Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Magyarország Szépe: Szarvas Andrea a királynő, a soproni Doszkocs Dominika a legszebb 14 között - fotók

Magyarország Szépe: Szarvas Andrea a királynő, a soproni Doszkocs Dominika a legszebb 14 között - fotók
A soproni 19 éves szépség nem csalódott az eredmény miatt, a verseny minden pillanatát élvezte, boldogan nyilatkozott lapunknak.

22.10 - Doszkocs Dominika: minden pillanatát élveztem a versenynek!
 

Nagyon élveztem! Azt hittem, hogy jobban fogok izgulni az élő show alatt, mert alapvetően izgulósabb típus vagyok, de nem így történt, minden egyes pillanatát élveztem a műsornak. Nagyon örülök, hogy idáig eljutottam, hogy sikerült, és végigcsináltam a felkészülést, a tábort. Egyáltalán nem vagyok elkeseredve, semmiféle szomorúság nincs bennem, pozitív élményt jelentett nekem ez az egész

- fogalmazott a kisalfold.hu-nak Doszkocs Dominika az eredményhirdetés után.
A soproni Doszkocs Dominika. Fotók: Czerkl Gábor


A soproni szépség a második kört követően búcsúzott a versenytől, bikiniben és a kreatív tourban még láthattuk. A 19 éves lány szerint a bikini is nagyon kényelmes volt, az külön tetszett neki, hogy nem mutatott sokat a felsőrész.
Fotók: Czerkl Gábor


A táborban legjobb barátnőjévé vált Kántor Biankával együtt esett ki a versenyből.

Szobatársak voltunk, és többször megkaptuk a tábor alatt, hogy olyanok vagyunk, mint a testvérek, hasonlítunk kívülről, belülről. Mikor egyszerre kiestünk, azt nem is akartam elhinni!

- mondta Dominika, aki biztos benne, hogy Biankával tartani fogják a kapcsolatot.

Már megbeszéltük, hogy egy-két hét múlva, amint tudunk, elutazunk a másikhoz, és akkor eszünk egy jó nagyot!

- tette hozzá mosolyogva. Hazatérve Sopronba az első útja természetesen a családhoz vezet majd Dominikának, és az otthoni ízek is nagyon hiányoznak már neki.

"Mindenből szeretnék enni: a kedvenc ételemből, de a csokiból, hamburgerből is! Mert megérdemlem!" - zárta nevetve.


Így van, Dominika most megérdemli a pihenést, feltöltődést, gratulálunk a szerepléshez!
 
Magyarország Szépe: Szarvas Andrea a királynő, a soproni Doszkocs Dominika a legszebb 14 között. Fotók: Czerkl Gábor


21.50 - A győztesnek Szarvas Andreát választották, aki egy évig viseli a Miss World Hungary koronáját és ő képviselheti Magyarországot a Miss World világversenyen. A vésztői 19 éves királynő mindent vitt: a közönség is Andreát találta a legszebbnek, és övé lett a legszebb mosoly cím is. Az első udvarhölgy Galambos Patrícia, a második udvarhölgy Józsa Eszter lett.

21.02 - Dominikának a 2. kör után sajnos véget ért a Magyarország Szépe fináléja. A közönségszavazatokért és a legszebb mosoly címért azonban még versenyben van. Korábban írtuk:

Különféle háziversenyeket rendeztek és a vasárnapi élő show koreográfiáját gyakorolják a lányok a visegrádi felkészítő táborban, ahol utolértük Doszkocs Dominikát. „Nagyon jól érzem magam, ugyan a tábor sokkal fárasztóbb, mint amire számítottam. A televízión keresztül nem is gondolná az ember, hogy mennyi erővel és kitartással jár. De minden rendben, jól kijövünk a lányokkal, alkalmazkodunk egymáshoz, nincs rivalizálás sem" – mondja a 19 éves szépség.
Dominika 165 centiméter magas, mellbősége 89 centi, derékbősége 71, csípőbősége 83 centiméter. Fotók: Borzi Vivien

Dominika több alversenyen is sikeresen szerepelt a táborban. „A Miss Sport címért egy olyan akadálypályát kellett teljesíteni, ami szerintem sok férfinek is nehézséget okozott volna, holtversenyben a harmadik lettem. A Miss Charity a jótékonysági kezdeményezésekről szólt, itt is harmadikként végeztem. Az én szívemhez a kisgyerekek állnak a legközelebb, az árva, nehéz sorsú gyermekeket szeretném támogatni. Hárman vagyunk testvérek, nagy a család, sok a kisgyerek, talán ezért is érint meg annyira a sorsuk" – fogalmaz Dominika, aki a Miss Beauty Face-en második helyezett lett. Ezen az alversenyen segíthette, hogy kozmetikusnak tanul a soproni Handler Nándor Szakképző Iskolában. „Magunkat kellett kisminkelnünk és elkészíteni a hajunkat mintegy húsz perc alatt, majd úgy pózolni, hogy a legjobb formánkat mutassuk a képeken" – mondja Dominika.

A fiatal lányt családja mindenben támogatja, barátnői pedig megüzenték a táborba, hogy vasárnap együtt drukkolnak neki a tévé előtt.

Dominika kiskora óta sportol, ahogy mondja, szinte mindenfélét kipróbált már, leginkább a kangoo-t és a rúdfitneszt kedveli, de futni is szeret. Szabadidejében szívesen kirándul, túrázik a családdal vagy moziba járnak, fagyizni mennek. Nagyon kedveli a magyaros ételeket, kedvence a gulyásleves – a nagypapája tanította meg főzni, aki ha élne, most nagyon büszke lenne rá.
Galéria kép


S hogy milyen eredménnyel lenne elégedett Dominika a döntőben? „Maximalista vagyok, nem szeretek és nem is nagyon tudok veszíteni. Próbálok ezen a tulajdonságomon változtatni, de nem könnyű. A legjobb három közé szeretnék bekerülni" – mondja.

Szurkolunk, hogy így legyen!
A Magyarország Szépe fináléját július 8-án 19 óra 30-tól láthatják a nézők a Duna Televízió és a Duna World csatornán, a show műsorvezetői Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesznek.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyílt napot tartanak a Pálos Kolostorban Sopronbánfalván

Nyílt napot tartanak a Pálos Kolostorban Sopronbánfalván
Ingyenesen megtekinthető lesz a Pálos Kolostor a vasárnapi ünnepen. Tovább olvasom