Kisalföld logö

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

Lezárult a Lőver Program útfelújítási része Sopronban

Ahogy Farkas Ciprián fogalmazott, a Lőverek ébredezik Csipkerózsika álmából, kellő figyelmet fordított a kormány és a város a közlekedési körülmények javítására.
– A kormány által finanszírozott Modern Városok Program részeként lezárult a Lőverek nagyszabású útfelújítása – jelentette be Fodor Tamás polgármester szerdai sajtótájékoztatóján. – Ennek keretében készült el a Lőver kerékpárút és az Egeredi úti csomópont, valamint megújult a Lánzséri út, a Károlymagaslati út, a Villa sor, a Lőver körút, a Városligeti út, a Felsőbüki Nagy Pál utca, a Panoráma út, a József Attila utca, a Vasvári Pál utca, a Tulipán köz, a Berzsenyi utca és a Citadella utca. Kialakítottak tíz új parkolót is. Az összberuházás 776 millió forintos kormányzati támogatásból valósult meg. 
 
Farkas Ciprián tanácsnok, a Lőver önkormányzati képviselője hozzátette: a Lőverek Sopron olyan ikonikus városrésze, mint a belváros. Az itteniekkel együtt örül, hogy a Lőverek ébredezik Csipkerózsika álmából, most kellő figyelmet fordított a kormány és a város a közlekedési körülmények javítására. A jobb aszfaltburkolat azonban senkit ne ösztönözzön nagyobb tempóra – hívta fel a járművezetők figyelmét.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szirbek István soproni művészettörténész döbbenten nézte a lángoló Notre-Dame-ot

Szirbek István soproni művészettörténész döbbenten nézte a lángoló Notre-Dame-ot
A székesegyház két legnevesebb relikviáját, Krisztus töviskoronájának darabját és a keresztfa egyik szögét is biztonságba helyezték. Tovább olvasom