Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Meghalt egy idős férfi Sopronban

Rendőrségi és halottszállító autó állt kedden kora délután a soproni Fapiac utcában.

Az egyik házban egyedül élt egy hetven év körüli férfi, aki kedden hunyt el. Mint azt a környékbeliek elmondták, figyeltek az idős emberre, aki különböző betegségekben szenvedett. Tüzelője, élelme biztosított volt, nem szenvedett a hidegtől vagy az éhezéstől.

Egy olyan fiatalember hívta ki a hatóságokat, aki naponta váltott szót vele. Kedden azonban hiába szólította, a szomszéd nem jelent meg az ajtóban. A kiérkezők csak a halál beálltát tudták megállapítani nála.

Olvasóink írták

 • 8. soproni 2012. február 08. 16:24
  „A lényeg ebben a mondatban van(szerintem)
  "Mint azt a környékbeliek elmondták, figyeltek az idős emberre, aki különböző betegségekben szenvedett" Lehettek volna ők is közömbösek,mint az emberek többsége és akkor nagy valószínűséggel csak hetek,hónapok múlva derült volna ki,hogy elhunyt valaki a környezetükben.Van tanulsága a történetnek,kár,hogy Ti nem azt vettétek észre.”
 • 7. scilla 2012. február 08. 14:51
  „Szerintem azért született meg ez a cikk, mert nyilván többeknek is feltűnt, hogy az utcán rendőrautó és mentő áll - én is éppen arra jártam, és gondolkodtam, vajon mi történhetett. Miután a napokban elég zűrös történtek Sopronban, gondolom, a találgatások megelőzésére szolgált ennek az esetnek a megírása: "kivételesen" nem bűnügy történt, hanem sajnálatos haláleset. Viszont ezt így a legegyszerűbb közölni azokkal, akik arra járva azont tanakodtak, vajh már megint mi lehet?! Igaz, hogy a többieknek furcsa lehet, hogy megjelenik az újságban, hogy valaki meghalt, hisz tényleg naponta nyilván sokan halnak meg, de a rendőrautóra nem szokott szükség lenni. Valószínűleg azért hívták ki őket is, mert most olyanok a körülmények, hogy lehet gondolni kihűléstől kezdve bűnesetig, ha az ember nem tud bemenni az ismerőséhez.... Szóval, ez talán megmagyarázza azok számára is a cikket, akik nem értik, miért kellett ezt külön megírni.”
 • 6. xxx87 2012. február 08. 07:31
  „Nyugodjon békében,de mi a <moderálva> újság cikk ez?????? Minden utcában,minden nap halnak meg emberek.....”
 • 5. oldsopron 2012. február 07. 23:49
  „Szomorú.Minden nap láttok büszke emberekkel akik este magányosan be húzkodnak. Láttok szét ment Családokat. Mert egyik szülő úgy dönt, nem kell a másik.A gyermek(ek) meg csak annyit vesz észre hogy, eltűnt mellőle a egyik fele. Ő lehet anya, apa, nagypapa, nagymama. Az a másik fele lehet, hogy minden nap csak gyermeke(i) tartják életben. DE MOST A MINDEN NAPI PROBLÉMÁK MELLETT A UTCA ÉS FŰTETLEN LAKÁS, HÁZ IS VESZÉLYKÉNT VÁR RÁJUK. Mindezt észre lehet venni, csak tenni kell ellene. Meg tudja valaki mondani, hány ember él köztünk így? Mit lehet tenni értük?
  Ő nem hiányzott senkinek? Csak a szomszédnak? Remélem mindenki magába nézz...”
 • 4. Tonxy 2012. február 07. 17:44
  „2: szomorú dolog, de naponta többen halnak meg rólunk nincs semmi?”
 • 3. sup7ra 2012. február 07. 17:43
  „Most akkor miben is hunyt el?Gondolom csak volt valami célja ennek a cikknek.
  Természetesen byugodjon békében!”
 • 2. AzIgazsagZsoldosa 2012. február 07. 16:44
  „Ez mi ez???”
 • 1. józanparaszt 2012. február 07. 16:25
  „Isten nyugosztalja!
  ha a cikk figyelemfelhívás, hogx figyeljünk jobban egymásra, akkor ok, egyébként meg...???”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A havazás elállt, a hideg és a szél marad Sopronban

A reggeli mérések alapján Sopronban 3, Sopronhorpácson 4, Péren 5, Himodon 1 centiméter a hóréteg… Tovább olvasom