda

Az országban hatodikként Sopronban adták át pénteken a Széchenyi Programirodák rendszerének helyi irodáját.

Sopronban, a Várkerület 49. szám alatt nyílt irodában tartott megnyitón Görözdi-Nagy Eszter ügyvezető az Új Széchenyi Terv elérhetőbbé tételének fontosságát hangsúlyozta.

A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. minden megyeszékhelyen nyit irodát, amelyek feladata, hogy felkutassák a lehetséges pályázókat, és tanácsadással segítsék pályázatok megvalósítását. Mostantól kezdve tanácsadók fogják járni a megyét, és keresik fel a vállalkozókat, önkormányzatokat, hogy felajánlják együttműködésüket.

Görözdi-Nagy Eszter elmondta, céljuk, hogy sikeressé, és mindenki számára elérhetővé tegyék az Új Széchenyi Terv kínálta lehetőségeket. Azért fogtak össze az önkormányzatokkal, mert a helyiek fejlesztési igényeihez igazodva közvetlen segítséget kívánnak nyújtani, az itt élők céljai, tervei megvalósításához.

Fodor Tamás, Sopron polgármestere és Molnár Ágnes Fejlesztéspolitikai Koordinációért Felelős Államtitkár Asszony reményüket fejezték ki, hogy immár nem az embereknek kell irodákba járni, hanem a tanácsadók keresik fel a pályázni szándékozókat, ezzel téve elérhetőbbé az Európai Uniós forrásokat.

Firtl Mátyás országgyűlési képviselő kifejtette, örömére szolgál, hogy a most megnyílt Programiroda méltóképpen szolgálja a kis- és középvállalkozások érdekeit és valóban a legjobb lehetőséget kínálják számukra az irodában dolgozók.

A tanácsadók, Sopronban hatan, a pályázók, érdeklődők számára ingyenesen látják el feladataikat, vagyis bárki díjmentesen igénybe veheti az iroda szolgáltatásait.

A soproni iroda hétfőtől péntekig 9-17 óra között várja az érdeklődőket.

Olvasóink írták

  • 1. Kuvasz 2011. november 22. 12:35
    „Jellemző, hogy egy méltató hozzászólás sincs???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

3D, Apple, Google - Izgalmas nyílt nap a NYME-n - galéria

Kalandozás a 3D-világban, titokszoba, legórobot. Ötödik alkalommal szervezték meg az Informatikus Nyílt Napot pénteken Sopronban. Tovább olvasom