Kisalföld logö

2019. 06. 27. csütörtök - László 22°C | 32°C Még több cikk.

Magyar-osztrák Nyugdíjtanácsadó Napok

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és az Osztrák Nyugdíjbiztosítás Magyar-Osztrák Tanácsadó Napokat tart április 16-án Eisenstadtban, 17-én Bécsben.

A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és Ausztriában is dolgoztak, vállalkozóként illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar- és osztrák nyugdíjjogosultságot.

A Tanácsadó napokon az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a nyugdíjjogosultságról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, az ügyintézési teendőkről, illetve – kérésre – a folyamatban lévő nyugdíjügyről is.

A rendezvényről, illetve az európai uniós rendeletek és a magyar nyugdíjtörvény alapján történő nyugdíj-megállapításról és eljárásról további információkat +36-1-270-81-07 -as telefonszámon és a www.onyf.hu weboldalon kaphat!

Olvasóink írták

  • 2. FREDDY/S 2013. március 22. 10:24
    „Hiába volt munkanélküli biztosítási számom, munkanélküli segélyt azért nem kaptam, mert nem volt albérletem, pedig nem az albérlet dolgozott, de kifogásnak nagyon jó, nemde...”
  • 1. FREDDY/S 2013. március 22. 10:12
    „Csak az a baj, hogy a tanácsadást sajátos módon értelmezik és megoldást nem tudnak adni, mert a jogszabályokra hivatkoznak melyek nem a dolgozó érdekeit szolgálják, így értelmetlen az egész, nemde...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendkívüli közgyűlés: rendeletmódosítások a fejlesztésért cserébe

Három téma miatt ült össze szerdán délután öt órától Sopron képviselő-testülete. Tovább olvasom